Ahoj, všetci. Prosím, vie mi niekto poradiť nejaké dobré hry, ktoré by normálne fungovali na môj počítač? (názov v predmete). Je to skôr pracovný noťas, takže, nejaké menej výkonné hry. Hral som na tom Painkiller heaven's got a hitman, Painkiller overdose, Painkiller hell & damnation mi brutálne sekal, Flatout1, COD1, COD2 (šla by na tom aj COD3?), Medal of honor Pacific Assault, aj allied assault by asi šla no to mi neviem prečo nejde. Far Cry1 mi sekala. Tak, teda ďakujem za všetky rady vopred.
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2015, 10:55)
Ešte nejaké info:
ProBook 4530s HRY
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: ProBook 4530s HRY
pojdu ti na nom hry z roku 2004 a starsie, filter si uz vies hadam spravit aj sam
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja len, že COD 3 na PC nebolo, len na konzolách.
COD 3 nieje na PC? To som ani nevedel
.
ja mam este horsi srot a ide mi aj WoT a LoL, sice nie na ultra high details, ale ide to v pohode bez sekania...takze to, ze mu pojdu len hry z roku 2004 a starsie, nie je pravda...guess.whoo napísal:pojdu ti na nom hry z roku 2004 a starsie, filter si uz vies hadam spravit aj sam
navyse teraz vychadza uz fakt vela roznych aj velmi kvalitnych indie hier a trh nie je len o hrach za 60 euro s mega nadupanou grafikou...
takze treba sledovat minimalne poziadavky pri kazdej hre
a poradit "dobru hru" tiez nie je jednoduche, kedze kazdy ma iny vkus a bavia ho ine hry...