VW Golf R32 to naklada Hurracanu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: VW Golf R32 to naklada Hurracanu

Príspevok od používateľa Hegy »

Myslim ze tie 4piston Wilwoody ~320mm kotucom zastavia tych 900 kg s uplnym prehladom a niekolko krat za sebou. Garantujem ti ze keby das z 250 kmh brzdit toto a bezne auto ktore vie ist 250 golf bude stat kym to bezne auto este bude este niekde na 80kmh...
Chapem ze to nemusi byt kazdemu po chuti ale za mna tiez velke :plus: , som rad ze sa este najdu frajeri ako pisal ratzi, dnes vsade samy vytuneny dieslovy passat ( ja :D )
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ale tak prečo si nezadováži starého forda mustanga alebo napr porche 911 carrera na prerábku ale cpe to do takej krabice ...Alebo nejaké volvo z tých rokov...To auto je pre mňa stále ako kliniec do oka, vždy bolo a vždy bude...Fuj hnus, vlastne ako takmer všetky autá čo sa v tých časoch vyrábali, až na pár svetlých vínimiek.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no prostriedky na to urcite ma, no ale proste lebo nechce :) mozno sa mu paci golf, mozno je to pre neho vacsia vyzva, mozno mu je sympaticka predstava malickeho auta s obrovskym vykonom, mozno ma slabost na premotorovane hothatche, mozno preto, lebo taky vykon v mustangu alebo v 911 by nebol taky kontroverzny, kto vie :)

uz vieme, ze sa Ti nepaci, no ale to Ti vyvratit nemozeme... pre mna to moze byt pekne auto, vkusne upravene a urcite pohladnejsie ako hatche tejto doby, ako nejaky p206, fabia 2, stare vw pola alebo tie korejske zazraky :)
Napísať odpoveď