Zdravim, mam taky problem, včera som si naistaloval Windows 10 a chcel som si cez modem, kde mam interner od swan, nainštalovať program Mobile Partner, vdaka ktoremu sa mozem cez modem pripojiť na internet swanu. Problem nastal pri inštalacii ked mi to viac krat vyhodilo fatal error a modru obrazovku PC sa reštartoval a program nenainšaloval. Tym padom nemozem využivať internet kedže nemam ten program. PRi modrej obrazovku mi napisalo tento error : VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR , skušal som aj googliť ale nejako nič nepomohlo a stale mi to pri inštalaci napise. Modem je tento model HUAWEI MOBILE BROADBAND LTE USB Stick E3372. Čo mám spraviť aby mi program nainštalovalo bez problémov ?
ďakujem za rady.
Modem Huawei
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Modem Huawei
skus spustit program v rezime kompatibility s predoslymi verziami WInu
Podla google je to chyba ktora vznika pri nekompatibilnych ovladacoch. Skusal si pouzit najnovsiu verziu? Ja som nieco nasiel tu: http://consumer.huawei.com/en/mobile-br ... m?id=31521
Ak to neprejde, tak skus napisat na support Huawei lebo to vyzera tak, ze maju chybu v ovladacoch.
Ak to neprejde, tak skus napisat na support Huawei lebo to vyzera tak, ze maju chybu v ovladacoch.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ovladace na win10 vydaju az naprsi a uschne. v tomto su Huawei za opicami. casto som nerozbehol 2-3 rocny modem na Win8.
kontaktovat ich budes zbytocne, ale skusit mozes.
kontaktovat ich budes zbytocne, ale skusit mozes.
Predtým som mal WIN 8.1 a tam mi to išlo v pohode az na tejto 10 mi to blbne. Nejde ani ked tam kompatibilitu na WIN 7 alebo 8. Neviem čo mam robiť takto mi je modem uplne zbytočný. Skusim im napisať a uvidime či aspon odpisu.