VW Golf R32 to naklada Hurracanu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VW Golf R32 to naklada Hurracanu

Príspevok od používateľa p4ra »

jacob654 napísal:a čo podvozok a brzdy? taktiež séria?
Aspon niekto okrem mna sa zamysla nad tym, hlavne nad brzdami. Ked som videl pred par dnami to video a tie standardne brzdy, tak prve co ma napadlo je, ze ako chce hento zastavit s tymi kotucikmi?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ale nie si jediny :-) tiez mi to v tom videu oci vydlabalo ale potom som si uvedomil ze cielom bol stock look takze akekolvek monstra by potrebovali minimalne vacsie kolesa + by dost bili do oci a majitel zrejme chcel tomuto predist, to ze tym riskuje je vec druha ale... videli ste uz nejake Ruske kompilacie? :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

keby sutazili na okruhu tak Golf skonci v prvej zatacke, nedokazal by drzat tempo, nema na to aerodynamiku ani podvozok
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

gogo: ved prave... toto je nezmyselna tema... milion upravcov ponuka milion uprav pre milion modelov, od mestskych nakupnuch kosikov az po znacky vyrabajuce supersporty... od uprav map az po kompletne okruhove prestavby... a najma pre tu nizsiu kategoriu automobilov sa upravcovia sustredia zvacsa iba na zvysenie vykonu...

preto nerozumiem, o com tato tema je, co je na tej uprave vynimocne... s upravami a na dragu moze tomu lambu utriet hubu aj naftova oktavia...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

tato tema je tu na spestrenie, dalej napriklad na fylozofovanie a jej zmyselnosti, ak to niekoho obtazuje, nemusi do nej prispievat...

mne sa na tejto teme napr paci jej realna dostupnost, predstav si stavku s nejakym bratislavskym majtelom lamba, ked uvidi tvoj akoze stock golf, na letisku...
prve co uvidi, ta vysmeje, realita bude vsak ina
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ja len čakám na zimu, keď v rusku napadne sneh :lol: som zvedavý, ako tých 700 koníkov udrží na ceste :D
inteligentnejší majiteľ lamba by ho aj po porážke vysmial ešte raz, že načo ti je motor, ktorý kasňa neudrží na ceste :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...okrem toho nech pozeram, ako pozeram, na tej stranke nevidim ponuku na tu 700k upravu, maximalne cosi cez 500, a to ani pri r32, ani pri r36, a tam su ceny okolo 30 000e... pri tych 700k bude asi treba upravit este dalsie veci za nemale peniaze a zrejme slo v tomto pripade o individualnu upravu... potom sa uz ponuka na zvazenie aj otazka zivotnosti a ci bude mozne nadalej pouzivat to auto aj na nieco ine, ako len na dragy... ked si to poratas, bolo by vhodnejsie zvazit, ci sa Ti viac neoplati napriklad nejake gtrko :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tých 500 koní je u jedného turba,
s dvomi to potom je takto Golf VI R mit R36 Bi-Turbomotor / 745PS / 925NM / 7-Gang DSG ale cena na požiadanie, čiže to bude mastná pálka
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja by som to osobne zhodnotil takto.
Prílohy
Capture.PNG
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

mystique - práveže tá dostuponosť moc reálna pri tom nebude, keď si to zoberieš tak, že len cena úpravy presiahne cenu toho golfa, tak sa dostaneš približne na cenu za ktorú môžeš mať napr. gtr-ko s ktorým si užiješ viac srandy ako s nadupaným golfom na šprintoch... ;)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

opet golf, tentoraz v bike

hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ako mystique nehnevaj sa, ale hento mi prídu buďto chorí ľudia alebo strašní tupci čo toto robia, IQ niekde na úrovni 80 bodov. Za peniaze čo vrazil do toho starého črepu by som mohol mať postavený dom. Detto brzdy síce nie sú stock, ale tie kotúčiky čo sú tam, no to je mi doplaču keď to vidím, vačšie kotúče mám na karbobrúske. Ako rovno mohol tie peniaze čo do toho vrazil hodiť na ulicu. A najviac ma bolí pohľad na tie tlmiče bez prachoviek. No nič niektorí ľudia majú asi iné životné priority, niekto sa stará o dom, budúcnosť, možno rodinu, iní najebe peniaze do toho aby sa čo najskôr zabil a zobral ešte ďalších účastníkov cestnej premávky so sebov. Nehnevaj sa ale toto je z môjho pohľadu chrapúnstvo, debilita aneb kretenizmus.

Majiteľ auta je asi riadny hipster...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hrban, ty si vedla v tomto. Hovori sa tomu sleeper, respektive projekt.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...musim prikyvnut :)

a k brzdam - na co mu tam budu velke kotuce, ked s tym moze jazdit akurat tak sprinty... a okrem toho vysekany golf vazi par kil, to by bolo zbytocne... radsej kvalitne kotuce a dobra zmes v platniach...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to mi je jedno ako sa tomu hovorí, to auto patrí na vrakovisko a nie do garáže na tuning...

Nech si nadupe do auta koníkov koľko chce, je to nevkusná krabica, ako tŕň v oku, to mi príde ako keď sme mali 15 rokov, škodu 120 ale hlavne že to malo 10 reprákov, ktoré dokázali prehučať ten motor a hlavne subáč, subáč musel byť, lenže poniektorí z toho vyrástli, poniektorí asi nie. Je to presne to isté ako si na starý pasat pridávať spojlery, krídla, znižovať to a iné <->oviny, potom s tým chodiť na zrazy a hrať machra, že pozri, čo mi to trčí z dverí, krídlo...

Alebo mi ešte napadlo lepšie prirovnanie, je to ako poliak v zahraničí, jazdí starý golf III ale hlavne, že má 2 metrovú anténu na rádiovysielačku, pritom žiadna vysielačka v aute, ale anténa musí byť, lebo to vyzerá drsne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ty si radne vedla teda, co sa tyka aut, a vseobecne projektov, ako takych. To, co chalanisko spravil s tym Golfom je uplne sialene, ale obdivuhodne. Som si isty, ze to nie je jeho daily, a v garazi ma minimalne aspon jedno normalne auto.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hej som vedľa, pretože mám asi vkus...
a2qoA39_460s_v1.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Si si vedomy toho, ze vkus je individualna zalezitost? A to, ze ty si myslis, ze nieco je vkusne neznamena, ze je to vkusne automaticky? :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hrban: dnes si sa asi zle vyspal, co? :)

neviem, preco by malo patrit to auto na vrakovisko, ak je renovacia spravena poriadne, co v pripade tohoto upravcu pravdepodobne je, tak na aute nenajdes ani hrdzu, ani nic odflaknute... bolo rozobrate do posledneho srobika a moze byt kludne v lepsom stave, ako nejake bezne jazdene, patrocne auto...

co sa tyka vkusu, to je individualne, kazdopadne prve golfy napriklad pre mna su jedny z tych krajsich mestskych vozidiel 80-tych rokov, a to naozaj netuzim ziadnu podobnu prestavbu vlastnit... plusom je pre mna aj to, ze je to sleeper, ako spomina p4ra, takze nema ziadne prehnane vizualne upravy ako Tebou opisovane kridla, spojlery po zem apod... netusim, ake auta sa pacia Tebe, zrejme asi nieco zo sucasnej produkcie... alebo v takom starom hnusnon zhnitom mustangu by sa ta uprava vynimala lepsie?

prirovnanie k parkorunovym tuningovanim naftovych passatov vyznieva velmi zabavne a krutim nad nim hlavou :) toto nie je o oplastovani hociakeho auta, je to o investovani mnozstva penazi, casu a vedomosti, tak preco sa nechavas unasat iba typom kasne, do ktorej bol agregat a cely drivetrain zastavany :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. súhlas.. mne osobne sa tiež omnoho viac páčia takéto sleeper vozidlá - nenápadné vozítko s brutálnym výkonom. Dávam prednosť výkonu pred vizuálnou stránkou = obrovské krídla pokryté sadzou z výfuku.

Každopádne to nie je určené na bežnú cestu do práce a na nákupy, ale iba na šprinty - maximálne na nemecké diaľnice s neobmedzenou maximálnou rýchlosťou.

http://www.boba-motoring.de má tam pár projektov Golf 1 a Golf 2.. najnovší Golf 2 s 1233PS - nenápadné čierne vozítko. Ale viac sa mi páčia tie Golf 1ky..

Až raz budem veľký, určite si niečo také zaobstarám.. mne by stačilo niečo na spôsob Fabie 1 Combi z predchádzajúcej strany! :D
Napísať odpoveď