Chrome = spomalený notebok
Chrome = spomalený notebok
Čaute, pri používaní notebooku čiže pri otváraní dokumentov, spúšťaní programov, hudby ,filmov atď. mi notebook ide ako by mal no akonáhle spustím chrome všetko je totálne spomalené aj pri písaní tohto príspevku už píšem druhé slovo a pomaly sa mi tam načítava ešte len prvé
neviete čím to môže byť? vďaka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chrome = spomalený notebok
Stary notebook = slabucky procesor, mala RAMka... a Chrome si co to spapa. Takze v prvom rade napis aky mas procesor, aku RAM, kolko mas tej RAMky volne, kolko procesov a ake ti bezia na pozadi. Skusal si vypnut pluginy a doplnky v Chrome, pripadne iny prehliadac???
ide o to že pred tým mi to bežalo v pohode,s tým využittím ram a procesoara si niesom istý ale myslím že si chcel ten druhý img, su hodnoty v norme? ako zistím že nie?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neviem preco tam mas 32-bit Windows, ked kvoli 4GB RAM by sa tam hodil 64-bit Windows. Procesor je priemerny, nie je to najhorsie, vytazenie je tiez okej. Takze treba hladat problem zrejme niekde v Chrome. Mozno skusit odinstalovat, vymazat profil, nainstalovat znova.
čítal som niekde že to môže byť prehrievaním kukol som nato a bol celý zanesený rozobral som vyčistil a ide v pohode, ináččo sa týka tej 64 bitovej verzie, keby som ju tam nahodil nefungovalo by mi to všetko pomalšie? myslím kvôli tomu že to ten win 64 by mal zaťažovať viac pc. vďaka
64bit lepsie vyuziva pamat RAM.
Ok ale nezatazuje to viac procesor? Stacil by mi ten co mam?
Nezatazuje.