Autorádio + repráky
Autorádio + repráky
Ahojte, potreboval by som poradit rozhodujem sa medzi týmito 2 typmi autorádii. Mohli by ste mi poradiť, ktoré odporúčate? Ďakujem
http://autoradia.heureka.sk/pioneer-mvh-170ui/
a
http://autoradia.heureka.sk/alpine-ute-81r/
http://autoradia.heureka.sk/pioneer-mvh-170ui/
a
http://autoradia.heureka.sk/alpine-ute-81r/
Re: Autorádio
V tejto cenovej sa rozhodni na zaklade "vybavy" radia alebo naklonnosti znacky, myslim ze oba ponuknu +/- to iste. Ten pajác som kupoval kamosovi, slusne to vybudi aj 75WRMS repro, dostatocne nastavenia, on konkretne je velmi spokojny ale ten Apline nebude na tom o nic horsie.
Hegy napísal:V tejto cenovej sa rozhodni na zaklade "vybavy" radia alebo naklonnosti znacky, myslim ze oba ponuknu +/- to iste. Ten pajác som kupoval kamosovi, slusne to vybudi aj 75WRMS repro, dostatocne nastavenia, on konkretne je velmi spokojny ale ten Apline nebude na tom o nic horsie.
diky moc za názor ... ináč, keď dá vyššiu hlasitosť na rádiu nezrní to veľmi? samozrejme viem, že doležitu ulohu zohravaju aj repraky ale predsa ... má ešte niekto nejaký názor?
radio samo o sebe hra cisto aj vo vyssich volume, slusne sme to u neho peckovali a vsetko hralo tak ako hrat ma, skor by som sa obaval o repro, tie mozu dostat trosku viac zabrat kedze v tom radiu bude asi silnejsi zosik ako v OEM radiu ak sa jedna o takuto zamenu
Nebudem zbytočne vytvárať ďalšiu tému a využijem túto, ak to nebude vadiť.
Hegy máš niekoho, kto sa dobre vyzná do autorádií a vedel by posúdiť toto autorádio? Niečo podobné má jeden člen klubu, no je to nejaká čínska kópia. Spomínal, že to funguje spoľahlivo, no kvalitu reprodukcie zvuku nevie posúdiť. Rozmýšľam nad kúpou tohto autorádia, keďže beží na Androide a je možnosť na neho pripojiť parkovacie kamery a kopu ďalších veci. Cenovo to vychádza na cca 550€. Chcel by som do auta niečo takéto, no čínske kópie v cenách cca 250€ - 350€ nechcem kupovať.
Hegy máš niekoho, kto sa dobre vyzná do autorádií a vedel by posúdiť toto autorádio? Niečo podobné má jeden člen klubu, no je to nejaká čínska kópia. Spomínal, že to funguje spoľahlivo, no kvalitu reprodukcie zvuku nevie posúdiť. Rozmýšľam nad kúpou tohto autorádia, keďže beží na Androide a je možnosť na neho pripojiť parkovacie kamery a kopu ďalších veci. Cenovo to vychádza na cca 550€. Chcel by som do auta niečo takéto, no čínske kópie v cenách cca 250€ - 350€ nechcem kupovať.
Tieto cinske head unity su zaujimave otvorenou branou veskerych features ale na zvukovu stranku moc neverim... neviem sudit, nechcem to zavrhnut najlepsie by bolo skusit priamo sadnut k tomu cloveku a posudit sam.
Pocul som jedno taketo cinske radio ale moc ma to teda nenadchlo ale to bola cenovka okolo 300$
Pocul som jedno taketo cinske radio ale moc ma to teda nenadchlo ale to bola cenovka okolo 300$
Konkrétne o tomto Navall 3 sa bavia na jednom zahraničnom klubovom fóre. No ohľadom zvukového prejavu tam nie je žiadna informácia. Ten daný člen z klubu má nejakú čínsku noname kópiu. Nemá digitálnu TV, ale iba analógovú, ktorá mu je tak na dve veci. CPU tam má nejaké jednojadro s taktom 1GHz, 512MB RAM a 4GB ROM. A dal za to cez 300€ a kupoval to cez ebay. Toto Navall 3 rádio sa mi javilo ako slušná voľba, keďže má celkom slušné parametre, dá sa ovládať aj z volantu a k rádiu sa dajú pripojiť všetky možné funkcie auta (parkovacie senzory, parkovacie kamery atď...).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nebude to overkill na tvoj Rover? 
Možno áno, no nenašiel som žiadnu vhodnú alternatívu v lepšej cene.
-
guess.whoo
Redeemer
ja iba kvoli tomu, ze si pisal, ze ho chces predat
Ahojte, nejako sa zvrtla moja tema , tak, ktoré z nich mi teda odporúčate´? Pioneer či Alpine?
Hneď v prvom príspevku máš nápovedu, ku ktorému sa môžeš prikloniť. Tiež mám teraz Pioneer a som "relatívne" spokojný.
Noobsz DJ napísal:Hneď v prvom príspevku máš nápovedu, ku ktorému sa môžeš prikloniť. Tiež mám teraz Pioneer a som "relatívne" spokojný.
okej, diky moc, tak asi bjednam ten Pioneer, len by som sa chcel opytat preco "relativne"? nasiel si nejake chyby na nom resp. nieco co ti chyba?
Zvukovo sa ani z ďaleka nechytá na originál autorádio, ktoré som mal v aute. No zasa ten daný model Pioneer čo mám, hral asi najlepšie z rádií v sume do 140€, čo som si mohol vypočuť. No to bolo takmer 3 roky dozadu.
aha, tak ja mám tiež v aute, Pioneer a tiež od výroby ale auto má už 8 rokov a je iba na CD a mám pocit, že hraje dosť slabo, hoc s tým možno súvisa aj repráky, ktoré sa mi zdaui slabšie ... tak mne ide o to,aby to hralo čisto aj pri vyššej hlasitosti ale vlastne s tým sú spojené aj repráky, čiže čím kvalitnejšie tak aj zvuk bude čistejší. už som bol na 100% rozhodnutý, že ho zoberiem, si mi dal teraz chrobáka do hlavy hehe ...Noobsz DJ napísal:Zvukovo sa ani z ďaleka nechytá na originál autorádio, ktoré som mal v aute. No zasa ten daný model Pioneer čo mám, hral asi najlepšie z rádií v sume do 140€, čo som si mohol vypočuť. No to bolo takmer 3 roky dozadu.
-
guess.whoo
Redeemer
Btw Hegy ty mas co vo svojom?
No skúsim zopár slov k tomuto. Minulý týždeň som riešil túto dilemu, nakoľko ten hnusný zvuk, čo sa valil z OEM peugeoťáckeho rádia som už nemohol vystáť. Cenovka bola do 70€, teda víťaz bol jasný - Pioneer spomenutý vyššie (inak v testoch veľmi pekne obstál aj keď je to produkt nižšej cenovej hladiny). Nakoniec som prehodil staršie SONY s bluetooth čo som mal v starom Forde (ale ak by som ho nemal, idem do Pioneeru). S Alpine mám žiaľ, len zlé skúsenosti. Opravoval som jednú Alpinku s cenovkou 120€ a ako koncák tam bol použitý integráč rady TDAxxxx s cenovkou 9 €. Druhú Alpinku som dostal k môjmu Pežotu, pomaly načítava USB, niektoré skladby nenačíta, rovnako nebere niektoré USB kľúče. Ten istý kľuč som vopchal do SONYčka čo mám a behom sekundy začal hrať bez problémov. Možno som mal smolu a možno schopné Alpinky začínajú od 200 €.
Čo sa týka Android rádia, hneď by som šiel do toho. Rootol by som ho a nahodil naň Viper's Audio Mod. V pár Androidoch (telefónoch a tabletoch) som to mal a zvuk z toho potom lezie o pár tried lepší + kopa nastavení.
Čo sa týka Android rádia, hneď by som šiel do toho. Rootol by som ho a nahodil naň Viper's Audio Mod. V pár Androidoch (telefónoch a tabletoch) som to mal a zvuk z toho potom lezie o pár tried lepší + kopa nastavení.
jimmy_xp napísal:No skúsim zopár slov k tomuto. Minulý týždeň som riešil túto dilemu, nakoľko ten hnusný zvuk, čo sa valil z OEM peugeoťáckeho rádia som už nemohol vystáť. Cenovka bola do 70€, teda víťaz bol jasný - Pioneer spomenutý vyššie (inak v testoch veľmi pekne obstál aj keď je to produkt nižšej cenovej hladiny). Nakoniec som prehodil staršie SONY s bluetooth čo som mal v starom Forde (ale ak by som ho nemal, idem do Pioneeru). S Alpine mám žiaľ, len zlé skúsenosti. Opravoval som jednú Alpinku s cenovkou 120€ a ako koncák tam bol použitý integráč rady TDAxxxx s cenovkou 9 €. Druhú Alpinku som dostal k môjmu Pežotu, pomaly načítava USB, niektoré skladby nenačíta, rovnako nebere niektoré USB kľúče. Ten istý kľuč som vopchal do SONYčka čo mám a behom sekundy začal hrať bez problémov. Možno som mal smolu a možno schopné Alpinky začínajú od 200 €.
okej, diky moc za radu, objednávam ten Pioneer
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2015, 0:09)
Chcel by som sa vas este opytat, to radio Pioneer v pohode potiahne JBL 300W reproduktor vsak?
Ten 300W reproduktor budeš pripájať ešte na zosilňovač? Alebo máš komplet aktívny subwoofer, v ktorom je daný 300W reproduktor?
Tak alebo tak, 300W RMS(?) neutiahne ziaden vstavany zosik. Bude sice hrat ale o nicom.
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2015, 7:52)
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2015, 7:52)
ja mam OEM "DENSO" navi ale pojde precguess.whoo napísal:Btw Hegy ty mas co vo svojom?