Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
cavko predavam g2 a rozmyslam co dalej, chcel som g3 ale vraj je o dost horsi ako prechodca? Ma niekto realnu skusenost? Zvazoval som i5 ale ma mensidisplay vacsie ramiky a hlavne som zvyknuy stahovat si pesnicky cez mobil a pustat z fonu a iphone to vraj nemoze? a nema inf. diodu...poradte aky dalsi
horsia v com?
G3 horší určite nie je, ale nie je to podľa mňa fón o toľko lepší, aby stálo za to predchádzať z g2 a ešte, keď zoberiem do úvahy, že na g2 sa dá nahrať ROM z G3.... Ak si zvyknutý na android, tak prechod na i5 by som určite ani nezvažoval a vonkoncom nie z g2 na i5. To je podľa mňa hodný krok vzad...
Ja by som už skôr G4 , S6, Note4...
Ja by som už skôr G4 , S6, Note4...
na g3 je jedine horsia vydrz nic viac
Rozdiel vo vydrží je podľa mňa zanedbateľný oproti g2 .. Výhodou g3 je ale zas to, že ak po dlhšom čase batéria stratí kapacitu, tak bezproblémov vymeníš za novú..
ti kt. menili si dost stazuju ze je vyrazne horsia..dan za displej
Ja som veľký rozdiel nepostrehol ..áno bol, ale v oboch prípadoch sa mobil nabíjal každý deň a to rovnakých alebo v podobných intervaloch.. Čiže pre mňa zanedbateľný rozdiel vo vydrží..
Co znamena neustale? To je g2? Ak áno, tak máme značne rozdielny pohľad na to, čo znamená "neustale používanie" smartfonu
sedim na nete stale, instagram, novy angry birds, feedly, hojko, sme, uprava fotiek
je to g4
je to g4
Zajimave..
Tam už nie je daň za displej?
Tam už nie je daň za displej?
je, vsak ja sa stazujem 
Veď čoskoro ju snáď budem mať v rukách, uvidime 
ide to dolu vodou pred ocami, dan za rozlisenie no co uz, ale jemnost displeja je navykova 
Pri displejoch 5.5" mne baterka šla dole pred očami skoro rovnako rýchlo aj na fóne s menším rozlíšením (hd, fullHD) ... Zas 56 hodin pri (ako píšeš) neustálom používaní nie je pri tej velkosti a rozlíšenií na sťažovanie... aj keď pri mojom používaní by to bol aj tak maximálne len jeden deň ai myslím... ako to aj je na mojej g3 a pokiaľ viem G4 výdržou nie je na tom o moc lepšie...
S tým jemným displejom to súhlasím.. Už keď si človek zvykne na tú jemnosť, nechce ine rozlíšenie:-)
S tým jemným displejom to súhlasím.. Už keď si človek zvykne na tú jemnosť, nechce ine rozlíšenie:-)
ja som nepisal ze mi vydrzi 56 hodin, to nechyrujem ani v standby
nabijam o 17tej a potom pred spanim, ale nabija sa to brutalne rychlo, za hodinu a pol je nabity na 100, na 60 je nabity do pol hodiny, parada
Z toho screenu čo si poslal sa to tak zdá, alebo už to teplo na mňa dopadá?
ten graf je len trojhodinovy 
potrebujem radu neviem sa rozhodnut medzi nexusom 6 a note 4 alebo hadam nieco obdnobne tymto telefonom nejake rady ? 
CheZter - Došlo mi ..Tak letmo som to pozrel s tým, že sa chceš pochváliť ako Ti vydrží fón ....tak som nič nepovedal 
Bennyto0 ja by som jednoznačne note 4..aj ked Nexus je tiež dobrá voľba, ale note je note ...
Bennyto0 ja by som jednoznačne note 4..aj ked Nexus je tiež dobrá voľba, ale note je note ...