Agresívny textový obsah

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
hmanoiron
Novice
Novice

Agresívny textový obsah

Príspevok od používateľa hmanoiron »

Zdravím,

nejaký čas sa snažím pozháňať veľkú množinu agresívneho textu, lepšie od veľkého množstva autorov kratšie texty, než jeden dlhý od jedného. Mohla by to byť povedzme diskusia, kde sa striedajú rovnomerne texty s agresívnym obsahom a neagresívnym. Či už agresívni hejteri v nejakej téme versus ľudia, ktorí reagujú, ale, povedzme, racionálne. Premýšľal som nad tým, že by mohli byť nejaké extrémistické politické diskusie navštevované individuami, ktorých vyjadrovací štýl by odpovedal, alebo nejaké témy o imigrantoch.

Viete mi poradiť nejaký internetový zdroj, či už fórum, články, databázy, čokoľvek, kde by som sa mohol k takémuto obsahu dostať? Jazyk môže byť český / slovenský / anglický, obsah nie je dôležitý, ale čím väčšia tématická variabilita, tým lepšie - podstatný je frekventovaný agresívny textový obsah.

Pokojne to môže byť aj nejaké čierne zákutie hojka, o ktorom viete - sám mám však trochu problém sa takémuto obsahu dopátrať.

Vďaka!
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Re: Agresívny textový obsah

Príspevok od používateľa pasto »

rozhodne odporucam pozriet sa aj diskusie na webe noveho casu
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

aktuality, topky, kadejaké skupiny na Facebooku, je toho veľa...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Mne by zaujimalo naco to potrebujes?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

na pravde je cisty hejt. okrem toho cisto hejterske skupiny, alebo pod vacsinou clankkov na FB TA3, Sme a N.
a kolekcia samotna, aj ked len ako screenshoty sa zbieraju o.i. na ceskej skupine Obludarium
Napísať odpoveď