The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Inač nebola posledná časť kratšia, ako mala byť?
60 minut serial 30 minut reklamy
S poslednou časťou spokojnosť, len škoda že sa ten potenciál seriálu už pomaly vyčerpáva/vyčerpal. Normálne mi ani až tak neprekáža teraz tá polročná prestávka.
tiez som si tak spomenul, ze pisali o 90 minutovej casti, a pozeram stopáž, že hodina a 4 minúty, či tak nejakDoperMTA napísal:Inač nebola posledná časť kratšia, ako mala byť?
Spoiler
Konečne tieto posledné asi tri diely stáli za to. Ten koniec bol super, určite oveľa lepšie finále ako bolo finále štvrtej série, keď skončili v tom vagóne.
Už tu musím napísať, lebo mi to fakt nedá. Zatiaľ najhorší seriál aký som kedy pozeral. 2 slová - Klišé telenovela. Prvá sezóna sa mi páčila najviac, potom to šlo z kopca. Tretia bola najväčšia nuda, teraz som na štvrtej (14. časť) a minimálne každú časť dávam facepalmy. Nechápem ako to môže mať také hodnotenie na CSFD. Tie dialógy sú odpad najvyššieho zrna zrovnateľné s panelákom, tí nesympatickí herci podpriemer a tie klišé až naozaj trápne a vopred predvídateľné okamihy... hmmm. Akože viem, že to je seriál, ktorý má už námet nereálny ale o to tu nejde. Ide o tie niektoré situácie, ktoré sú tak nereálne a nelogické až sa naozaj nahlas smejem.
Prečo to pozerám? Z nudy (rady ako lepšie využiť čas si nechajte), zo zvedavosti, a preto, že každý tento seriál vychvaľuje do nebies a ja stále čakám a čakám kedy to dobré konečne príde.
Toto je môj osobný názor ako to vidím ja. Komu sa seriál páči, neberiem mu to.
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2015, 23:52)
.
Neviem či to tu už bolo ale musíte vidieť part 2!
Už na prvej minúte som sa váľal od smiechu a od 5 minúty som nestíhal dýchať, smiať sa, počúvať a všetko dokopy
Prečo to pozerám? Z nudy (rady ako lepšie využiť čas si nechajte), zo zvedavosti, a preto, že každý tento seriál vychvaľuje do nebies a ja stále čakám a čakám kedy to dobré konečne príde.
Toto je môj osobný názor ako to vidím ja. Komu sa seriál páči, neberiem mu to.
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2015, 23:52)
Tak toto je pecka. A ja som si myslel že som jeden z mála čo tie nezmysli vidíOld Dirty Bastard napísal:Adam z YMS spravil super recenziu
Neviem či to tu už bolo ale musíte vidieť part 2!
Už na prvej minúte som sa váľal od smiechu a od 5 minúty som nestíhal dýchať, smiať sa, počúvať a všetko dokopy
nevie sa kedy chcú nadabovať 5.seriu?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
S tým dabingom ani nesranduj 
mne je dabing u p...ale chcem si 5.seriu pozrieť s niekým kto nerozumie anglicky 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Titulky?
Prvé tri diely super, potom vata a preklikávačky, celý ten dej okolo nemocnice bol ohromne nudný a posledné 3-4 diely opäť fajn, páčila sa mi tá atmosféra potom, čo prišli do Alexandrie - také napätie, človek nevedel, čo od toho čakať.
Kto bol ten černoch na konci? Mne sa zdal akýsi povedomý, ale už si vôbec nepamätám.
Kto bol ten černoch na konci? Mne sa zdal akýsi povedomý, ale už si vôbec nepamätám.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ty si toho asi preklikal viac.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
veru veru, keby si nepreklikaval tak vies...stretol ho uz asi v druhej/tretej serii
Aj v prvej 
Však a? Na to sa pýtam. Ja si nepamätám do detailu čo sa stalo v II. sérii, ktorú som videl pred 3 rokmi.
Černoch sa volá Morgan Jones.
tl;dr
Keď Rick vyšiel z nemocnice na začiatku prvej série, Morgan bol prvý človek, ktorého stretol. V tom čase mal živého už len syna; jeho manželka bola zombie. Morgan a Rick si navzájom pomohli (Morgan prichýlil Ricka, Rick sa s ním podelil o zbrane, čo zobrali z policajnej stanice) a každý šiel svojou cestou, s tým, že sa dohodli, že sa na konci dńa vždy pokúsia spojiť s vysielačkou.
Myslím na konci tretej série Rick Morgana stretne zase - a to v šialene komplikovane obrnenej štvrti. Vtedy je jeho syn už zombie/mŕtvy, pravdepodobne nie veľmi dávno, pretože Morgan je psychicky labilný a pokúsi sa Ricka zabiť. Rickovi vyčíta, že nedodržal svoje slovo (Rick sa snažil, ale keďže potom našiel svoju rodinu a to mesto kde chceli pôvodne ísť bol zamorené, šiel inde). Rick mu neskôr ponúkne miesto v skupine, ale Morgan odmietne.
No a potom sa Morgan objaví na konci piatej série.
(Možno som na niečo zabudol, tiež som to pozeral dávnejšie, takže rád sa nechám doplniť/opraviť)
// np
tl;dr
Keď Rick vyšiel z nemocnice na začiatku prvej série, Morgan bol prvý človek, ktorého stretol. V tom čase mal živého už len syna; jeho manželka bola zombie. Morgan a Rick si navzájom pomohli (Morgan prichýlil Ricka, Rick sa s ním podelil o zbrane, čo zobrali z policajnej stanice) a každý šiel svojou cestou, s tým, že sa dohodli, že sa na konci dńa vždy pokúsia spojiť s vysielačkou.
Myslím na konci tretej série Rick Morgana stretne zase - a to v šialene komplikovane obrnenej štvrti. Vtedy je jeho syn už zombie/mŕtvy, pravdepodobne nie veľmi dávno, pretože Morgan je psychicky labilný a pokúsi sa Ricka zabiť. Rickovi vyčíta, že nedodržal svoje slovo (Rick sa snažil, ale keďže potom našiel svoju rodinu a to mesto kde chceli pôvodne ísť bol zamorené, šiel inde). Rick mu neskôr ponúkne miesto v skupine, ale Morgan odmietne.
No a potom sa Morgan objaví na konci piatej série.
(Možno som na niečo zabudol, tiež som to pozeral dávnejšie, takže rád sa nechám doplniť/opraviť)
// np
Presne takúto odpoveď som očakával, díky moc. 
Ako hodnotite FTWD? Mne sa pilot celkom pacil, bolo to o dost lepsie ako posledne sezony TWD. Bola tam take male napatie a zombie boli trochu aj hrozba, ani ako v TWD, kde su len take pozadie a nehraju tam moc velku ulohu. Dufam, ze sa neposunu v case a ostanu co najldlhsie v tomto casovom obdobi.
Pascalwb, v prvom rade vďaka za tip, včera večer som si to tu všimol, hneď som ťahal 1. diel a pozeral. Presne na niečo takéto som myslel pár mesiacov dozadu, že by sa zišiel nejaký spin-off TWD o tom, ako to začalo. To mi aj trošku vadilo, že TWD začalo v nemocnici hneď tým, že na celom svete je apokalypsa, tu sa to pekne od začiatku formuje, super. Dúfam, že to čím dlhšie udržia v takomto tempe a duchu, príjemne prekvapilo.
FTWD veľmi dobrý Pilot.
Dúfam, že udrží tempo a že to nebude mať sto sérií ako TWD.