Doprava z okolia Starej Ľubovne do Prahy

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Doprava z okolia Starej Ľubovne do Prahy

Príspevok od používateľa Michaelo »

Zdravím,

snažím sa nájsť nejakého prepravcu do Prahy. Keďže si tam budem brať PC aj monitory, tak sa s tým do vlaku proste nezatrepem a nájsč si dopravu z okolia SĽ do prahy je fakt hrôza.
Nevie niekto o niekom? Potrebujem to na túto nedeľu 09.08.2015

Vďaka.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Doprava z okolia Starej Ľubovne do Prahy

Príspevok od používateľa Gothar »

Priamo z okolia tazko, musis hladat spoje z Presova alebo z Popradu. Ak mas ale PC aj monitory, tak to vidim jedine na auto. Skus pozriet nejake stranky ponukajuce spolujazdu, napriklad:
http://www.somvprahe.sk/spolujazda/ponu ... 9.+8.+2015
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tam som bol ako prve a najst tam dopravu je hruza (ale zato som si tam nasiel byt), kedze viem ze vsetko s cim chcem ist mi do mojej Octavie nevojde a musel by som ist na 2 mozno az 3x.
Zatial som pisal s nimi: http://www.stahovaniepresov.eu/ a vyzera to vcelku fajn (300€ za cestu z PO do SL a potom do Prahy), lebo co som kecal s troma z SL, tak nikto nechodi do Prahy.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Nepoznas nikoho s dodávkou, kto by ti ju pozical alebo to odviezol za naklady na palivo plus nejake drobne?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bohuzial velmi nie. Dodavky ma otec, no ten je v praci v holandsku a sam by som nemal ako ist do Prahy na pozicanom auto (hlavne, ako by sa to auto vratilo s5) + soferovat po Prahe? Nemam vodicak tak dlho (takmer 5 rokov) aby som sa citil na Prahu.

Nakoniec som sa dohodol s tym z toho webu co som tu posielal. Za 300€ do Prahy, sice nema dodavku (nie za tu cenu), ale je to Combik, tak by mi tam malo vojst vsetko (aj s GT Omega stolickou).
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Len BTW, neviem, čo má veľa ľudí s tým, že na šoférovanie po Prahe si netrúfa. Veď je to len obyčajné mesto s električkami, ktoré síce na Slovensku nájdeš len zriedkavo, ale ak človek zvláda jazdu po Blave, Prešove alebo Košiciach, tak by mal zvládnuť aj Prahu. Keď som ešte ani nemal vlastné auto a vodičák som mal 5 rokov, tak som zvládol šoférovanie aj po väčších mestách (LA, Seattle), lebo som z toho nebol posratý.

Tiež mi príde srandovné to, že môj ujo, ktorý má vodičák vyše 40 rokov, sa tiež bojí jazdiť po Prahe a najazdených má už cez 200k km určite. Bojí sa ísť do Prahy, lebo celý život jazdil len po Nitre a maximálne tak na Liptov. Preto radšej chodí aj s tetou do Prahy na autobusi s milión vecami a znižuje si tak niekoľkonásobne komfort a koniec koncov ich to vyjde aj drahšie, ako keby mali ísť čo i len dvaja na aute. No proste je to padnuté na hlavu :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sorry za neskory post.

Dorazil som tu s nimi v poriadku. Su to mladi chalani (vzdy chodia dvaja, je to bezpecnejsie, no ak by nebolo v aute miesto, tak jeden by siel domov), jazda super, pomohli mi aj s prenosom veci do a z auta. Prisli ku mne presne o 7 rano ako sme sa dohodli a v Prahe sme boli o 14:50 cca. (kedze sme mali par zastavok po ceste kde sa oni prestriedali a ja som si mohol pretiahnut nohy).
Za tu cenu rozhodne odporucam kazdemu. http://www.stahovaniepresov.eu/

Pilifo:
No ja som mal len 2 problemy:
1) Moje auto ktore rad pouzivam je Octavia I rv.: 1999 a nerad by som aby chciplo niekde na pol cesty :D (mam aj Peugeot 207 ale ten nemam rad)
2) Aj ta Octavia je proste mala na to aby som si v nej na jednu jazdu previezol vsetko co mi dokazali previezt oni.
Napísať odpoveď