Prečo to je tak ako to je? (Python)

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Prečo to je tak ako to je? (Python)

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Zdravím, dokončil som projekt ktorý mi zadali profesory na coursere(niečo ako pexeso, vždy odkryté len 2 karty a ak niesú rovnaké zakryjú sa) ale aj keď pracuje správne všimol som si že keď "zbesilo" klikám tak prestane fungovať správne a ostanú odkryté viacere karty naraz. Je to spôsobené mojím algoritmom a mal by som nad tým ešte porozmýšlať alebo je to chyba vývojového prostredia/jazyku? Dankšn :)

Link na program (vľavo hore play tlačítko): http://www.codeskulptor.org/#user40_LY48kviDAa_4.py
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Prečo to je tak ako to je? (Python)

Príspevok od používateľa rochedo »

Je to tvojim algoritmom. Skus nad tym este porozmyslat. Moje riesenie funguje bez problemov. Aj riesenie dalsich ludi, ktore som uz ohodnotil.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ako hovori rochedo, je to tvojim kodom. Ja som ten kurz robil vyse 2 roky dozadu a s tymto som problem nemal: http://www.codeskulptor.org/#user40_n8dEtLC2i31d9em.py
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Po dvoch 13 hodinových šichtách v kuchyni na kúpalisku (pršalo) som konečne prišiel na to kde je problém :) poznámka do programátorského denníčka: ak máš problém a nevidíš riešenie tak si daj prestávku a samo sa ukáže
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Takto to je takmer vzdy :) Kolko krat som hladal problem aj 6 hodin a nenasiel som ho. Potom som sa siel vyspat a na druhy den do 2ch minut som nasiel kde je chyba. Blbe preklepy :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mr-Freek napísal:poznámka do programátorského denníčka: ak máš problém a nevidíš riešenie tak si daj prestávku a samo sa ukáže
Spomienka na intrak, o pol tretej rano od stola od laptopu.. P*ci k*vy matky vy**anej, -> toto asi 20 minut dokola... -Roman, pod na cigu! -Nejdem, nemozem, nemam cas, nejde mi to. - Roman, pod na cigu! -Nejdem, nevidis, kua mi to nejde -Roman pod na cigu fakt! -Ta dobre no.

o 5 minut neskor: -Kua ja som kkt jak som to mohol nevidiet

Robte si prestavky :wink: :D
Napísať odpoveď