Bezfrajerky: k tomuto prispevku, uff, nemam slov, ty by si si tu babu mal hladat na diskoteke...
Slovenky: Alfa kláti, beta plati?
Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?
jax90: ked to neni ako keby si sral tehlu to ozaj tehlu series... s tym grapefruitom to nebolo iba obrazne, novorodena zrovna malu hlavu nema 
Bezfrajerky: k tomuto prispevku, uff, nemam slov, ty by si si tu babu mal hladat na diskoteke...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Opat raz velmi rychlo dospievam k nazoru, ze vztahove problemy v tomto pripade nevznikaju na strane zien... 
Este 48 stran omacok a omielania toho isteho. Seriozne - rad si precitam qwertyho vyjadrenie aj k tejto teme.
-
ROKI49
Medium Professional
Kolko mas rokov? Lebo bud mas este velmi skreslene predstavy o zivote, alebo si fakt vymlety, tak neviem.....Ale asi zacinam chapat, preco mas problem si najst normalnu babuBezfrajerky napísal:Lol bubusikovia neviem na co riesite porod pre mna za mna nech je to tak tazke ako benchpressnut traktor. Kazda moze nieco prehltnut (napriklad tabletku ... alebo kvapky
![]()
) a no problem. Inteligentne zeny maju deti menej alebo nemaju, existuju na to statistiky. Cim vzdelanejsia tym menej (alebo 0) deti.
Chytre zeny proste deti nemaju, taku chcem aj ja. Prachy dokazeme minut aj na dovolenky a este usetrime psychologicky stres a stovky hodin spanku.Kadekde ale clovek vidi rozne discozeny po 5 rokoch s deckom na krku. Clovek potom nema slov (najlepsie ked zurovala a kefovala o 106 ako krestanka, ale na potrat sa predsa nesmie!!!
)
-
Runes
Addict
normalna baba sa nehlada ta sa stretava otazka je ci si pripraveny ju spoznat lebo ked ne tak ju minies ani nevies ako 
Ja som pripraveny a nejak ma stale minajuRunes napísal:normalna baba sa nehlada ta sa stretava otazka je ci si pripraveny ju spoznat lebo ked ne tak ju minies ani nevies ako
-
Runes
Addict
-
qwerty-xyz
qwerty riesi cistu instalaciu windowsu 10 na ofiko windows 7 (a ze ked to zblbne tak s tym je sranica riadna) a nasledne windows 10 na dalsich dvoch ofiko 8.1 tkach konvertibilnych ziariadeniach kde jedno klaklo pocas toho, a druhe zobrazilo modru obrazovku smrti, nastastie (zatial ) uz to ide v pohode.beardie napísal:qwerty comes in 3, 2, 1, ...
k teme nie je o com. JE TO TAK . zbytocne to rozoberat. Alfa klati a beta plati. . . .nic viac nic menej.
Ver tomu, že je k čomu gratulovať. Ak si sa niekedy bavil s ľuďmi z lekárskeho prostredia, tak by ti každý chlap aj žena povedali, že urobiť decko nebolí ani chlapa ani ženu, ale ten pôrod je bolesť, akú chlap v živote nezažije a ani nie je isté, či by ju vydržaljax90 napísal:Ku tým roztiahnutým nohám,toto ma nasere že ako to v živote chodi,že ked žena čaká decko,tak jej všetci gratuluju,pritom ležala na posteli s roztiahnutými nohami a nič,všetko ale zariadil chlap,lebo on sa musi snažiť a jemu nikto nepoďakuje ani nezagratuluje
Povaha slovenských žien je do istej miery zrkadlom správania slovenských mužov a naopak. Najhoršie je, že na tie dôsledky potom doplácaju všetci. Ale ak chceš poradiť, kde hľadať, tak mne sa vyplatili čechy a balkán, kde sú ženy naozaj milé aj pekné a nedávajú ti otázky typu akým autom jazdíš a koľko zarobíš (česť výnimkám).
-
Fabo
Hardcore addict
Na balkane (hr neratam) kolkokrat staci ze mas EU pas 
No ak si zena mysli, ze EU pas je zarukou blahobytu, tak to ani nie je moc narocna, staci ti 33€
Ale keď si príliš nedočkavý a nadržaný, tak to môže byť aj viac 
Akurát v ČR príliš neodporúčam Prahu. Tam je oveľa vyššia hustota zlatokopiek ako v Blave alebo kdekoľvek inde na Slovensku
Akurát v ČR príliš neodporúčam Prahu. Tam je oveľa vyššia hustota zlatokopiek ako v Blave alebo kdekoľvek inde na Slovensku
Zas tato omielana feministicka bachorka? Akoze muz by na taku bolest umrel ci co?kayko napísal:
Tiež si nemyslím, že by muži nedokázali prežiť takú bolesť. Pri športoch sa pomerne často stávajú zranenia, z ktorých behá mráz po chrbte, a niektoré teda musia bolieť poriadne (niekoľkonásobné zlomeniny, pretrhnuté väzy, svaly, atď.). Pomaly každý, kto aktívne športuje, si niečím podobným musel prejsť.
-
qwerty-xyz
jou jou jou, nevydrzal, .... bratm si videl uz havarie motorkarov ? niekolkonasobna zlomenina nohy, bedrove klby dolamane, rebra dolamane, a teraz bonus, ... lieci sa aj pol roka aj viac, nie ze pokvika 12 hodin na porodnici a konec. ....
-
Grim
Darca
qwerty ide o tú bolesť, nie o dĺžku. Teraz si porovnal neporovnateľné. Samozrejme, že keď sa šmýka po ceste celý dolámaný, tak to kurevsky bolí. Ale rekonvalescencia už taká bolestivá nieje.
Grim: Tak práveže ja som nedávno spadol z bicykla a zlomil si kĺučnu kosť,najprv som si myslel, že som , že to budú len odreniny a až ked chcel pohnúť s rukou, už som vedel, že je to zlomené, takmer žiadna bolesť dokonca som to domov ešte odbicykloval.A až následná rekonvalescencia bolela neskutočne,každý pohyb s rukou, minimum spánku, minimum pohybu...
ak si myslis ze zena po vytlaceni 4 kiloveho balicka cez otvor do ktoreho normalne strcis tak 3 prsty, sa normalne postavi a pohodicka ide sa bicyklovat, tak to si na velkom omyle.qwerty-xyz napísal:jou jou jou, nevydrzal, .... bratm si videl uz havarie motorkarov ? niekolkonasobna zlomenina nohy, bedrove klby dolamane, rebra dolamane, a teraz bonus, ... lieci sa aj pol roka aj viac, nie ze pokvika 12 hodin na porodnici a konec. ....
prvych 6 tyzdnov je peklo, tazko sa ti sedi, krvacas a mocenie nie je tiez nic extra prijemne. potom este pol roka je sex bolestivy...
no a samozrejme to neni tak, ze zena sa 6 tyzdnov zotavuje, sedi doma pred telkou a pije pinakolady, ona sa totiz musi starat o dieta, ktore neustale nieco potrebuje a nedovoli ti spat viac nez 2-3 hodiny v kuse... v istom momente je to viac napor na psychiku ako porod na telo.
fakt chlapci, porod je udalost ktora zmeni nie len zenu ale aj muza, kto to nezazil nepochopi a kto si mysli ze ma vedomosti z telky, radsej nez je ticho...
Nehody na motorkach a pri sportoch? Seriously?
To ako zena nemoze pri nicom spadnut a zlomit si na troch miestach nohu a aj keby nahodou, tak ju to podla vas bude boliet menej ako chlapa? Cize v podstate ste priznali, ze zeny maju vyssi prah bolesti
Bolest pri nehode je sprevadzana sokom a prival adrenalinu sposobuje, ze pocit bolesti sa dostavi obycajne neskor. Nemyslim si, ze priznat, ze porod je bolest, aku chlap nikdy nezazije je feministicke. Koniec koncov existuju realne studie, pri ktorych prostrednictvom stimulacie nervoveho systemu sposobovali chlapom porodne bolesti a nepresiel ani jeden, pretoze omdlievali. Podla mna je vacsi chlap ten, ktory si vazi to, ze jeho mama bola pre neho ochotna podstupit ten porod, nez ten, ktory zazil trojitu frakturu holennej kosti, ale nikomu neberiem jeho nazor.
To ako zena nemoze pri nicom spadnut a zlomit si na troch miestach nohu a aj keby nahodou, tak ju to podla vas bude boliet menej ako chlapa? Cize v podstate ste priznali, ze zeny maju vyssi prah bolesti
Bolest pri nehode je sprevadzana sokom a prival adrenalinu sposobuje, ze pocit bolesti sa dostavi obycajne neskor. Nemyslim si, ze priznat, ze porod je bolest, aku chlap nikdy nezazije je feministicke. Koniec koncov existuju realne studie, pri ktorych prostrednictvom stimulacie nervoveho systemu sposobovali chlapom porodne bolesti a nepresiel ani jeden, pretoze omdlievali. Podla mna je vacsi chlap ten, ktory si vazi to, ze jeho mama bola pre neho ochotna podstupit ten porod, nez ten, ktory zazil trojitu frakturu holennej kosti, ale nikomu neberiem jeho nazor.