Ahojte mám taký problém v januári som si kúpil sony domáce kino 5.1 ma vstup na hdmi a výstup na RCA teraz som kúpil samsung smart tv.
Dvd som pripojil cez hdmi obraz ok. Pripojil RCA a zvuk nič.[emoji15] do telky som to dával do výstupu
Telka rozpozná domáce kino aj hlas dáva cez telku ale do reproduktorov nie všetko funguje cez anynet rozpozná dvd ale zvuk nič.
Aj v tv menu som prepol zvuk na externé reproduktory a aj na prijmac .
Dve optický výstup nemá.
Ďakujem za pomoc
Samsung smart tv a sony domáce kino nie je zvuk
-
Viliam_Zigo
Amateur
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Samsung smart tv a sony domáce kino nie je zvuk
Mas v tom zmatok. Kino ma hdmi vystup, nie vstup. A to RCA je zrejme naopak vstup. Napis presne modely oboch zariadeni nech sa vieme niekam posunut.
-
Viliam_Zigo
Amateur
Samsung ue55h6270ss a dvd je sony dav tz- 715
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Samsung nema RCA vystup, tak ako si to pripojil? Analogovy vystup je len sluchadlovy alebo je este moznost vytiahnut zvuk zo scartu.
-
Viliam_Zigo
Amateur
Prave to že už som prišiel na to že ten rca na tv je vstup nie výstup tak teraz to nemám pripojené.prišiel som na to že to len s 3.5 jack na rca rozbocovacom viem spojiť len neviem čí tak budem mať aký kvalitný zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial ma ten sluchadlovy vystup vysoku vystupnu impedanciu, tak to moze sposobovat nejake mensie problemy (nizsia hlasotost...). Ale takisto nemusi. Nie je to vsak najlepsi sposob pripojenia. V tvojom pripade ale nemas velmi na vyber.