Tlačiareň
Tlačiareň
Zdravíčko, chcem kúpiť domov tlačiareň len na občasné tlačenie dokumentov a našiel som tento kúsok za prijemnu cenu: https://www.alza.sk/hp-laserjet-pro-p11 ... .htm#popis sú na ňu dobré recenzie od užívateľov ale trochu sa bojím či to nebude shit za takú sumu. Náhradný toner som pozeral a je v cene 36eur za 3200 strán alebo 14euro za 1600 ale pri 5% pokrytí (normálny dokument či marketingový ťah?). Myslíte že je to dobrý nápad kúpiť alebo radčej poobzerať po drahšej?? Nemám s týmto vôbec žiadnu skúsenosť ale už som sa poučil že netreba na všetkom prehnane šetriť
díky
Re: Tlačiareň
Už nejaký rok ich máme pár vo firme, tá na našom oddelení bez problémov zvláda aj 50-100 str. denne. A mám pocit, že do nej pchajú nejaký repas, ale nie som si istý. Kolegyňa sa na ňu nesťažuje.. a keď som ju minulý mesiac zastupoval, tiež som na tlačiareň nemohol povedať krivé slovo.. akurát mi chýbali farby a duplex, ale to už je o niečom inom.. heh. Keby som mal teraz niečo kupovať domov, určite by to bol hlavný kandidát (doma mám predchodcu)
potvrdzujem brm mame ich tiez par v praci uz par rokov, vsetky idu bez problemov, pchaju sa do nich iba repasy
To som rád že takto fachajú. V tom prípade nie je o čom a berieme