vas nazor na domace kino SONY BDV-E2100

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: vas nazor na domace kino SONY BDV-E2100

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pocul si to ze vies ze je to slabe?
masser
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa masser »

nepocul,ale nebudem radsej riskovat za ten peniaz taky vykon,co je pisany..dik,ale skusim kino
Ryan Giggs
VIP
VIP

Uz som ti pisal X-krat ze to cislo nehovori nic o tom ako hlasno to bude hrat. Ked je niekde napisane 1000 W, neznamena ze to je automaticky vykonnejsie ako nieco z tohto. Kludne to moze hrat slabsie. To zavisi od mnohych veci ako do kolko ohmovych reprakov to pustas, aku maju citlivost atd. atd.

Vsetko su to diskretne, "dospele" zosilovace, kazdy z nich je neporovnatelne vykonnejsi ako to co si mal doteraz. Nehovoriac o kvalite.

Tak ale komu niet rady, tomu niet pomoci...
masser
Medium Expert
Medium Expert

Ryan Giggs napísal:Uz som ti pisal X-krat ze to cislo nehovori nic o tom ako hlasno to bude hrat. Ked je niekde napisane 1000 W, neznamena ze to je automaticky vykonnejsie ako nieco z tohto. Kludne to moze hrat slabsie. To zavisi od mnohych veci ako do kolko ohmovych reprakov to pustas, aku maju citlivost atd. atd.

Vsetko su to diskretne, "dospele" zosilovace, kazdy z nich je neporovnatelne vykonnejsi ako to co si mal doteraz. Nehovoriac o kvalite.

Tak ale komu niet rady, tomu niet pomoci...
Ako chces mi povedat ze si to vyrobcovia vycucaju s prsta a rms bijú ako ich napadne?, to sa mi zda za vlasy pritiahnute.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

masser: pozri, ak Ti ide čisto o výkon a ani tak velmi Ti nezáleží na 5.1, tak si kúp niečo takéto a máš výkonu koľko potrebuješ....do rozpočtu sa zmestíš a o hurhaj máš postarané [emoji4]
http://www.electronic-star.sk/Malone-PW ... i29914.htm

http://www.electronic-star.sk/Zosilnova ... r_i401.htm
[emoji1]
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ako chces mi povedat ze si to vyrobcovia vycucaju s prsta a rms bijú ako ich napadne?, to sa mi zda za vlasy pritiahnute.
Seriozni vyrobcovia to meraju. A ti neseriozni tam pisu nezmysly. Prave tie nizsie hodnoty sa daju povazovat za realne, cisla ako 1000W a pod. su jasny nezmysel. Ale aj ked to vyrobcovia meraju, pouzivaju na to rozne podmienky, metody atd. takze sa to neda seriozne porovnava.

A stale plati, aj u tych serioznych ze to nehovori o hlasitosti absolutne nic. Ide o to ake pouzijes repro. V zavislosti od toho sa potom moze stat, ze pre rovnaku hlasitost potrebuju rozne reproduktory rozny vykon. Kludne sa tak moze stat ze 10 W zosilovac ti rozohra nejake repro na rovnaku hlasitost ako 100W zosilovac ine repro. Resp. Tie repro s 10 W zosilovacom mozu hrat hlasnejsie. Ved si o tom nieco precitaj, je toho plny net. Aj vypocty hlasitosti (akustickeho tlaku).

Preto je to nezmysel orientovat sa podla vykonu. To je podobne ako keby si tvrdil ze tank je rychlejsi ako Ferrari, lebo tank ma 1000 koni a Ferrari len 500.
masser
Medium Expert
Medium Expert

Yogi120 napísal:masser: pozri, ak Ti ide čisto o výkon a ani tak velmi Ti nezáleží na 5.1, tak si kúp niečo takéto a máš výkonu koľko potrebuješ....do rozpočetu zmestíš a o hurhaj máš postarané [emoji4]
http://www.electronic-star.sk/Malone-PW ... i29914.htm

http://www.electronic-star.sk/Zosilnova ... r_i401.htm
[emoji1]
Haha, tak to uz je ina pecka.

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2015, 21:17)
Dakujem vam všetkým za váš čas a rady, vela som sa dozvedel a ešte porozmyslam a uvidim co nakoniec kupim. Dik
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

a potom je este jedna dlhsia cesta, naktorej clovek pride na to ze nejde o vobec o hlasitost ale o kvalitu zvuku
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ma niekto skusenosti s tytmo jak to hraje ? prepojim to jednoducho s pc aj konzolou cez wifi ?

https://www.alza.sk/samsung-wam7501-biely-d2665676.htm
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pocul som to v jednom obchode. Hralo to celkom pocuvatelne, v ramci podobnych pristrojov velmi dobre.
Co sa ale cisto zvuku a sirky pouzitia tyka, tak sa to samozrejme neoplati, kedze uz za nejakych 450€ uz kupis zakladne stlpy a receiver (aj s wifi a BT) kde je ten zvuk inde.
Trussardi
Darca
Darca

hifi zostavu som uz mal, a momentalne nemam ani na to priestor tak ak by som bral radsej nieco taketo len ma este zaujima to prepojenie ze staci mat wifi a uz to fici ?
vyuzitie na pozeranie hd, bluray, hry na konzole, ipad spotify
Ryan Giggs
VIP
VIP

Na AVR sa hadam miesto najde. A repro nezaberu o nic viac miesta ako toto. Miesto stlpov kludne regalovky. Ono ten Samsung nema ziaden vstup, takze tam nic (mimo wireless) nepripojis, tak nato si daj pozor.
O soundbare si neuvazoval?
Trussardi
Darca
Darca

1. nechcem uz klasicku hifi
2. fakt by sa miesto nenaslo
3. neuvazoval, toto mi len tak buchlo do oka kvoli design-u slo by to polozit na okruhlu taburetku aj pasovalo k bielej sedacke
Napísať odpoveď