ale to je presne o tom, ja tiez pijem podla toho ako som smadny a ako mam chut, tak preco by malo byt trapne ked mam zrovna chut na jeden caj pocas 4 hodin? preco?
tak ty mozno nie, ale tvoji kamarati su zrovna ten priklad slovenskeho rozumu, dnes sa uz nastastie aj na slovensku vznikaju "prozakaznicke" podniky, kde majitelovi nejde primarne iba o to aby co najrychlejsie zarobil, ale aby ponukol nieco zakaznikovi.
ja mozno jeden den prijdem do kaviarne a budem sediet 4 hodiny pri jednej kave (caji, tiez kavu nepijem) a ak sa na mna bude casnik ci majitel ci ktokolvek pozerat skaredo, tak tam uz nabuduce neprijdem. a mozno keby sa spraval prijemne tak tam pridem aj nabuduce a mozno nabuduce tam neprijdem zabit 4 hodiny doobeda, ale prijdem vecer s partiou a spravime tam trzbu za 300 eur.
ale to priemerneho slovenskeho podnikatela nezaujima, jedine co ho zaujima je aby si zarobil co najrychlejsie a hlavne nech zakaznik neotravuje.
proste jedine co je tu maximalne trapne a chore ze ocakavat od zakaznika ze sa bude spravat ako ty chces.
Kde v lete vonku pracovat (BA)
Re: Kde v lete vonku pracovat (BA)
ak je kaviaren prazdna, da sa to pochopit, ale sam by som to nerobil
ak sa tam striedaju ludia ako na beziacom pase, je to maximalne nevhodne
ak sa tam striedaju ludia ako na beziacom pase, je to maximalne nevhodne
osobne by som pri jednej kave 4hodiny urcite nesedel ma to totiz velmi slusny potencial na trapnost a hlavne keby to clovek robil kazdy den..
-
mirak2
Hardcore addict
kaviarne su velmi oblubenym pracoviskom financakov z ovb a podobnych firiem. sanozrejme viac ako jedna kava je nemyslitelna.
Jedna kava 4-5 hodin? Aj keby to bolo nejaké XXL latté,tak si neviem predstaviť ako sa to dá. Veď aj lungo človek vychlípe za pár desiatok minút. To by som sa musel vyslovene kontrolovať aby som to tak dlho pil a cítil by som sa ako slušná socka. Pretože keď idem do kaviarne tak si tam idem oddýchnuť ku káve, ktorú chcem aj vypiť a nie si ňou kúpiť čas a tak si ju matematicky rozdeliť na jedno chlipnutie za 40 minút aby som to do 5 hodín vydržal...
Takže v zásade to nie je "protizákonné" ale je to proti nejakej tej základnej logike veci.
V tomto bol fajn koncept kaviarne niekde za veľkou mlákou, kde človek platil za čas, ktorý tam strávil a nie ja nápoje, ktoré tam vypil.
Takže v zásade to nie je "protizákonné" ale je to proti nejakej tej základnej logike veci.
V tomto bol fajn koncept kaviarne niekde za veľkou mlákou, kde človek platil za čas, ktorý tam strávil a nie ja nápoje, ktoré tam vypil.
taka je aj v Londyne 
-
javatar
Hardcore addict
beardie - kde?
bol som tam minuly rok vo februari, zistim adresu (niekde vpravo dole)
bola to zaujimava hipsterska diera
tak v skutocnosti to bolo vpravo hore: 388 Old Street
bola to zaujimava hipsterska diera
tak v skutocnosti to bolo vpravo hore: 388 Old Street