Ake mate auto?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
nemas tam kameru pripevnenu?
lol tu som si ani nevsimol, ta kamera nebola moja, pred slalomom daval organizacny team kamery na auta
video bude niekde v celkovom videu samostatne nemam.
Slusive kolesa 
Jo, Alutecy, boli aj prekvapivo lacne. Akurat ma serie ten atypicky rozmer povolenych pneu na Rio, musim mat 205/50 a nie 205/55, kde je rozdiel pri rovnakej gume kludne 600-700kc.
Nesúhlas,ja mám 5er e39 pred dvomi mesiacmi servis druhovýroba diely podvozok bilstein tlmiče+pružiny eibach 290eur s DPH,2 silenty prevodovky + 2 motora dokopy 78 eur s DPH a mnoho iného..aké ceny by si mal napr u SuperB okolo roku 2003? Ktorý je mimochodom ešte o kategoriu nižšie než 5er?bindo011 napísal: Neexistuje, že servis Báva alebo Audiny ťa stojí porovnateľné peniaze ako sevis VW, Škody, Peugeotu alebo Renaultu... O tom ma tu nepresvedčí nikto. Nejeden kamarát mal Bávo a tam sa opravy čohokoľvek pohybujú rádovo v stovkách € aj za úplné sprostosti.
Bral som diely v obyčajnom kamennom obchode ktorých sú stovky
Presnejšie 530D vlastním
-
mastablasta555
Zablokovaný
dnes som si kupil Subaru BRZ 2015
super spickove auto v max vybave 
Nech sluzi, ja este dva turnaje a mam Aventador, ale pokym ho vytunim .. 
-
mastablasta555
Zablokovaný
ale nevymyslaj...
moje je aspon realne !
moje je aspon realne !
Samozrejme, že áno. Len si akosi pozabudol poznamenať, že je bez dokladov a odstavené v autosalóne. 
-
mastablasta555
Zablokovaný
preco by mal byt bez dokladov a odstavene v autosalone, nechapem...
Keď vyrastieš, pochopíš.
ach, klasikamastablasta555 napísal:dnes som si kupil Subaru BRZ 2015
pics of didn't happen
aj ked toto je este celkom realne
-
RATZINGER666
Darca
...niekto ma predbehol? 
Ale len v Need for Speed, neboj. 
-
ancikrista
Light Star
Inač toto vlastní aj môj sused, tiež strieborné, aj objem 3.0 L, len benzín nie diesel, ale to kúpil už v r. 2009 so cca 150 000 km z Nemecka, klasická dovezenka ako firemný voz, no bolo v dosť zachovalom stave, aspoň čo sa týka časti celého podvozku a vizuálny stav ako karoséria/interiérGabo10 napísal: Nesúhlas,ja mám 5er e39 pred dvomi mesiacmi servis druhovýroba diely podvozok bilstein tlmiče+pružiny eibach 290eur s DPH,2 silenty prevodovky + 2 motora dokopy 78 eur s DPH a mnoho iného..aké ceny by si mal napr u SuperB okolo roku 2003? Ktorý je mimochodom ešte o kategoriu nižšie než 5er?
Bral som diely v obyčajnom kamennom obchode ktorých sú stovky
Presnejšie 530D vlastním
Tak E39, a.k.a. cigánska plečka nie je nijako výnimočné auto 
Majiteľ sa snáď neurazí, sám vie, že na BMW klube je tento model týmto prívlastkom dosť často označovaný
Majiteľ sa snáď neurazí, sám vie, že na BMW klube je tento model týmto prívlastkom dosť často označovaný
Viezol som sa v takych e39 ze 80% novsich ne-pleciek tomu nesiaha ani len po prvy milimeter dezenu pneu ale taktiez som videl kopu e39 hodne na distribuciu kovu na zberne 
-
ROKI49
Medium Professional
Je to skvele auto, ale udrziavat to v top stave je coraz tazsie a natrafit na taku je este vacsia rarita. Ale co sa tyka toho, co to auto ponuka, tak nie je o com....
Myslel som to skôr tak, že E39 nie je nijako raritné auto. To je správnejšie slovo
Síce v E39 som sa ešte neviezol, mám novšiu verziu 5er - E61 a nemôžem za vyše pol roka vlastnenia auta naň povedať krivé slovo. Ak si domyslím, že komfort a jazdné vlastnosti sú v tej E39 o niečo nižšie, tak stále to za tie peniaze, za ktoré sa dá dnes kúpiť, vidím ako dobrý kauf
Síce v E39 som sa ešte neviezol, mám novšiu verziu 5er - E61 a nemôžem za vyše pol roka vlastnenia auta naň povedať krivé slovo. Ak si domyslím, že komfort a jazdné vlastnosti sú v tej E39 o niečo nižšie, tak stále to za tie peniaze, za ktoré sa dá dnes kúpiť, vidím ako dobrý kauf