Splnomocnenie na prešovsku fakultu manažmentu
Splnomocnenie na prešovsku fakultu manažmentu
Zdravím, chcem sa na niečo spýtať. Priateľku mám v zahraničí, ja momentálne tiež nemám nejak veľa času kvôli práci. Ide o to že, vo štvrtok ma zápis do školy a keďže je preč, nemôže prísť. Môže splnomocnit, napríklad sestru, a ta by šla na zápis? Ako funguje splnomocnenie? Netreba tam na podpis náhodou obidvoch? Prepáčte za také otázky, ale nikdy som to nerobil, takže netuším ako to funguje.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Splnomocnenie na prešovsku fakultu manažmentu
treba oboch ak nema na matrike/urade znameho a da sa normalne ist na zapis so splnomocnenim
Netreba oboch, splnomocnenie je jednostranny úkon. Stačí podpis splnomocniteľa = toho kto splnomocňuje = tvojej priateľky.
-
mirak2
Hardcore addict
v jeden rok som tiez nemohol byt na zapise, lebo som bol v zahranici, napisal som mail na studijne, ze vtedy som mimo krajiny, ci sa s tym da nieco robit a teta zo studijneho odpisala, ze mozem prist v iny den, ale ze v ten den na milion percent musim prist. ak na ich studijnom su normalni, nech tam skusi napisat/zavolat
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ColdRain - ano, zle som sa vyjadril..zapis ako taky musi podpisat rodic
mirak2 - ja mam zase skusenost, ze to nepomohlo a muselo sa to nejak "vybavit"..zalezi od studijneho, treba napisat kazdopadne
mirak2 - ja mam zase skusenost, ze to nepomohlo a muselo sa to nejak "vybavit"..zalezi od studijneho, treba napisat kazdopadne