UMB ais Register predmetov

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

UMB ais Register predmetov

Príspevok od používateľa Xavier93 »

Zdravím, tento rok nastupujem na FF na UMB a asi nie som jediný čo má chaos v tom AISe ..
žiadosť o ubytko mám podanú, návratku potvrdenú, no predmety stále nemám .. mnoho mojich spolužiakov zo strednej čo idú na VŠ napr. v Brne a na dalsie školy na Slovensku už majú predmety pozapisované ...
Ja ako sa snažím tak sa mi to nedá, resp. ani neviem ktoré si tam mám dať .. Vždy mi vyhodí nejakú chybu .. Nie je ešte skoro zapisovať si predmety ?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: UMB ais Register predmetov

Príspevok od používateľa harrison314 »

A mozes si nejake predmety zapisat.
Kedze mas v tom chaos, predpokladam, ze si prvak, a napiklad ja som si v prvaku nemohol zapisat nic, ani vyberat cvicenia.
A v dalsich rocnikoch bol zapis predmetov predchazdjuci semeter a vyber cviceni piatok pred zacatim semestra.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

umb pouziva ais, vytvor timu na upjske. na upjske vsetkym prvakom zapisuju predmety tety na studijnom, lebo vacsinou v prvom rocniku nie je co vyberat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Kedy mas zapis do prveho rocnika?

V AISe to vypisuje, kedy je zapis predmetov povoleny. Lenze to asi nevidis, lebo nemas vytvoreny ani zapisny list a este nie si oficialne studentom.

1/ AIS este nie je otvoreny pre dalsi skolsky rok, co sa tyka zapisu predmetov.
2/ Najprv ti teta pri fyzickom zapise vytvori v AISe zapisny list pre dany skolsky rok a potom si mozes predmety zapisat sam. Pripadne to vsetko urobi studijna referentka.
3/ Od fakulty a univerzity zalezi ako dlho zostava AIS otvoreny pre zapis predmetov a robenie pripadnych zmien. Na UK je AIS otvoreny este prve 2 tyzdne zimneho aj letneho semestra, aby sa studenti mohli pripadne odhlasit z nejakeho PV alebo V kurzu, ked zistia, ze ten kurz nesplna nejake ich ocakavania atd.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

do "full" AISu (kde su aj predmety) sa na UKF dalo vojst len s cislom z ISIC, ktory sa dostava len na zapise.
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Xavier93 »

ďakujem vám chalani :)
Viete bol som kus z toho mimo lebo, jedny mi vravia, že si mám teraz dakedy predmety zapísať a druhí zas inak .. mám to dosť ťažké, keď u mňa v okolí nikto mi nebol ochotný s tým pomôcť tak som sa obrátil na vás aspoň
Návratku mám potvrdenú som prijatý aj všetko vyplatené, zápis mám 2 či 3 septembra, už neviem ..
Tak Diki moc za pomoc
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

:lol: vies taketo veci sa musis pytta tych, co stuju na rovnakej fakulte ako ty.
Ludia co studju uplne inu skolu, ti nepovedia ako to u vas chodi.
Napísať odpoveď