Som niekolkorocnym uzivatelom facebooku a dnes pri prihlasovanii mi nabehlo, ze si mam zmenit meno. Meno mam svoje bez interpunkcnych znamienok. Vo formulari mam zadat nove meno a priezvisko + pripojit odfoteny doklad totoznosti, aby si to mohli porovnat. Stretol sa s tym niekto? Bude to trvat dlho? Nemam pristup k uctu a potrebujem ho surne
Overenie identity na facebooku
Overenie identity na facebooku
Zdravim.
Som niekolkorocnym uzivatelom facebooku a dnes pri prihlasovanii mi nabehlo, ze si mam zmenit meno. Meno mam svoje bez interpunkcnych znamienok. Vo formulari mam zadat nove meno a priezvisko + pripojit odfoteny doklad totoznosti, aby si to mohli porovnat. Stretol sa s tym niekto? Bude to trvat dlho? Nemam pristup k uctu a potrebujem ho surne
Re: Overenie identity na facebooku
Kamarat mal nieco podobne, trvalo to asi dva dni.
Doklad totožnosti? A to im už úplne je*e? Čo je zač celá táto iniciatíva? Nie je to nejaký scam?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
viackrát som o tom počul, údajne facebook takto overuje účty, ktoré boli nahlásené ako "Fake account"
Asi sa zapojil do diskusie, kde bol proti vacsine a ta ho z pomsty oznacila ako FAKE.