Neveri mi a mysli si ze som ho podviedla

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nenisomok
Zablokovaný
Zablokovaný

Neveri mi a mysli si ze som ho podviedla

Príspevok od používateľa nenisomok »

Stala sa mi taka vec po 4 rokoch s priatelom som si vyrazila na chatu s nasim spolocnym kamaratom ktory mal tiez uz dlho priatelku doslo k takej veci ze ma zacal zvadzat najskor som mu odolavala vysvetlivala ze by to nebolo spravne ale nakoniec mi nataral take veci a este aj podgurazeny alkoholom sme sa zacali bozkavat nakoniec sme skoncili v jednej posteli ale k nicomu nedoslo pretoze som nechcela aj napriek tomu ze na mna tlacil. Ked nas takto rano nasiel automatika rozchod ani vysvetlenie nic nechcel pocut nakoniec sme sa k sebe vratili a je to uz rok ale od vtedy je to uplne ine casto sa hadame a vzdy to konci vycitkou daneho dna. Ja viem ze som urobila chybu ale co spravit aby mi veril ze k nicomu viac nedoslo...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Neveri mi a mysli si ze som ho podviedla

Príspevok od používateľa Muffi »

No, ja sa mu ani nečudujem a pochybujem, že ti niekedy ešte bude veriť, tam už toho moc nenarobíš a nič magické "čo spraviť aby mi veril" nie je. A taktiež "začali sme sa bozkávať" a "k ničomu nedošlo" sa medzi sebou dosť vylučuje. Asi by sa ti tiež nepáčilo, keby sa bozkával s inou ale predsa k ničomu nedošlo :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No možno si myslíš, že keď nezasunul tak je všetko ok, ale nie som z Katolickej Univerzity aby mi nebolo jasné, že keď ste "len tak ležali", tak ti dobre nepoklikal na myšku. A to by mi už k---a vadilo.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Mozno fakt "len tak lezali".

:lol:
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

Kazdopadne moc sa mu necudujem. Samotny fakt ze sa nechas zviest od nejakého ko*** ktory tiez je neverny dost dava taky pocit ze ho vlastne ani asi nemilujes.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Pri podobnych veciach si stale spomeniem na

Dievča: Keď som sa bozkávala s chlapcom ale
nespala som s ním znamená to, že som ťa
nepodviedla?
Chlapec: Keď ti prije*** ľavou rukou a som
pravák znamená to, že som ťa neudrel ?!!!

:D :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

1. Ak sa nechces s dotycnym vyspat, tak s nim nelez do postele, kde vas moze najst tvoj priatel.
2. Je mozne ze chalan bol taky podgurazeny, ze zaspal a nebol schopny ta pretiahnut, inak si neviem vysvetlit, preco si s nim ostala v posteli az do rana.
3. Ak ti priatel neveri a napriek tomu sa k tebe vratil, tak ma rad len sam seba a ostal s tebou preto, lebo sa ta nedokazal zrieknut.

Nic ma do tvojho vztahu, chapem ze kazdy obcas dostane chut na bokovku, ale aspon sa snaz vyvarovat priamym dokazom, bo smsky, maily, fcb sa da este ako tak zapierat, ale ked ta najde v posteli s inym, tak to tazko vyvratis. Nakolko si nemala snahu z tej postele utiect a riskovala, ze ta v nej najde, tak svojho priatela nemas rada a to, ze to bolo v stave opitosti... vies ako sa hovori... deti, leginy a opiti ludia hovoria pravdu, takze zjavne ta ten kamos bud pritahuje natolko, ze mu vies odolat iba na triezvo, alebo ti vo vztahu nieco chyba...
Napísať odpoveď