Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Terepin »

Zlé rovnítko. Tým som myslel, že musím vypotiť krv, aby som ju získal, a potom ešte čítať jej myšlienky, aby som vedel predvídať, čo a kedy bude chcieť. Vieš, čo mi to pripomína? Archeológiu.
Necháp ma zle, ja viem byť empatický. niekedy až príliš. Ale všetko má svoje hranice.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jezisi kriste, toto je tema fucking hopeless.

Co ste sa vy dvaja (leibnitzX a terepin) zosaleli? Mas zeny ktore ti narovinu povedia co chcu a zeny ktore ti to narovinu nepovedia, u nich si to bud domyslis spravne alebo si domyslis nespravne, ked si domyslis nespravne tak akurat dostanes kosom, alebo bude trapas.

neberiem zeny ako diery na zasun, poznam vela ludi ktori to tak beru, ja som si zeny niekedy daval na piedestal, ale preslo ma to, dostal som par prepleskov od zien, dostal som par peknych kopancov od kamosov a znamych v tychto veciach a nikto sa v tomto so mnou nemaznal. nevodil ma za rucicku ako vas dvoch debilov, kde tuna mate rady na 46 stran, dokonca videonavody a jezisi kriste odkazy na knihy .... co viac chcete? kriste, este tu s vami aj ludia pojdu a ukazu vam ako sa co robi.
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Mozno by sa mali poobhliadnut po nejakej shemale, tam budu mat vsetko co hladaju, vyzor zeny a interakcia ako s muzom (i ked to neviem potvrdit, nemam skusenosti v tomto smere).

Kazdopadne davam Qwertymu za pravdu s tym, ze takyto ludia dokazu znacne zneprijemnovat zivot inym ludom akonahle sa dostanu k nejakej moci. Hoc aj na nejakom zaprdenom urade, skole, inej institucii. Poznal som take typy, co sa vyslovene vyzivali v tom, ked robili ludom napriek a komplikacie z pozicie moci a takmer vsetci to boli ludia, co nemali partnera :nono: . Vzdy to bola nejaka statna institucia. V sukromnej firme taketo typy väcsinou odfiltruju na pohovoroch.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

keby zena bola priama cely vztah by bol o nicom :D a popravde bola by to nuda ked si zoberem ze mlada by mi povedala kup mi toto chcem toto teraz daj hento idzme tam hentam. Ovela vacsie caro ma ze bubu podme niekam von a ty teraz silno rozmyslas co zasa chce :D a ked trafis dobre si zasukas ked netrafis tak poto ju pol hodinu ukecavas a tiez si dobre zasukas :D
a o tomto to je chlapci to beru ako rit ale proste idu do toho aj ked oni cakaju rovno odmietnutie pri tych hlaskach :D ale proste ist tam a uplne normalne to splechnut i ked daco inteligentnejsie pozri si tie baby ziaden krvilacny utok nic sa nekona :D proste hmm ok a ver tomu ze polovica z nich by pri normalom osloveni zacala konverzaciu i ked pozyvanie na kavu ako to spravil terepin je inak povedane caf cem ta osukat :D proste zbierka motylov pozvanie na kavu a hmm dneska je ale pekne patri do kategorie som totalne neschopny daco vymyslet ale toto je take otrepane chcem sa s tebou zoznamit lebo ked ta vidim stoja mi aj usi.

energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Kašlite na návody a buďte sami sebou. Tak sa vám do cesty pripletú ženy, ktoré zaujmete. A nemusíte vymýšlať žiadne otrepané baliace hlášky, openery, nič.
Nikam to tu nedospelo a nespeje, stále sa točíte okolo jedneho problému, na ktorý bolo ponúknutých X riešení. Iná téma by už bola označená ako spam a zamknutá. Keby ste už boli takí zúfalí, že žiadna s vami nič nechce, tak sa dá dohodnúť, ísť vonku s niekým, kto v tom má prax a pozrieť sa naňho. Ale od monitoru sa nič nevyrieši. 46 strán tejto témy vám nahradí jeden/dva/tri aktívne večery vonku.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

energy00 tato okridlena hlaska "bud sam sebou" ma jednu zasadnu chybu, funguje len vtedy, ked je clovek v pohode.

Tito dvaja praveze su samymi sebou uplne nepouzitelni.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tak si nájdu nepoužiteľné ženy.
Prípadne presné protiklady a budú ako Jin a Jang :cookies:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Runes - sice vacsinou pises jak klasicky sedlak z Blavy :) Ale pekne si to zhrnul. Neda sa s nicim nesuhlasit.
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa blackieees »

Na odlahcenie ...

Jaj chlapi, pred tyzdnom som mal taku sumnu dievcicu z Chorvatska na tanieriku. Slovo dalo slovo, pivo dalo pivo. Zakazal som jej komunikovat po anglicky, lebo Slovaci a Chorvati si velke hnede rozumeju a nech mi niekto skusi opak tvrdit. Takze to malo vyssie grady, ked sme si prd rozumeli. :D
Srandicky, nechapacky, osahavacky :oops:
Zrazu som sa prepol do svojho o*ebavacskeho modu a splechol som jej, ze mam 16 rokov :cry: ze ved bude sranda, avsak dievcinka sa zlakla a chcela ist prec. Nakoniec aj usla asi po 5 minutach mojho vykecavania sa. Doklady som mal "doma" stale, kedze som ich pred nedavnom stratil na Slovensku, nechcel som riskovat v zahranici. Zial, nevykecal som to :cry: (Dalsi den som zistil, ze cely cas som mal pri sebe kartu poistenca s datumom narodenia) ... nuz o jednu letnu radovanku menej! 8)

Takze Leibnitz, ak to este citas, zbal sa, bez do nejakej letnej dovolenkovej destinacie (ale nie Cesko) a tam ti to pojde naozaj samo. Pocit, ze ta nikto naozaj nepozna je pre teba orna poda :) lebo ked rozpravas s Ceskou/Slovenkou, stale je tam ten blok materinskeho jazyka a ze ved "akoze sa pozname". Ale dialog s Chorvatkou, Spanielkou, Taliankou ... no na nezaplatenie :smt059

Moja platonicka laska :smt007

http://postimg.org/image/zg1qmqrxz/

edit: Cely problem je v tom, ze vyzeram o dost mladsie. Mam 25, ale nevyzeram ani na 18, ked sa oholim. A ona si to zobrala uplne k srdcu. :smt006
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

To si co za napad dostal povedat jej, ze mas 16 ? :D ved ona vyzera tak na 23 minimalne.

Ale inak s tymi cudzinkami mas pravdu. Hlavne v nejakych dovolenkovych destinaciach, ked stretnes talianku, spanielku, alebo hocijaku inu cudzinku, s ktorou sa po slovensky nedohovoris, tak je to uplne ine. Ma to svoje caro pre obe strany. Hlavne v nejaky teply letny vecer, to uz ide samo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez nechapem, co si tym chcel dosiahnut.??? si bol oholeny a srandoval si ze mas 16 a ona to zobrala vazne?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

sak sa uci, nabuduce to uz nepovie :wink:
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

Runes napísal:keby ti do oci povedala ze nema zaujem tak by ona bola necitliva vo svojich ociach :D proste ak nesi puk tak aj tie vyhovorky 14rocnej ti jasne povedia ze nic s toho tak co riesis.
A neoslovuj stylom ze huhu teba cem oslovuj stylom prisiel som sa zoznamit.
Necital som vsetko ale narazil som na tvoj koment.
Ked oslovis nejaku nahodnu dievcinu a povies "Ahoj" alebo nieco take a chces sa proste zoznamit a pokecat. Nevypliva z toho ze ju chces "zbalit" ?? Z môjho pohladu je to zvlastne pretoze vacsinou chalani maju asi nejake kamaratky alebo kamaratov a zoznamuju sa s ludmi asi cez kamaratov alebo tak ( nemam skusenost s tym ale tak to je podla mna ). Tym padom ak nejaky chalan nahodne oslovi takto babu tak z toho hned srší ze o co mu asi ide nie? Alebo babam to nedojde? :lol:
joker123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joker123 »

Lumicko napísal: Necital som vsetko ale narazil som na tvoj koment.
Ked oslovis nejaku nahodnu dievcinu a povies "Ahoj" alebo nieco take a chces sa proste zoznamit a pokecat. Nevypliva z toho ze ju chces "zbalit" ?? Z môjho pohladu je to zvlastne pretoze vacsinou chalani maju asi nejake kamaratky alebo kamaratov a zoznamuju sa s ludmi asi cez kamaratov alebo tak ( nemam skusenost s tym ale tak to je podla mna ). Tym padom ak nejaky chalan nahodne oslovi takto babu tak z toho hned srší ze o co mu asi ide nie? Alebo babam to nedojde? :lol:
nie je to zvláštne :D ,ale musíš to spraviť dobre :D
pozdravíš ,daš jej kompliment ,nejaký krátky pokec ,vypitas si číslo
jednoduché že ? :D a ono to funguje :)
je to omnoho lepšie ako sa zoznamit cez social circle
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

joker123 napísal:
nie je to zvláštne :D ,ale musíš to spraviť dobre :D
pozdravíš ,daš jej kompliment ,nejaký krátky pokec ,vypitas si číslo
jednoduché že ? :D a ono to funguje :)
je to omnoho lepšie ako sa zoznamit cez social circle
Kompliment ako napr. typu vyzeras dobre? Z toho uz je jasne ze balis ale to asi nevadi nie?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no prave o to ide spravit to citlivo, a ano asi to je dovod preco ju oslovujes ze sa ti paci ale skor som myslel ze neprist za nou ze ahoj to je dneska ale pekne pocasie a jak tak kukam mas pekne kozy chcem ich len pre seba :D
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:no prave o to ide spravit to citlivo, a ano asi to je dovod preco ju oslovujes ze sa ti paci ale skor som myslel ze neprist za nou ze ahoj to je dneska ale pekne pocasie a jak tak kukam mas pekne kozy chcem ich len pre seba :D
Aha ok :) cize nieco ako pekne vyzeras ci mas pekne saty atd.... A nez ju oslovim je dolezite naviazat nejaky ocny kontakt alebo tak?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Musis byt uvolneny a mat proste v p*ci. Musel by si sa jej hned pacit aby pozitivne reagovala na nesmelost.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ahoj mas pekne saty :D pomoooooc uchyl :D prcic chalani toto sa neda naucit stylom univerzalna veta. Ja neviem ja proste pridem daco spontane trestnem a dako ta konverzacia uz zacne.
Dneska kolegina vystupila z vytahu mrte je.b.a.va zadelil som jej ze inokedy si pekna ale dneska si nadherna tak sa usmiala a sla dalej potesena. Len sa pozname takze to neni ten pripad co potrebujes ale o tom hovorim proste to musi prist vystihnut podstatu a nemoze to byt moc umele :D
Raz meskal autobus stal som na zastavke stala tam baba tiez cakala na ten bus a proste normalne som zacal debatu o zmeskanom autobuse :D za par dni som jej kontroloval mandle a hrudnik a to osm sa zacal s nou bavit len tak nie za ucelom ...
joker123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joker123 »

javatar napísal:Musis byt uvolneny a mat proste v p*ci. Musel by si sa jej hned pacit aby pozitivne reagovala na nesmelost.
presne ! treba byt uvoľnení a byt v dobrej nálade - to sa dá ľahko do toho dostať :D
,lebo keď máš strach ona to z teba vycíti

a kompliment som myslel typu: si fakt sexy :D ,alebo vyzeráš užasne
ide to ,že to je priame a dáš jej najavo že chceš snu tr*kat ;)
funguje to perfektne ,ešte sa mi nestalo ,že by nejaká zle na to reagovala :D
hlavne je dôležitá reč tela !!!
Napísať odpoveď