pomale pc
-
14v4
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
pomale pc
ahojte
Neviem ci to pari pod toto forum
mal som pc v servise vymenili ventilator na zdroji a vraj ho vycistili od prachu. Ked som ho doma zapol tak sa win 7 nacitaval asi20 minut predtym behom max 2 minut som mohol zacat pracovat. po restarte zas min.20 min chcel som preinstalovat win zacalo instalovat po zadani jazyka mi naskocila tabulka ze nemam dvd driveri nech si ich doinstalujem skusal som driveri pre danu dvd neslo potom som cez tu dvd-rw nainstaloval ubuntu skusil som este raz win s rovnakym vysledkom ubuntu slape rychle ale ked mam zaplateny win tak tam chcem mat win
Poradi mi niekto kde moze byt chyba?
Mohli v servise nieco omylom odpojit?
Neviem ci to pari pod toto forum
mal som pc v servise vymenili ventilator na zdroji a vraj ho vycistili od prachu. Ked som ho doma zapol tak sa win 7 nacitaval asi20 minut predtym behom max 2 minut som mohol zacat pracovat. po restarte zas min.20 min chcel som preinstalovat win zacalo instalovat po zadani jazyka mi naskocila tabulka ze nemam dvd driveri nech si ich doinstalujem skusal som driveri pre danu dvd neslo potom som cez tu dvd-rw nainstaloval ubuntu skusil som este raz win s rovnakym vysledkom ubuntu slape rychle ale ked mam zaplateny win tak tam chcem mat win
Poradi mi niekto kde moze byt chyba?
Mohli v servise nieco omylom odpojit?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: pomale pc
Skús poriadne popritláčať všetky konektory.
Určite Ti pýta ovládače na DVD? Nepýta Ti náhodou ovládače na SATA radič alebo niečo podobné? Mal by si to nájsť na webe výrobcu Tvojej základnej dosky.
Keď Ti to zrazu začalo načítavať 20min a predtým to bolo ok, mal si ako prvé ísť do toho servisu. Môže byť, že Ti nejaký kábel uvoľnili, najlepšie by bolo všetky káble skontrolovať, odpojiť a nanovo zapojiť.. taktiež ramky a grafiku.
Keď Ti to zrazu začalo načítavať 20min a predtým to bolo ok, mal si ako prvé ísť do toho servisu. Môže byť, že Ti nejaký kábel uvoľnili, najlepšie by bolo všetky káble skontrolovať, odpojiť a nanovo zapojiť.. taktiež ramky a grafiku.
-
14v4
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
urcite su to ovldace na dvd
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A už si skúsil všetko pripojiť/odpojiť ? Nebuď si tým tak istý.
A cez čo spúšťaš inštalačku Windowsu? Cez tú DVD? Tak skús pohľadať na stránke výrobcu DVD mechaniky, či také niečo nemá. Keďže vraj je DVD problémové, skúsil by som ako prvé skontrolovať jej káble.. na mechanike aj na doske.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dávnejšie mi pri inštalácii niečo podobné vypisovalo, len si neviem spomenúť v čom bol problém. Určite viem, že nebol potrebný driver k mechanike alebo niečo podobné 
je to problem RAM, ked blbe instalacia Winu, to co si zapisuje, zapisuje s chybami, preto teraz pyta ovladac dvd romky...inokedy sa to spusti a padne inde.K-u-b-i-a-k napísal:Dávnejšie mi pri inštalácii niečo podobné vypisovalo, len si neviem spomenúť v čom bol problém. Určite viem, že nebol potrebný driver k mechanike alebo niečo podobné
Skús inštalovať z USB kľúča
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A čo tak problém disku ?