Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

Príspevok od používateľa test »

Stvrtkova etapa bude masaker, 50km stupania, uvidime.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

dnes som mal možnosť vidieť celé stúpanie horskej kategórie, ale po pravde, čakal som viac...jediný kto to skúsil bol v podstate iba Contador, už mal aj minútový náskok, ale nie dlho, Valverde musel dobiehať v zjazde a od Naira stále niečo čakám, čakám a nič...ostávajú v podstate už len 2 etapy, aj keď extrémne ťažké, ale strata 3 minúty nie je malá, a ak myslí, že to zmaže na šupu v jednej etape, tak si celkom verí...ale stále dúfam, že to aspoň skúsi

Inak komentátori ešte dávnejšie spomínali, že Saganova "NOVÁ" priateľka...nemá náhodou už dlhšie tú istú?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj ja som cakal viac od kopcov, ako dnes, tak aj minuly tyzden. Piatok a sobota su opat chutovky a niekto to uz skusi. Kto vie, ze ci sa nesetria az na sobotu a pokus o uniky bude prave az vtedy. Dnes som pocuval komentovanie asi hodinu na RTVS a je to hroza, ta banda tupcov sa nedala pocuvat. Este ze som sa dozvedel, ze pride komentovat inteligentny cesky jazdec, ktory rad cita knihy a studuje, ze ma inteligentny prejav a intelektom je niekde na urovni francuzov. To mi odhlahlo, ze nebude intelektom rych retardov z RTVS. Eurosport to isti.

Priatelku ma stale rovnaka, je to Katka, nejaka misska: https://www.facebook.com/katarina.smolkova.94
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja pozerávam na ČT sport, vyhovuje mi ich komentovanie, aj keď teda s tou Katkou sa pomýlil :D

Dnes kratučká etapa, ale veľmi sa teším, lebo ak niečo nepríde dnes, tak už nikdy :D Contador hovoril, že sa trápi aj kvôli zraneniam, no aj tak to včera skúsil. Ale priznal, že tretí bude už asi Valverde, čo trošku nechápem, o to tretie mohol zabojovať, najmPeter zasa hovoril, že dosť trpel a potreboval by voľno :D Hádam niečo pošetrí na poslednú etapu, aj keď dnes to môže byť aj boj o limit, keďže je to necelých 140 km, hneď od začiatku kopec prvej kategórie, tam určite pôjde niekto do úniku, nasleduje menšia rovinka a potom už to bude dvojka zjazd, horská zjazd, jednotka - cieľ. Ak chcú Frooma ohroziť, mali by začať útočiť už na tej horskej kategórii. Aby aspoň prišiel o domestikov, keď už nič viac.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Moj pohlad uz pred Alpami

- Froome - top forma, top forma pomocnickov, zjazdy zvlada ako pan o prve miesto sa moze pripravit iba sam
- Quintana - jediny co moze Frooma ohrozit, bohuzial nema tymovu podporu, Valverde podla mna radsej bude strazit svoje 3. miesto (bolo by to pripadne prve top3 GT umiestnenie). Je zbytocne utocit "uz" teraz, radsej pockat az na zaverecnu etapu resp. kopec ked uz bude unava Frooma a jeho tymu "gradovat"
- Valverde - viz vyssie
- Contador - Giro si vyhral skoro sam, na TdF to nie je o moc ine, vcera a predvcerom mu co-to Rogers s Majkom potiahli, ale co to je v porovnani s ostatnymi?
- Thomas - kiezby udrzal top5, pre mna po Froomovi a Saganovi, top3 vykon na Tour
- Nibali - uz zaciatok naznacil, ze formu nenacasoval absolutne vobec, taka trochu tragi-komedia z jeho strany.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

V podstate súhlasím so všetkým, až na to čakanie, čakaním nič nedosiahnu. Froome je v top forme a neverím, že ho niekto pripravý o žlté, ale ak by tomu mal niekto veriť, tak by to mal byť práve Nairo. Ak to dnes bude bez atakov, asi ťažko sa unaví, znova to potiahnu domestici a iba sa zvezie. Otázne je, či Movistar nebude spokojný s 2. a 3. miestom, ale hádam nie. Myslím, že Nibali aj keď nemá formu, je na tom o niečo lepšie ako prvú polovicu Tour. Pred posledným kopcom je 16 km dlhý zjazd, tam by mohol niečo nabrať, ak by sa už na kopci odpútal. Uvidíme, chcem aby sa útočilo, lebo zatiaľ je to v boji o žltý dres nuda.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uz to skusal Nibali v zjazde dvakrat a vieme ako to dopadlo. Froome zapracoval na vsetkych aspektoch a aj v zjazdoch ide perfektne. Navyse mu v zjazde potiahne domestik a jednotlivec ako Nibali nema sancu. Iba v pripade velmi technickeho zjazdu, ktory navyse dobre pozna. V podstate je to z pohladu celkoveho poradia rovnako nudna Tour ako ked vyhral Wiggo, ktory rozhodol dvoma casovkami.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ach, presne, to bola najnudnejšia Tour, odkedy pozerám a že to už je "pár" rokov...táto dosť podobná, možno Thomasa bude čakať rovnaký osud ako Frooma. Inak Peter dnes znova v úniku, vôbec sa nešetrí na poslednú etapu aj keď body do bodovacej súťaže už nepotrebuje, ale tak hádam vie čo robí.

//tak nakoniec to asi nepôjde a vráti sa do pelotónu

//začína pršať, Contador, Valverde a Nibali skúsili nastup už v prvom kopci, že by to predsa bolo zaujímavé?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagan naspat v hlavnej skupine tesne pred sprintom, este musi docvaknut nejakych 30 sekund na prvu skupinu, nech zoberie nejake body na sprinte.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nic zaujimave, nikto neskusa unik. Podla mna bud na cielovom kopci alebo az v sobotu. Ale ak celu TdF cakam na suboj v jednej etape, tak pre divaka je to sklamanie.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Úplny súhlas, keby tento rok nebol na Tour Sagan, tak tam nie je veľa momentov, ktoré by upútali pozornosť. Dnes sa snaží aspoň Astana a Nibali, aj napriek tomu, že toto nie je jeho Tour. Teraz mal Froome problémy a znova to skúsil iba Nibali. Predtým chcel aj Valverde, sem tam sa snaží Contador, ale Quintana je pre mňa sklamanie. Akoby sa tešil z toho druhého miesta a iba visí stále za Froomom.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Neviem na koľko sledujete grand tours, ale ak sa dobre pamätám už cca posledné 3 roky sa mi TdF zdá vždy nudnejšia ako Giro alebo Vuelta... či už etapami alebo výkonmi a súbojmi

(tohtoročné Giro som nevidel, neviem posúdiť)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Konečne! Aj keď len 30 sekúnd dal Nairo, ale aj to je pokrok. Nibali dnes skvelo, Valverde sa môže ešte triasť o tretie miesto.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Len aby Nibs nedopadol ako na Dauphine, jeden den vyhra a dalsie dva dni nakupil niekolko minut.
heker
Redeemer
Redeemer

Ja cakam, ze zajtra skusi Contador aj nemozne a skusi ist do uniku, ale Sky to bude nicit.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zajtra to bude už asi len boj o tretie a verím Nibalimu asi o niečo viac. Druhú polovicu sa o dosť zlepšil a skúša to často. Quintana tiež možno niečo skúsi, ale tú stratu nezmaže na poslednom kopci a skôr asi nezaútočí, lebo je tam po zjazde ešte asi 15 km rovinka pred stúpaním. Každopádne bude treba ísť tempo už na tom prvom kopci, aby sa znova okresali ľudia zo SKY ako aj dnes. Saxo má už len 6 jazdcov, Contador podľa mňa nemá príliš formu, takže vidím to zajtra na súboj Movistar vs Astana vs SKY. Froome má veľkú šancu získať aj bodkovaný dres, aj keď by som ho doprial Bardetovi.
heker
Redeemer
Redeemer

No co teda, bude sa dnes na Hueze lamat chleba? Skusia to favoriti alebo si ich Froome pohotovo postrazi?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Co si myslite o poslednom tyzdni? Mne sa zdalo ze Froome a cele Sky neboli v Alpach v nejakej skvelej forme. Skoda ze ho ostatni aspiranti na zlte tricko viac nepotrapili.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dnes od Naira super výkon, škoda tej veľkej straty, rozhodla to v podstate rovinatá etapa, kde nabral minútu a pol či koľko, viac by som to doprial jemu. SKY čo sa kvality tímu týka o dve triedy pred ostatnými a aj to bol dôvod prečo Froome vyhral.
heker
Redeemer
Redeemer

Jedine co na Tour stalo za to, to bol dnesny Huez. Pre mna velmi nudna Tour. Nairo dnes super. Sky islo to co im stacilo na vitazstvo, vola sa to, ze s prehladom.
Napísať odpoveď