Prestashop 1.6.1.0 - odratávanie množstva produktu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
black1101
Amateur
Amateur

Prestashop 1.6.1.0 - odratávanie množstva produktu

Príspevok od používateľa black1101 »

Dobrý deň.

Mám verziu prestashopu 1.6.1.0 Prosím Vás o radu. Neviem za žiadnu cenu nastaviť pri nových produktov aby svietilo stále zeleným na sklade a teda aby nebolo nutné zadávať pri vkladaní nového produktu alebo importu množstvo. Chcem aby stále svietilo na stránke ,,na sklade,, a aby sa neodpočítavalo z mnoštva daného produktu. Keď zadám množstvo napr 20 tak svieti na stránke ,,na sklade,, ale keď objednám 25 kusov tak sa to odpočíta.

Viete mi prosím poradiť?

Ďakujem vopred.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prestashop 1.6.1.0 - odratávanie množstva produktu

Príspevok od používateľa Fabo »

lahky OT: neznasam obchody, ktore sa tvaria ako maju vsetko na sklade, ale ked si clovek nieco objedna, tak si to nechaju doviezt z ciny...
black1101
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa black1101 »

Fabo: to aj ja avšak tu sa jedná o niekoľko desiatok tisícok položiek kníh ktoré sú reálne na sklade a v prípade že sa vypredajú tak sa zmení len stav na vypredané a nič viac a to až potom keď sa nebude dať nikde zohnať.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

To je prave preto, aby si mal prehlad o sklade. To je funkcia PS. Myslim, ze v admine je modul ohladom skladu a po jeho vypnuti sa uz pocet nebude pocitat. Popripade si tam daj 900 kusov a bude. Inak suhlasim s tym co napisal Fabo.
Napísať odpoveď