TdF - hobby dovolenka

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: TdF - hobby dovolenka

Príspevok od používateľa hojko »

Bol som na Riva del Garda v roku 2013, ale pocity zmiesane. Lokalita velmi pekna, ale skor na letnu dovolenku. Je tam kopa ludi na bicykloch, prejst sa popri jazere, ale nicim inym to nie je vynimocne. Mas okolo par kopcov, ale tie su na takej urovni ako najdes v okoli Malej a Velkej Fatry, ci Vysokych a Nizkych Tatier. Stelvio je uz o inom, nam vtedy napadlo skoro 30cm snehu za noc, takze sa Stelvio zrusilo, preto Stelvio pride na rad az o tyzden. Urcite sa vsak oplati lokalita v okoli Cortina d'Ampezzo - Passo Giau, Passo Falzarego, Passo Fedaia, Passo Pordoi ci Tre Cime di Lavaredo. Ale tak Stelvio je Stelvio, podla mna taky cyklisticky sen.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zas tak strasne to nebolo. Monte Baldo malo 20km, prevysenie 1000m, takze slusny kopec pre hobby cyklistu. Boli sme tam dva dni, takze nevies ci tam nie su este dalsie pekne kopce. Kazdopadne co som pocul a cital, tak na Gardu sa chodi skor s horskymi bicyklami.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Jo kamosi tam boli (som im to zorganizoval :D) , a vraveli ze Lago je krasne, mali v plane ist este k moru na par dni ale nakoniec zostali pri Lagu cely cas - mali ale horske bicykle takze menej obmedzeny vyber tras
Napísať odpoveď