Vojnove zlociny USA/Rusko

Diskusie na politické témy...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vojnove zlociny USA/Rusko

Príspevok od používateľa p4ra »

eMPiko napísal:Rezim v Rusku ma naozaj velku podporu Rusov a to ze to Europanom nepaci z toho este nerobi diktaturu.
Ja neviem ako ty, ale ja som nejaky cas v Rusku stravil, v ruskej rodine, v ruskom dome. A, ze by sucasny rezim mali v oblube sa teda povedat neda. Napodobne tak hovorili aj ich priatelia, s kt. sme mali to stastie stravit par dni, ci uz na obedoch alebo pri veceri.

Tak mozes mi prosim ta povedat, ze kde si k takemuto generalizovaniu prisiel? A nedaj mi sem nejake vysledky prieskumov, pretoze tym budem verit tak, ako im verim aj na Slovensku, ci hocikde inde.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

p4ra napísal:Ja neviem ako ty, ale ja som nejaky cas v Rusku stravil, v ruskej rodine, v ruskom dome. A, ze by sucasny rezim mali v oblube sa teda povedat neda. Napodobne tak hovorili aj ich priatelia, s kt. sme mali to stastie stravit par dni, ci uz na obedoch alebo pri veceri.

Tak mozes mi prosim ta povedat, ze kde si k takemuto generalizovaniu prisiel? A nedaj mi sem nejake vysledky prieskumov, pretoze tym budem verit tak, ako im verim aj na Slovensku, ci hocikde inde.
predstav si ale prave prieskumy alebo vysledky vo volbach maju vacsiu vypovednu hodnotu ako nazory jednej rodiny a ich priatelov. u nas tiez mozes prist do rodiny, ktora bude proti Smeru a stretnut ich priatelov s podobnym zmyslanim. Aj tak vsak ma Smer nadpolovicnu cast kresiel v parlamente.
rlukas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rlukas »

tu nas mate dalsi zlocin http://allofall.eu/horuce-novinky/ukraj ... omstvo-is/
sice to nieje overene...ale cely ISIS moze byt vymysel USA
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kvoli tomuto si sa sem registoval?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

záleží na tom?

rlukas: osobne si skôr myslím, že ISiS je skôr "malá nehoda" spôsobená nezodpovednou vojenskou politkou NATO
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, zalezi
bez nejakych konkretnych informacii je to len spam
neviem ako ty, ale ja sa snazim nezit v svete jedna pani povedala
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

Alebo to celé môže byť ruský výmysel
https://www.metabunk.org/debunked-cyber ... ley.t6520/
Solo_Kamen
King
King

beardie napísal: neviem ako ty, ale ja sa snazim nezit v svete jedna pani povedala
Myslím, že táto téma nie je určená na to aby sa tu do hĺbky preberala problematika islamského štátu, myslím, že tu taká téma už niekde je. Ďalšia vec je, že toto je diskusné fórum, tak ak si niekto urobí názor na základe nejakého článku, tak má plné právo ho capnúť sem a vystaviť ho diskusii alebo polemike.

Ohladne toho rlukasovho článku, ktorý som si prečítal až teraz, je už dlhšie známe, že poprava je mnohokrát "hraná" čo vysvetluje, prečo sú popravovaní zajatci takí pokojný. Nepočítajú s tým, že dvadsiatašiesta poprava už bude skutočná. A taktiež to vôbec nepotvrdzuje, že USA by malo úmyselne prsty v spolupráci z islamským štátom. Ale podrobnejšie vážne asi v inej téme.

A áno, popravy sú natáčané v štúdiu aby sa znemožnila lokalizáciama leteckým silám NATO a ostatných štátom, ktoré sú vo vojne z IS.
beardie
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:Ďalšia vec je, že toto je diskusné fórum, tak ak si niekto urobí názor na základe nejakého článku, tak má plné právo ho capnúť sem a vystaviť ho diskusii alebo polemike.
ak si niekto vytvorí názor na základe blbosti, tak mu treba tu blbosť vysvetliť
Som zvedavý, či sa sem daný autor vôbec ešte vráti
Solo_Kamen napísal:Ohladne toho rlukasovho článku, ktorý som si prečítal až teraz
som rad, ze reagujes ešte predtým, ako si ho prečítaš ;-)
Solo_Kamen
King
King

beardie napísal:ak si niekto vytvorí názor na základe blbosti, tak mu treba tu blbosť vysvetliť
Som zvedavý, či sa sem daný autor vôbec ešte vráti
obaja sme sa k jeho príspevku postavili negatívne, ak si si nevšimol, ja som len podotkol, že "spam" je pre jeho príspevok trochu prisilné označenie. Ďalej, moderátori hodnotia, čo je spam a čo nie, nie my.
EDIT: a ty si mu nijakú blbost nevysvetlil, len si sa doňho primitívne obul. Gratulujem ;)
beardie napísal:som rad, ze reagujes ešte predtým, ako si ho prečítaš ;-)
Najprv som reagoval na jeho názor, potom na článok, takže rýpeš do nesprávneho h###a :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Je rozdiel medzi konštruktívnou debatou a písaním si o nepodlozenych vymysloch, záleží, čo preferujes. Pockajme teda na autora, nech nám svoj názor objasní :)
Solo_Kamen
King
King

beardie napísal: Pockajme teda na autora, nech nám svoj názor objasní :)
Súhlasím, ak sme ho už neodstašili :D . Snáď si pred prvým príspevkom niečo tu prečítal aby zistil, že diskusie tu bývajú velmi živé.
rlukas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rlukas »

to nebol moj nazor...len som spamoval :D co sa tyka mojho nazoru, nemyslim si ze usa ma nieco s islamskym statom...isis vznikol kvoli nabozenstvu ktore treba zreformovat...ti ludia ziju sto roky za opicami...a s takymi zastaralimi nazormi si myslia ze obsadia celu europu...aj ked...pri nasich politikoch sa im to podla mna i podari :P
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dávam do pozornosti tohto perfektného sprievodcu USA militarizmom, naozaj "super" čítanie. Odporučil by som prečítať naozaj všetkým. Veľkým plusom je to, že všetky citáty sú ozdrojované.

//autoeditácia príspevku (04 Júl 2018, 20:26)
Táto téma by nemusela byť vyhradená len na dve krajiny v nadpise.

Takto sa víta vrah (vojak) v Izraeli.

https://www.facebook.com/haaretzcom/vid ... A4yMAdDIS0

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2018, 21:01)
Paradoxy USA politiky. :)
Prílohy
26230818_1374143759361590_7675956163729664892_n.jpg
26793414_10204480107400874_1344778474_n.jpg
1.jpg
Napísať odpoveď