Policajti , kufor

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Policajti , kufor

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

Zdravim , mam otazku ... mozu mi Páni POLICAJTI pri zastavení ( napr. pri normálnej prehliadke , rýchlosti , alebo nieco iné ) prehladavat kufor ? alebo sa mik v nom hrabat , pozerat sa donho ? ...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Policajti , kufor

Príspevok od používateľa beardie »

ano, dokonca to robia aj colnici mimo hranice, kedze momentalne maju v posobnosti cele prihranicne pasmo az do 60 kilometrov od hranice
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja myslim ze mozu ak maju na to dovod - colnici to robia bezne a policia SR napriklad pri roznych patrackach a pod - ci neprevazas nieco co suvisi s trestnou cinnostou :-)
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale ja sa idem previest asi 20 kilometrov prec ... a len tak , taka jazda na skutri ... ked ma zastavia ... vtedy sa pytam , ci mozu ?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Áno, môžu.... Stačí taká odpoveď na pochopenie????
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

to sa budes pytat taketo hluposti pred kazdou jazdou mimo mesta??? a este by ma zaujimalo co teda take tajne vlacis v tom kufri...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

RATZINGER666 napísal:...a este by ma zaujimalo co teda take tajne vlacis v tom kufri...
tipujem, že kilovú kocku ópia :)
aby som nebol OT, mne sa už viac krát stalo, že mi prehľadávali kufor, dokonca raz aj celé auto raz keď som sa vracal z ČR hneď za hranicami. Takže dávaj bacha ;)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja som raz vliekol v batohu dve mladé zakázané rastlinky a to ma kamarát viezol na skútri.
Blížili sme sa k železničnému priecestiu a tam boli policajti, ma oblial pot a riekol mu "keby dačo, zoskočím a pobežím do poľa, tvár sa že o ničom nevieš".
Vyšlo najavo, že nefungovali svetlá a museli púšťať manuálne :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hmm, zaujimava tema, teraz ma napada jedna historka z obdobia asi posledneho roku, kde mlady aktivny policajt okrem hlupych poznamok na vzdelanie a podobne si dal zalezat aj na obliadke auta, takze si vypytal kazdu jednu ziarovku, kazdu poistku, dokonca aj postovy doklad o zaplateni poistky, ktory vobec nie je potrebne pri sebe mat a chcel za to vziat SPZ. Nebol to moj pripad, ale bol to z blizkeho prostredia. Potom som raz cital nieco o tom, ze prehliadku, ci osobnu alebo auta moze policajt spravit len vtedy, ak ma podozrenie na spachanie trestneho cinu, resp. dovodneho podozrenia, tj. napriklad, ze sa v aute prevazaju drogy atd... a ze je povinny do 24 hodin vyhotovit protokol, ktory dostanem, kde bude napisany dovod prehliadky, vysledky atd..., ale neviem, ci je to pravda. Skusim sa spytat nejakych znamych, ze co a ako.
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

J diky ... par ludi uplne OT , ale normalnym dik za rady ... Kto by to tak silno chcel vediet , co sa prevazalo , nech pise SS ...
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klemen »

Moze ti pozriet vsade, uz sa mi par krat stalo, ked som isiel okolo 3tej rano domov, ze ma zastavili a okrem fukania sa pozreli do kufra, do rezervy, do vsetkych priehradok, lekarnicky, dokonca tym zrkadlom s baterkou obisiel cele auto ci nieco nieje pod nim a na zaver nevynechal ani viecko od nadrze... takze ak chces neco prevazat, daval by som si pozor, pani prislusnici presne vedia kam maju upriamit pozornost. A to podotykam, ze som bol triezvy (ano ano velka vec za volantom :D ), isiel podla predpisov a na prvy pohlad nevyzeralo auto nijak podozrivo... Takze aj namatkova kontrola moze dopadnut takto :)
Eddy0914
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Eddy0914 »

Tak ako písal kolega hojko

Kód: Vybrať všetko

Kotrolu auta moze policajt spravit len vtedy, ak ma podozrenie na spachanie trestneho cinu, resp. dovodneho podozrenia, tj. napriklad, ze sa v aute prevazaju drogy atd... a ze je povinny do 24 hodin vyhotovit protokol, ktory dostanem, kde bude napisany dovod prehliadky, vysledky atd...
Tu je video https://www.youtube.com/watch?t=155&v=Z1axpiD3M6k a dôkaz že kufor len tak kontrolovať nesmú nemajú na to právo.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ale majú právo ti skontrolovať povinnú výbavu a tú máš kde ? no v kufri ... čiže kľudne ti môžu do kufra keď vedia ako, stačí aby ťa poprosili o otvorenie kufra, že chcú vidieť výbavu a rezervu/sprej.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hrban: povinnu vybavu im mozes ukazat v rukach po tom, ako ju z kufra vyberies (okrem rezervy samozrejme), hrabat sa Ti tam aj tak nemozu... okrem toho povinnu vybavu taktiez nemusis mat priamo v kufri, rovnako aj rezerva moze byt mimo batozinoveho priestoru...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

hovorím čisto teoreticky, ja mám napr výbavu v kufri, tak ako asi 95% motoristov, keby ju chcú vidieť, tak ten kufor musím otvoriť, saozrejme hrabať sa tam nemôžu ale nazrieť do kufra či tam nemám mŕtvolu/pol tony kokaínu isto. Takisto, keď ťa už poprosia o tú výbavu tak im isto nepovieš, choďte preč kým ju ja z kufra vyberiem aby ste mi doň nevideli. Plus policajti nešacujú auto, keď tak, tak len nazrú dovnútra a toť vše. Btw, pokým policajt nehrá chytrého/namysleného hneď od začiatku tak nemám dôvod sa s nimi hádať o to či majú právo alebo nie, ak slušne poprosia, tak im slušne otvorím a ukážem... :dedko: teda ten kufor :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| pri vyzve policajta si treba stiahnut nohavice aj gate dole, na prdel si naniest lubrikacny a nechat sa v kufri kvalitne posexovat, v opacnom pripade hrozi ze ...

Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

mozu nieco ked ti najdu katanu v kufri? dakedy sme tak chodili s ostrym mecom nie hrackou :D

poznam jedneho pana podnikatela ktory nosi v aute poriadnu macetu aj ked ten ma urcite znamosti u zelenych
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Na hraniciach by ti ju zabavili a tiez by si pri sebe nemal nosit nozik s vacsou cepelou ako 12cm sa mi mari.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mari sa ti zle. Moze pri sebe nosit cokolvek aj keby to malo cepel cez dva metre, v zakone je uvedene jedine ze nemoze vzbudzovat dojem ze s danou zbranou hodla pachat trestnu cinnost.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Priestupku sa dopustí ten, kto:
nosí na miestach prístupných verejnosti chladné zbrane, najmä dýky, bodáky a šable, okrem prípadov, keď sú súčasťou rovnošaty, historického alebo národného kroja, výstroja a výzbroje ozbrojených síl, ozbrojených zborov a ozbrojených bezpečnostných zborov, alebo na športovú činnosť, výkon práva poľovníctva, rybárskeho práva, povolania alebo zamestnania, ako aj iné predmety, ktorými možno ublížiť na zdraví, ak možno z okolností prípadu alebo správania sa osoby usudzovať, že sa majú použiť na násilie alebo hrozbu násilím,
Napísať odpoveď