Kupa specifickeho auta
Re: Kupa specifickeho auta
kup si kamion, budes mat aj objem, aj 8-valec
Pre mna velmi unikatny je V8 v M3 E9X alebo M5 E39, spominane okruzky neviem ani vyvratit ani potvrdit.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Popravde taketo nieco by zaujimalo aj mna, co najdostupnejsia V8, lubi sa mi napr. Mercedes w124 nejaka 420cina alebo 500vka, len problem je v dieloch, tie V8cky mali kopec inych dielov od slabsich motorov a ceny geometricky rastu.
Popripade nejake BMW E34 530/540, Lexus ls400,
vcelku by ma zaujimala nejaka financna narocnost takehoto vozu pri nizkom najazde, dokazem si predstavit, ze aj 5 tisic rocne moze byt na to malo.
jedina V8 co mi asi pride taka najdostupnejsia je nejaka Tatra, ale ta je viac nez nezaujimava
Popripade nejake BMW E34 530/540, Lexus ls400,
vcelku by ma zaujimala nejaka financna narocnost takehoto vozu pri nizkom najazde, dokazem si predstavit, ze aj 5 tisic rocne moze byt na to malo.
jedina V8 co mi asi pride taka najdostupnejsia je nejaka Tatra, ale ta je viac nez nezaujimava
nedávno sa na bmwklube predávala e34 3.0i V8 za smiešných 3000€ v ktorom bolo za rok utopených tiež asi 3000, ale auto prešlo detuzing kúrou 
-
Runes
Addict
chces si uzit zvuk motoru a mat styl kup si tatru 603
moj nesplneny sen ktory raz hadam dam
a ked nevies co s peniazmi zhanaj toto
btw to prave orechove zacina 4:40
a ked nevies co s peniazmi zhanaj toto
-
Mrk
Professional
tak to neni az take tragicke, otazne co vsetko sa za tie 3 tisicky pomenilo, ale ak po tom bolo 100% funckne, len sadnut a jazdit tak to nemusi byt az taka palka to mat doma.jacob654 napísal:nedávno sa na bmwklube predávala e34 3.0i V8 za smiešných 3000€ v ktorom bolo za rok utopených tiež asi 3000, ale auto prešlo detuzing kúrou
Uz len zohnat nejaku so zdravou kasnou, skor nez si urobim zavazky a zostarnem
A čo Ford explorer 5,0 V8 napr http://auto.bazos.sk/inzerat/50688808/F ... -50-V8.php motor z Mustangu a ND zoženieš aj v kamenom obchode takom lepšom a ked nie tak ebay