Stratená ikonka - Nova launcher

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Chesterka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stratená ikonka - Nova launcher

Príspevok od používateľa Chesterka »

Nutne potrebujem pomôcť s takým menším-väčším problémom :D Náhodou sa mi podarilo ľahnúť si na odblokovaný mobil a vymazali sa mi na ploche 2 ikony... jedna bola aplikácia, to je okej... ale druhé je to tlačítko čo máte dole v strede v lište a dostávate sa s ním k ďalším aplikáciám. Netuším ako ho tam mám dostať naspať. Mám Nova launcher a keď sa napríklad vrátim do pôvodného motívu, tak tam to tlačítko je. Takže otázka pre tých, ktorý máte Nova launcher, viete kde je problém a kde to tlačítko znova nájdem? Ďakujem moc

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2015, 17:30)
Môžete zmazať, už som to vyriešila.
Prílohy
Foreman_12841745_9280_nv1.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Re: Stratená ikonka - Nova launcher

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Tiež sa mi to stalo včera, mazal som uplne všetko z homescreenu a tak som zmazal aj hento. Ak by ešte niekto mal ten problém, riešenie je jednoduche stačí long-press na plochu a pridať Nova lancher wideget app drawer
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Stratená ikonka - Nova launcher

Príspevok od používateľa Chesterka »

DEVZYO1G napísal:Tiež sa mi to stalo včera, mazal som uplne všetko z homescreenu a tak som zmazal aj hento. Ak by ešte niekto mal ten problém, riešenie je jednoduche stačí long-press na plochu a pridať Nova lancher wideget app drawer
Ja som na to išla ľudovo povedané úplne cez Košice, ale hlavne že som vyriešila :D
Napísať odpoveď