Posielanie tovaru do zahraničia
Posielanie tovaru do zahraničia
Ahojte..chcem sa opýtať či mi neviete poradiť,že ak napríklad chcem predávať na stránke ebay,že akú formu shippingu mám zadať ak by som to chcela posielať normálne slovenskou poštou? či sa to tak vôbec dá 
Re: Posielanie tovaru do zahraničia
Postou, neviem ako je to tam napisane, air mail, post, post mail alebo neviem ako. A na strane posta.sk si pozri cennik do konkretnych statov podla hmotnosti.
ale tam som nič prave také nenašla len kopec iných ponuk,tak neviem či to je to standard int'l shipping alebo nieoč ine...nejak z toho nedokazem vyjst 
Urcite to tam je napisane.
No keby som to posielala iba do USA tak tam je ponuka štandardnej zasielky, ale celosvetovo nie je iba to čo som písala a iné ponuky nejaké USPS, UPS atd 
Tak daj hadam international shipping alebo ja neviem co a nahadz si tam ceny podla cennika z posta.sk.
a sú za to nejake poplatky,že tam mám nejaký tovar?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Platis proviziu eBayu. Vsetko je napisane na stranke eBayu, takze by bolo vhodne, ak by si si to pomaly precitala a snazila sa pochopit tomu co sa tam pise. Argument, ze neovladas po anglicky, nemecky ci aky jazyk, to je uz tvoj problem, daj si to pripadne prelozit.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Na margo toho, co pise hojko len doplnim, ze predavat na eBay bez znalosti anglickeho, ci nemeckeho jazyka sa rovna samovrazde. Co ak sa nieco vyskytne a nebudes vediet komunikovat so zakaznikom? Hned automaticky znizene hodnotenia, pripadne nejake tresty zo strany eBay a si doobchodovala.