No zjreme si pri nastavovani systemu spravil nejake vtipne operacie. Skus napisat presne pri akej udalosti ti to vypise padne graf. rezim. (Mne sa to zo zaciatku stavalo skoro stale.)ob3l1x napísal:ludia mam mensi problemik
Mandriva 2006 RC2 mi pri kazdom jednom prihlaseni (root) ked potrebujem nieco urobit co mozem len pod root-om okamzite mi linux zacne padat stale vyhlasuje CRASH ala KDE Deamon ... neviete co s tym or ako to vyriesit ? lebo ma z toho asi porazi ...
Mandrake 10.1
-
Snowmannn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nerobi to nahodou ked sa prihlasis do KDE ako root? lebo to je dost pravdepodobne, ono vseobecne nie je odporucane pracovat v GUI ako root, preto ked chces pracovat ako root tak je lepsie sa su-nut v xterme a masob3l1x napísal:ludia mam mensi problemik
Mandriva 2006 RC2 mi pri kazdom jednom prihlaseni (root) ked potrebujem nieco urobit co mozem len pod root-om okamzite mi linux zacne padat stale vyhlasuje CRASH ala KDE Deamon ... neviete co s tym or ako to vyriesit ? lebo ma z toho asi porazi ...
-
mr.fritz
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
toto sa tu uz riesilo, nabuduce skus hladatklm16 napísal:mam aj ja jeden problem. Ako rozchodim disk na ktotom je FAT 32 pod linuxom?? ked sa prihlasim ako root tak pohoda ide vsetko, ale ako normalny uzivatel k tomu nemam pristup... PLS help
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=180958#180958