Pomalé mazanie/pohyb textu klávesnicou

Informácie o software, ankety...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Pomalé mazanie/pohyb textu klávesnicou

Príspevok od používateľa Hensym »

Ahojte, už dlho mám tento problém. Keď napríklad chcem zmazať riadok textu, malo by to fungovať tak, že prvých pár znakov pomaly, potom sa to rozbehne a maže to rýchlo. Mne to ale ide strašne pomaly, je to neskutočne otravné. Buď mazanie, alebo pohyb cez text šípkami, a prakticky každý takýto úkon.

Nastavené je to správne, ono to niekedy ide dobre (po reštarte (asi?)), ale 95% času to ide zle. Neviete, čím to môže byť?
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Pomalé mazanie/pohyb textu klávesnicou

Príspevok od používateľa beardie »

keylogger?

inak, na posun po texte pouzivaj shift a ctrl, dost to urychluje pracu
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kedysi sa tato hodnota nastavovalo v biose, tam bola odozva tusim 250ms a 6x za sekundu pri drzani klavesy. Dalo sa to zmenit az na 30x. Tusim sa to dnes nastavuje vo Win v ovl. paneli pod klavesnicou.
Hensym
VIP
VIP

Keylogger nepoužívam, toto sa deje od kúpy notebooku, od surového OS. Jedine že by ma sledovala Alza. :P

heker: Jop, tam to je nastavené správne. Keď to aj zmením, tak sa to opraví, ale znova len na chvíľu.

Shift Ctrl Šípka poznám, ale niekedy práve potrebujem iba o pár písmen. Každopádne, aj táto kombinácia robí bordel. Keď som to teraz "prenastavil", ide to krásne rýchlo, inak ale aj Shift-Ctrl ide pomaly, že pauzy medzi každým skokom. Ale pri dlžaní Backspace-u a Del to vnímať 100x viac. Kým by som zmazal jeden riadok textu tu na fóre, tak by to trvalo tak 25 sekúnd.

//autoeditácia príspevku (01 Aug 2015, 14:27)
Robí mi to aj po čistej inštalácií na Windows 10, problém teda musí byť sw záležitosť, zrejme ovládače, ale neviem čoho. :(
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| no coho. klavesnice.

chod do nastrojoe na spravu, spravca zariadeni a tam si daj klavesnice a popozeraj co je zle, pripadne sa pohraj s ovladacmi. tie ovladace mat musis, inak by ti na klavesnici nesli FN veci od vyrobcu, ...

cize tak. preinstaluj ten ovladac. za najnovsi, alebo starsi, alebo hociako. Popripade keby nic neslo tak externa klavesnica s vlastnymi ovladacmi. Napr hracske maju moznost nastavenia rychlosti.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nemáš náhodou bezdrôtovú klávesnicu ? mne robila problémy práve klávesnica, nemala dobrý signál na usb dongle, musel som presunúť dongle do predného panelu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podobny problem som mal tiez, takze ak je naozaj bezdrat, hladal by som dovod tam.
Hensym
VIP
VIP

Nie je to bezdrát, je to noťas. Nastavenia som práve už x-krát pozeral. Ovládač mám na nejaký Standard PS2 keyboard, čiže nič špeciálne. Skúsim stiahnuť nejaké iné/staršie.
Napísať odpoveď