Osvetlenie prednej masky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
cheeseburger
Light Star
Light Star

Osvetlenie prednej masky

Príspevok od používateľa cheeseburger »

Ahojte, mazda v amerike predava original kit na osvetlenie chromoveho ramu v maske. U nas som to zial nenasiel, no velmi sa mi to paci. Obavam sa vsak, ze taketo nieco asi nebude u nas povolene. Neviete mi niekto povedat, ci je nieco taketo legalne? Dakujem.
Prílohy
obGAvHMl.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Osvetlenie prednej masky

Príspevok od používateľa p4ra »

Legalne to nebude, pretoze auto nebolo homologizovane pre Europsky/slovensky trh.
Na druhu stranu to vsetko zalezi od toho na akeho blbca policajta narazis. Vzdy sa to da uhrat aj tak, ze keby ta zastavia, tak povies, ze je to normalne tovarensky diel (tak som sa ja hadal kvoli mojmu ST a 19" kolesam, RS kridlu, RS ventom, atd.) a vzdy som to nejako ukecal. A ked nebudu chmulovia a ukazes im aj fotku, ako je to v USA, mozno ta pustia - fakt to zalezi od cloveka.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Nie, bez homologizacie nemozes mat ziadne dodatocne svetlo zvonku na aute, ci uz 1W miniziarovku alebo 500W reflektor.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

pokial je to originalny diel, mohol by byt homologizovany a zapisatelny aj v EU... informoval by som sa o moznosti dodania dielu, instalacie a zapisu priamo v originalnom servise...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ratzi, obavam sa, ze ked nie je v beznom predaji na EU trhoch tak nebude ani homologizovany, je to mozne ze je to prave preto, ze inym predpisom (JAP, USA) vyhovuje, ale europskym nie.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ano, rozumiem, preto som mimo ine spomenul aj informovanie sa prave o dodani takehoto dielu a nasledne az riesit legislativu...
Napísať odpoveď