Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Príspevok od používateľa Bezfrajerky »

ahoj. vedel by tu dakto poradit kde najst normalne zeny ? Nebavi ma mentalita typu muz je pavlov pes, domestifikovane zvieratko ktoremu dame za to ze zrobi podla nasho. casu vela neni ale na azete toho clovek vela kvalitnehp nenajde a na disco ci bar chodia hlavne slapky pretvarovane za damy. kolegyne su z urcitych si dovodov nedostupne ako aj ich kamosky.

daju sa najat skromne mile zeny? Pocul som ze amici po ne chodia do polska a na ukrajinu :D a potom dojdu postov. su slovenky uplne westernizovane?? vsetky rady vitane (srry za zle velke pismena)
ps: najlepsie kebyze to ide bez baliacich skol, posledne co potrebujem je hrat sa na nagelovaneho alfu
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Príspevok od používateľa Gangy »

Wow. :|
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

Ja som mal v živote jeden pomer, nenazývam to vzťahom
Spoiler
dajme tomu že to bolo 3 roky dozadu trvalo to 3 týždne a o jej povesti som sa dozvedel až po sexe s ňou- beztak som sa chcel zbaviť panenstva a ak by to niekoho moc zaujímalo bol to nielen prvý ale zatiaľ aj posledný...šancí pritom pár bolo - časom začne človek vyžarovať niečo čo odpudzuje ženy majúce na zreteli len "random sex"
Nebudeme sa zaoberať podradnými pudmi nad to sa musíš preniesť. Pokiaľ chceš normálnu* ženu bude to aj chvíľu trvať - alebo si skús spraviť štatistiku podľa tvojich kritérií na 1000 ženách a zistíš čo je dnes norma a následne si to skôr budeš vedieť zadefinovať pretože "normálna žena" proste neexistuje.
Ak chceš stretnúť ženu ktorá by ti vyhovovala a dosiahnuť s ňou vzťah musíš vyhovovať aj ty jej- to nieje nič nové, takže napr. spoločné koníčky sú vítané, alebo silná viera v niektorého z bohov,božstiev, futbalových kluboc.., voľnočasové aktivity ako korčuľovanie sa, plávanie a spoločenské tance sú taktiež vítaným bonusom. A potom áno aj peniaze sú dôležité každý si to uvedomuje - nezáleží možno ani tak od množstva zarobených peňazí ako od nakladania s nimi - fakt si musím kúpiť BMW keď ledva mám na poistku a to nehovorím o pohonných hmotách - to si žena všimne či je to len póza alebo si skutočne môžeš dovoliť svoj lifestyle a či vzťah s ňou (samozrejme nie hneď..) nenaruší túto niekedy krehkú rovnováhu.

Je to kruté ale je to tak. Veľa šťastia prajem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty comes in 3, 2, 1, ...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

aka je normalna ? ty tiez niesi normalny ani ja, ani nikto... :mrgreen: takze si zadefinuj svoj normalnost a snaz sa aj prisposobit.

skor by som to otocil, ze kam chodia sikovne baby ? :)
pretoze uz ma nebavi ked vidim slecny ktore sa opicia po tom co videli v tv, v hlave maju nasrane, su drze, v zivote nic nespravili a nedosiahli, vsetko maju vdaka niekomu druhemu, ale namyslene ze prsi do nosa, len neviem naco. ja grcaaam
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Bezfrajerky napísal:...na disco ci bar chodia hlavne slapky...
...daju sa najat skromne mile zeny? ...
wtf? Ak sa nejaká dá "najať" za peniaze, asi nebude skromná, či?
A rovnako tak, ak uvažuješ o tom že si nejakú najmeš, v čom je to iné ako zaplatiť si tú šlapku ktorá chodi na disko a po baroch?

súhlasím s forsakenom, aj keď sa to často nestáva. Ty tiež nie si normálny, takže si musíš zadefinovať čo je pre teba normálne a takú si hladať. Pre niekoho je normálna kresťanka a ide hladať do kostola. Pre niekoho je normálna baba čo sa baví a pije, a hladá na diskotékach. Z toho mála čo si tu ale napísal mi moja predstava normálnej baby k tebe nejako nesadí
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som od pár ľudí počul, že východniarky sú skromné, ale nemám osobnú skúsenosť, takže to nemôžem potvrdi ani vyvrátiť :D

Ak si zúfalý, možno by som začal tam...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pilifo napísal:Ja som od pár ľudí počul, že východniarky sú skromné, ale nemám osobnú skúsenosť, takže to nemôžem potvrdi ani vyvrátiť :D

Ak si zúfalý, možno by som začal tam...
tak oni boli vždy prvé v tej nárazovej vlne. Najprv ich všetky znásilňovali tatari, potom rusi, teraz emigranti. Za tie roky si zvykli :)
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Najat -> najst (sorry, klavesnica). Ale vacsina pochopila asi...

Lol audiotrack dalsi xenofob ..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Leibnitz 2? Kolko stranok budeme mat tu? :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Najst ich mozes vsade. Aj v bare, aj na diskoteke, aj na Pokeci....kdekolvek. Len tam musis byt v spravny cas. Aj tu najutiahnutejsiu zenu, najskromnejsiu a najnespolocenskejsiu raz vytiahnu von jej znamy, kamaratky, kolegyne... V podstate si to zadefinoval dobre: diskotekove "damy" ktore si nechaju platit za seba, pozyvat sa na drinky atd. Proste sponzorovat sa, potom take, ktore neriesia alebo su zadane, dalej zeny "zufalky" ktore su bez vztahu a cim skor potrebuju niekoho zbalit lebo "samota boli", no a nakoniec tie, o ktore sa oplati zabojovat. Takych je ale minimum v tvojom okoli v tom istom case, ked si tam aj ty. Takze nezufat :-)
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?u

Lol jasne ze nie som zufaly ale najst kvalitny material ktory nesluzil ako spermobanka s lacnym depozitom neni easy... hlavne nevhcem aby ma zena chcela ako penazenku - hoc minat by som mohol celkom mam bavi setrit. A hlavne aby to bolo bez tych new age filozifii ze musis sa spravat ako dominantny alfa jebko : )) nikto taky neni prirodzene a ak je tak vacsinou koli vymletosti
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

kolko si tych bab na tej diskoteke oslovil? s kolkymi si pokecal?

nechcem ta sudit kedze ta nepoznam, ale poznam zopar ludi co takto rozpravaju ze vsade same kur*y ale ked idu na tu diskoteku tak maximalne tak sedia v kute a diskutuju o tom ktora je vacsia stetka.

zena je tiez len clovek a bude vyuzivat to co ma. keby si mal 19 rokov, vzhlad ako boh, tak by si to urcite vyuzival k dosiahnutiu svojho ciela. ta baba na tej diskoteke to tiez dobre vie ze vyzera lepsie nez zbytok diskoteky a ked nemusi tie drinky si platit nebude.

ak chces skromnu milu zenu, nehladaj najvacsiu je*u na diskoteke. popripade nehladaj na diskoteke vobec. teraz v lete nie je lepsie miesto na hladanie bab nez pri vode. ale tam rovnako, nedojdi k vode, nevyhliadni si najvacsiu je*acku siroko daleko a nesnaz sa ju zbalit, alebo snaz, ale je velka sanca ze neuspejes.

aj napriek tomu ze tu mame rovnopravnost pohlavi a feminizmus a bohvie co, vacsina zien chce od muza aby sa o nu postaral, to nie je sovinizmus ale evolucia. cim vacsia alfa samica tym vacsieho alfasamca bude hladat. ty si musis hladat babu na tvojej urovni.

mozno som tymto uplne mimo ale zo svojho okolia (ja som tiez taky) vidim ze toto je velky problem u chlapov, kazdy chce len tu najvacsiu je*acku a potom ked zisti ze ta pojde radsej s typkom na lexuse co jej cely vecer plati drinky tak jej bude nadavat do ku*iev. a potom ked ho oslovi nejaka priemerna baba, tak zdrhne, pretoze sice bola v pohode ale nebola to je*acka.
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Nikde som nenapisal ze potrebujem alfu. Proti disko slapkam nic nemam, zopar som ich dal a su to spomienky ktore ma budu hriat asi az do dochodku :D :D. Pytam sa na nieco ine, trvacnejsie. Navyse dakde som cital ze promiskuitne zeny boli v manzelstve nestastnejsie ako pred svadbou promiskuitni chlapi, cize ma vyznam mat dvojity standard na ex muzov vs ex zien ... i ked to neni politicky korektne blabla emancipacia
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

TY si chlap tak sa musíš snažiť, žene stačí že sa objaví niekde v knižnici/na diskotéke/v bare :smt033 aj tie najšeredniejšie ženy si dokážu získať sex na jednu noc lebo vždy sa objaví niekto tak opitý že by aj takú pretiahol :smt059 preto sa mužom toleruje promiskuita a ženám nie, lebo nie je to až taká veda roztiahnuť nohy :smt043
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Ku tým roztiahnutým nohám,toto ma nasere že ako to v živote chodi,že ked žena čaká decko,tak jej všetci gratuluju,pritom ležala na posteli s roztiahnutými nohami a nič,všetko ale zariadil chlap,lebo on sa musi snažiť a jemu nikto nepoďakuje ani nezagratuluje :D
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Tebe ziaden chlap nedal high five ked si mu ukazal ktoru si dal v piatok vecer :D ? Ale stopro suhlas s tehotenstvom, vsetky pohyby muse robit muz :D ako nohami tak aj neskor kreditkou ale ostanme pri teme pani
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja by som vam chlapci prial si to zazit, ten porod. ja som pri porode bol, vsetko som videl a teda neprial by som si to...

pre predstavu, predstav si ze musis vytlacit z riti grepfruit a tlacis a tlacis x hodin az to stale nejde, tak ti doktor musi tu rit nastrihnut aby to konecne vyliezlo :)
(mimochodom doporucujem kazdemu muzovi na porod ist, je to jedinecny zazitok.)

spat k teme, ja som len reagoval na to co si pisal ty. ja by som si babu na diskoteku hladat urcite nesiel. skor by som sa zameriaval na festivaly, jazera, koncerty a podobne. tam sa najde viac normalnych bab, aspon teda pre mna.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Ja som tiež toho nazoru že na diskoteke nehladať. A ohľadom grapfruitu z riti, zažil som už raz také sranie,takže viem čo to je. Už to nikdy nechcem zažiť,to ako keby som sral tehlu.
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Lol bubusikovia neviem na co riesite porod pre mna za mna nech je to tak tazke ako benchpressnut traktor :lol:. Kazda moze nieco prehltnut (napriklad tabletku ... alebo kvapky :mrgreen: :mrgreen: ) a no problem. Inteligentne zeny maju deti menej alebo nemaju, existuju na to statistiky. Cim vzdelanejsia tym menej (alebo 0) deti.

Chytre zeny proste deti nemaju, taku chcem aj ja. Prachy dokazeme minut aj na dovolenky a este usetrime psychologicky stres a stovky hodin spanku. :smt006 Kadekde ale clovek vidi rozne discozeny po 5 rokoch s deckom na krku. Clovek potom nema slov (najlepsie ked zurovala a kefovala o 106 ako krestanka, ale na potrat sa predsa nesmie!!! :psssst:)

:lol:
Napísať odpoveď