Herny notebook

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pixasso
Amateur
Amateur

Herny notebook

Príspevok od používateľa pixasso »

Caute vsetci !

Potreboval by som poradit a vazim si kazdu radu ktoru mi date :) Nakolko mam obmedzene financne moznosti obzeram sa aj po niecom z druhej ruky dlho som hladal a mam moznost velmi vyhodnej kupy tohto nb ktory je stale este v zaruke:
MSI GE60 2PE-062CZ Apache Pro,
15.6 FHD PLS,
Intel Core i7 @2.4GHz,
8GB RAM,
GTX860M 2GB / 1TB / W8.1

potom mam moznost za tu istu cenu aj Lenovo Y50-70 uplne rovnaka konfiguracia len gtx860M je 4gb taktiez je to z druhej ruky.
Avsak bojim sa toho ci je vobec rozumne kupovat nieco uz "pouzite" nakolko nb sa velmi lubia odpalit po nejakom case a ani so zivotnostou nie su na tom nejak extra dobre ... chcem rozbehat kazdu hru minimalne na medium az high.
takisto som rozmyslal aj nasetrenia si na nieco zo serie ROG od asusu (napr: ASUS G771JW) okolo 1200eur ale trvalo by mi to asi este dost dlho tak neviem :/

dakujem Vam moc :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Herny notebook

Príspevok od používateľa hojko »

Rada GE60 na tom nebola najlepsia s chladenim a od toho zavisela potom aj hlucnost, kedze chladice bezali na plne obratky. To ale pri hernom notebooku treba ocakavat snad vsade, pretoze je problem to uchladit. Myslim, ze Y50-70 na tom bola s chladenim lepsie. Osobne by som uprednostnil Lenovo a porozmyslal nad kvalitnou chladiacou podlozkou.

PS: Ak sa chces hrat, kup si stolny pocitac alebo konzolu.
pixasso
Amateur
Amateur

Dakujem :) a ano viem ze nb nie je na hranie ale nemam inu moznost nakolko stale sa presuvam z jedneho miesta na druhe takze nemam moc na vyber ... a co ten ASUS ROG ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

S tomu Asusu neviem nic napisat, nevidel som to a ani som nic o tom necital. Skus jedine pohladat nejake recenzie alebo diskusie k tomu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

z tych troch ma najlepsie chladenie Lenovo, najlahsi bude MSI, najtazsi urcite Asus. ak ma ten notebook zaruku, nema "nacate" panty, ziadne ryhy a odreniny tak sa nemas coho bat. ja som tak uz tiez raz kupil "herne" lenovo, vtedy este y560-tku a vydrzal az kym mu neodisiel disk a potom siel cely na odstrel :D
pixasso
Amateur
Amateur

tak to si ma potesil :)) dakujem :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mal som ROG od ASUS, a teraz mam GE62 2QF Apache Pro, tak si dovolim porovnavat. Spracovanie, ako aj vaha hraju v prospech MSI. Podobne sa mi viac pozdava aj klavesnica. Touchpad je asi na rovnakej urovni, ale koho by trapil Touchpad na hernom notebooku aj tak. Co sa tyka hluku a chladenia. Apache Pro ma moznost regulovat hluk tym, ze sa zapne manualne tlacitkom aj druhy fan, ktory z mojho osobneho pohladu dorovnava chladenie a tym padom ten primarny je tichsi, ale zase pri hrani mam sluchatka, takze je mi to jedno. Nemam pocit, ze by sa prehrieval akokolvek, a to mam zapnute GTA 5 na Ultra nastaveniach. Ak mozem ja osobne odporucit, tak MSI > ASUS. (Za tip dakujem guess.whoo.)
pixasso
Amateur
Amateur

p4ra napísal:Mal som ROG od ASUS, a teraz mam GE62 2QF Apache Pro, tak si dovolim porovnavat. Spracovanie, ako aj vaha hraju v prospech MSI. Podobne sa mi viac pozdava aj klavesnica. Touchpad je asi na rovnakej urovni, ale koho by trapil Touchpad na hernom notebooku aj tak. Co sa tyka hluku a chladenia. Apache Pro ma moznost regulovat hluk tym, ze sa zapne manualne tlacitkom aj druhy fan, ktory z mojho osobneho pohladu dorovnava chladenie a tym padom ten primarny je tichsi, ale zase pri hrani mam sluchatka, takze je mi to jedno. Nemam pocit, ze by sa prehrieval akokolvek, a to mam zapnute GTA 5 na Ultra nastaveniach. Ak mozem ja osobne odporucit, tak MSI > ASUS. (Za tip dakujem guess.whoo.)
mat hentake delo ako mas ty, to by bola ina basen hhh, kazdopadne dakujem za vsetky info :) a ak sa mozem opytat aky si mal Asus Rog konkretny typ ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Predtym som mal ASUS ROG GL552JX. Nemas zaco. :)
Napísať odpoveď