Nový mobil za doterajší samsung xcover2
Nový mobil za doterajší samsung xcover2
Čaute,
chcel by som Vás poprosiť o pomoc pri výbere nového mobilu. Napíšem, čo sa mi páčilo pri doterajšom a čo nie.
Samsung Xcover 2
čo je na ňom pre mňa užitočné:
- display: nemám púzdro, dlhú dobu ani fóliu, padol veľa krát - nie je na ňom žiadny škrabanec,
- odolnosť: naozaj mnoho pádov a je len trošku obitý na krajoch, veľmi odolný.
čo mi na ňom chýba:
- inštalovať môžem len na internú pamäť, je veľmi malá, z toho dôvodu tam môžem mať naištalované messenger, facebook a tým to končí,
- nainštaloval som si navigáciu sygic, je to offline navigácia, napíše mi, že GPS signál slabý a bez pripojenia to nejde (na inom fore som sa docital, ze: "Ještě jsem neviděl telefon s MTK procesorem, kde by byla dobrá GPS" možno to je vysvetlenie? neviem),
- je celkom pomalý, už pri používaní messengeru sa veľa krát dlho načítava aplikácia,
- fotak moc nepouzivam, no foti dost slabo.
Viete mi niekto pomoct a poslat linky na nejake mobily, ktore by splnali vyssie napisane poziadavky?
značka to nemám presne stanovene, ak by to bol samsung alebo htc, no aj ine mozu byt, nokiu by som nerad
cena tak do 200€
dík moc
chcel by som Vás poprosiť o pomoc pri výbere nového mobilu. Napíšem, čo sa mi páčilo pri doterajšom a čo nie.
Samsung Xcover 2
čo je na ňom pre mňa užitočné:
- display: nemám púzdro, dlhú dobu ani fóliu, padol veľa krát - nie je na ňom žiadny škrabanec,
- odolnosť: naozaj mnoho pádov a je len trošku obitý na krajoch, veľmi odolný.
čo mi na ňom chýba:
- inštalovať môžem len na internú pamäť, je veľmi malá, z toho dôvodu tam môžem mať naištalované messenger, facebook a tým to končí,
- nainštaloval som si navigáciu sygic, je to offline navigácia, napíše mi, že GPS signál slabý a bez pripojenia to nejde (na inom fore som sa docital, ze: "Ještě jsem neviděl telefon s MTK procesorem, kde by byla dobrá GPS" možno to je vysvetlenie? neviem),
- je celkom pomalý, už pri používaní messengeru sa veľa krát dlho načítava aplikácia,
- fotak moc nepouzivam, no foti dost slabo.
Viete mi niekto pomoct a poslat linky na nejake mobily, ktore by splnali vyssie napisane poziadavky?
značka to nemám presne stanovene, ak by to bol samsung alebo htc, no aj ine mozu byt, nokiu by som nerad
cena tak do 200€
dík moc
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Nový mobil za doterajší samsung xcover2
Otazka je či to ma byť zase odolny telefon, alebo chceš bežny smartfon. Ak to ma byť vykonnejšie ako XCover 2, tak to ti splni každy telefon za 200 eur.
2. Xcover ale nema aj tak MTK procesor, takže tym to byť nemôže
1. to čo si čital je nezmysel, niektore telefony s MTK ten problem s GPS sice mali, ale len s pôvodnym FW. upgrade FW to vyriešilrastr napísal:(na inom fore som sa docital, ze: "Ještě jsem neviděl telefon s MTK procesorem, kde by byla dobrá GPS" možno to je vysvetlenie? neviem),
2. Xcover ale nema aj tak MTK procesor, takže tym to byť nemôže
Nemusí byť odolný telefón. Ak by bolo ale sklo na displayi nejaké lepšie, tak by som bol rá
To GPS je najpodstatnejšie pri výbere pre mňa. Chcem, aby našlo polohu čo najrýchlejšie a v pohode to navigovalo cez sygic aj bez internet. pripojenia. Ak je niečo také vôbec možné.
no a nemusí to byť tiež 200€, ak by aj za 160 o to lepie pre mňa.
Dík moc
To GPS je najpodstatnejšie pri výbere pre mňa. Chcem, aby našlo polohu čo najrýchlejšie a v pohode to navigovalo cez sygic aj bez internet. pripojenia. Ak je niečo také vôbec možné.
no a nemusí to byť tiež 200€, ak by aj za 160 o to lepie pre mňa.
Dík moc
-
Ryan Giggs
VIP
O Xcover 3 si neuvažoval? To maš v podstate pekny upgrade.
pozeral som to, ale recenzie naň sú veľmi nedobré.
Platím tam za odolnosť, ale odolný nie je, ani vodotesný, vraj je to prepadák oproti xcover2
skúsil by si mi napísať, eo by si kúpil za 160€ ty? s tým, že tam musí byť pracujúca GPS.
dík moc
Platím tam za odolnosť, ale odolný nie je, ani vodotesný, vraj je to prepadák oproti xcover2
skúsil by si mi napísať, eo by si kúpil za 160€ ty? s tým, že tam musí byť pracujúca GPS.
dík moc
-
Ryan Giggs
VIP
Do 160€ asi najskôr Honor 4C.
vyzerá dosť dobre, určite beriem ako možnosť.
Máš s ním skúsenosti? veľa recenzíí hoborí o tom, že je super, ale má jednu chybu...zabudovaná batéria, ktorá vydrží pri nejakom používaní max 1 deň...?
Máš s ním skúsenosti? veľa recenzíí hoborí o tom, že je super, ale má jednu chybu...zabudovaná batéria, ktorá vydrží pri nejakom používaní max 1 deň...?
-
Ryan Giggs
VIP
Zabudovanu bateriu ma veľa telefonov a vydrž 1 deň drviva väčšina.
Je mi jasné, je to takmer u všetkcýh ako pozerám.
Ak porovnáš ten s Samsung Galaxy Core Prime (SM-G360F) sivý , ktorý sa ti zdá lepší?
Ak porovnáš ten s Samsung Galaxy Core Prime (SM-G360F) sivý , ktorý sa ti zdá lepší?
-
Ryan Giggs
VIP
Hardverovo je ten Honor podstatne lepši.
Inak ak chceš veľku vydrž, tak do 160 eur ma veľku bateriu napr. Lenovo A6000, THL 4400, Acer Liquid E700. Samozrejme za cenu vyššej hmotnosti a hrubky.
Inak ak chceš veľku vydrž, tak do 160 eur ma veľku bateriu napr. Lenovo A6000, THL 4400, Acer Liquid E700. Samozrejme za cenu vyššej hmotnosti a hrubky.