Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Runes »

ktory farar zije v celibate ???? sak na co su ministranti ???
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

Hm tak kedze je ocny kontakt alebo usmev podstatny pred oslovenim teda hlavne ten ocny kontakt ( tak ze ho zena aj zaregistruje a opetuje..) tkzv. klasika. Tak ked ziadna zena sa nikdy namna nepozrie tak som asi dost v riti ze?? Mozno sa neviem usmiat neviem fakt... Alebo zo mna nieco blbe vyrazuje ze som mozno needy alebo neisty ale to neviem ako napravit. Pff to ma serie taka prkotina ze vyzarovanie a taku dolezitu rolu to ma ze ak mam zle vyzarovanie tak som v riti...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lol ona mozno kuka len to nevidis :D boze uz sa zobudte seci a nehladajte navody a podobne proste chod zi svoj zivot a ver si. To ze teraz budes chodit autobusom a kukat ze ktora na teba kuka abo tak tak to ti moc nepomoze :D ale skor naopak. Spoznanie sa dvoch je o nahode suhra okolnosti ktora necha nech sa vase zivoty zrazia.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:lol ona mozno kuka len to nevidis :D boze uz sa zobudte seci a nehladajte navody a podobne proste chod zi svoj zivot a ver si. To ze teraz budes chodit autobusom a kukat ze ktora na teba kuka abo tak tak to ti moc nepomoze :D ale skor naopak. Spoznanie sa dvoch je o nahode suhra okolnosti ktora necha nech sa vase zivoty zrazia.
Nie len autobusom vsade :D ( mesto , plaz atd...)
Ak kuka tak by som to videl. Neratam ked to je periferne... A ak vidi periferne ze pozeram alebo usmievam sa tak preco sa potom namna nepozrie a dajme tomu neusmeje tiez??... Vsade pisu ze je dolezity ocny kontakt pred oslovenim :(
Nehladam navod len riesim tie oci
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja nevime mozno mne sa to dako lahko hovori ale vsetky tieto navody a nevime co su na ho... :D proste treba ist a zit a ono sa to dako zariadi vzdy len niekedy skor niekedy neskor no
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Dun napísal: Podstatnejšie je ale oslovenie.
Ok :)
Dospel som k nazoru ze som sa vlastne ani neusmieval :D... Ono to proste asi vypada ze proste na ne pozeram ako keby bolo na nich nieco zvlastne ( bez usmevu ).
Musim uznat ze vlastne na ziadnu som este nepozeral totalka priamo oci aj s úsmevom ( ze sa o usmev snazim ) lebo sa bojim ze ten usmev bude nahovno :D ale musim to prekusnut a skusit riadne :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe no len bacha na to hadzat to bars de na hocijaku nemusi mat spravny efekt. Napr teraz v piatok na bratislava inline sa na mna jedna baba tak zahladela a uz som sa skoro na nu usmial a na 99% by s toho bola konverzacia ale ja som si spomenul na snubenicu doma a otocil sa :D. Proste usmej sa ked sa pohlady stretnu a to uz citis ci kuka lebo mas hovno na topanke alebo si ju zaujal no a potom treba zacat tu konverzaciu s cim tu ma 90% chalanov problem. Ja keby idem do toho na nu asi hodim daco v zmysle ze " ak si hladala v dave mna tak som tu " :D totalna traposina a hlupost ale proste dako to viem prirodzene podat ze to neznie zle ale skor usmevne.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:hehe no len bacha na to hadzat to bars de na hocijaku nemusi mat spravny efekt. Napr teraz v piatok na bratislava inline sa na mna jedna baba tak zahladela a uz som sa skoro na nu usmial a na 99% by s toho bola konverzacia ale ja som si spomenul na snubenicu doma a otocil sa :D. Proste usmej sa ked sa pohlady stretnu a to uz citis ci kuka lebo mas hovno na topanke alebo si ju zaujal no a potom treba zacat tu konverzaciu s cim tu ma 90% chalanov problem. Ja keby idem do toho na nu asi hodim daco v zmysle ze " ak si hladala v dave mna tak som tu " :D totalna traposina a hlupost ale proste dako to viem prirodzene podat ze to neznie zle ale skor usmevne.
Ano oslovenie pohodka obzvlast ak sa na teba aspon pozera tak ako si pisal... tak je to totalne jasneee uplne easy neviem ako s tym moze byt problem :lol:
Nemam s tym este skusenost ze by sa namna niekto zahladel :( a ze ake to je ked to "vycitis" ten pohlad. Celkom smutne no :(
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Runes napísal:Boze uz sa zobudte seci a nehladajte navody a podobne proste chod zi svoj zivot a ver si.
Chlapci toto si vyveste nad postel a povinne si to opakujte aspoň 5648x denne, nech sa vám to vryje do tých hláv. Ako povedal Čistý, odvážnym to vždy dobre dopadne. A tak je veru... Nepotrebujete poznať návod, nepotrebuješ poznať celú cestu naspamäť, stačí ti iba poznať smer. Páči sa mi, chcem ju zbaliť a urobím pre to maximum. Koniec, dosť, viac nepotrebuješ...

S tými technikami, fintičkami a pod. mi to príde tak, ako keby chceš dať v hokeji gól backhandom s otočky cez pol ihriska, ale pritom nevieš ešte ani korčuľovať :D . Áno, očný kontakt je dôležitý, no zase nie až tak ako si mnohí myslíte. Oveľa dôležitejšie je, aby si bol schopný začať konverzáciu, vedieť osloviť (hocijako), vedieť udržať rozhovor, vyjadriť sa k hocijakej téme, byť vtipný, byť zodpovedný, snaživý... To sú veci 100x dôležitejšie, než nejaké kukanie do očí... :lol: . Kua, keď zvládneš to, budeš jej môcť kukať na pipinku a nie do očí, tak si vyber, čo je dôležitejšie.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

bindo011 napísal:
Chlapci toto si vyveste nad postel a povinne si to opakujte aspoň 5648x denne, nech sa vám to vryje do tých hláv. Ako povedal Čistý, odvážnym to vždy dobre dopadne. A tak je veru... Nepotrebujete poznať návod, nepotrebuješ poznať celú cestu naspamäť, stačí ti iba poznať smer. Páči sa mi, chcem ju zbaliť a urobím pre to maximum. Koniec, dosť, viac nepotrebuješ...

S tými technikami, fintičkami a pod. mi to príde tak, ako keby chceš dať v hokeji gól backhandom s otočky cez pol ihriska, ale pritom nevieš ešte ani korčuľovať :D . Áno, očný kontakt je dôležitý, no zase nie až tak ako si mnohí myslíte. Oveľa dôležitejšie je, aby si bol schopný začať konverzáciu, vedieť osloviť (hocijako), vedieť udržať rozhovor, vyjadriť sa k hocijakej téme, byť vtipný, byť zodpovedný, snaživý... To sú veci 100x dôležitejšie, než nejaké kukanie do očí... :lol: . Kua, keď zvládneš to, budeš jej môcť kukať na pipinku a nie do očí, tak si vyber, čo je dôležitejšie.
Pekne napisane suhlasim :)
Ja sa najviac bojim toho udrzania rozhovoru a vedenia sa vyjadrit k hocijakej teme. Nemam az tolko rozhlad vdaka tomu ze som stravil dost môjho casu nie zrovna kreativne. Mozno na to priliz myslim ale neviem sa toho zbavit. Napríklad ked som bol s chalanmi co som spoznal tak som casto proste nevedel co povedat alebo o com rozpravat no. Hadam sa to da napravit :)
Vcera som sice stretol jedno dievca a rozpravali sme sa na zastavke 3-4 hodiny ale ku koncu som mal uz pocit ze pomaly uz neviem o com rozpravat ako keby som vsetko uz vycerpal :(
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Lumicko On-line

velmi rychlo zistis ze pri zene je potrebne viac pocuvat ako hovorit....a ked v niecom nie si doma aj odpoved neviem je odpoved ... ona ti to rada vysvetli ... hlavne ak sa to bude tykat jej :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Lumicko napísal:Vcera som sice stretol jedno dievca a rozpravali sme sa na zastavke 3-4 hodiny ale ku koncu som mal uz pocit ze pomaly uz neviem o com rozpravat ako keby som vsetko uz vycerpal :(
dufam, ze si si na nu vypytal kontakt, aby ste sa znova stretli a pokracovali
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

beardie napísal:dufam, ze si si na nu vypytal kontakt, aby ste sa znova stretli a pokracovali
Mam FB este sme si v ten vecer pisali celkom dost ( pomer tak 1:1 co sa tyka poctu aj dlzky sprav ). Potom povedala ze ide spat a ze mi zela pekne sny :lol:
Dnes mi este nepisala a ani ja jej. Ako mohol by som sa spytat ze ako sa vyspala ale nechcem sa vtierat resp. byt "needy" cakam ze ona napise.
Co ja viem stretnut sa s nou znova hned to budem asi aj tlacit na pílu. Inak je o 4 roky starsia :(
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mozno ma mladsie sestry alebo kamosky ;-)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

beardie napísal:mozno ma mladsie sestry alebo kamosky ;-)
Ma o rok starsiu sestru ale co tym chces povedat? :D Mne to nevadi ze je starsia len zeny zvyknu pritahovat starsi muzi alebo aspon co su rovnako stary podla mna
Mal by som jej napisat ci cakat? Mozno tiez caka :lol: . Asi skusim ked tak ze ako spala

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2015, 20:24)
Tak napisal som jej ako spala a zrazu sa rozbehlo dobre chatovanie aj pekne rozvijala vsetko a aj sa pytala proste krasne rozvite vsetko bomba... Poslednu spravu som nepisal ziadnu otazku a uz nepise. Mozno ju len nic nenapada ale hej nemali by sme to prehanat.
Som sa napríklad vôbec nepytal co dnes take robila alebo tak ale aj tak mam pocit ze sme toho popisali mozno az moc uz by to chcelo aj normalne osobne :(. Nechce sa mi uz moc pisat chcem vidiet jej reakcieeee :(
Sakraaaa nieee napisala mi cez chat co ju baví ahhhh to som chcel vidiet a pocut ako to hovori a pekne to rozvijat a pytat sa nieco ked tak slovne nazivo :cry:
Ja by som ju najradsej zavolal von niekam a pokecat to je ovela lepsie len neviem ci este neni moc skoro a ci nebudem proste "needy"
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OMG :D sa zobud vzchop sa a funguj :D ako som to tu uz pisal vela krat neries s nou hned vztah ries kamaratstvo cize aj teraz to ries ako kamaratku a uvidis co bude. Teda kamaratku v tom zmysle ze nechod do toho ze vztah abo konec sveta, proste spoznavaj ju. A hej vytiahni ju von, neviem kolko rokov mas ty a kolko ona ale normalne ju zavolaj dade, ked nemas evra a nece sa ti ju pozvat dade tak proste na korcule alebo ked chces byt oreginalny tak ju zavolaj ci sa jej nece ist cakat na dalsi autobus a date rande na zastavke :D a to ze ti napisala do chatu co ju bavi neni absolutne ziaden problem lebo ta tema je nevycerpatelna len bacha ako budes na zivo viest rozhovor aby s toho nebol vysluch :D btw uz si sa bozkaval alebo este nie ?
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:OMG :D sa zobud vzchop sa a funguj :D ako som to tu uz pisal vela krat neries s nou hned vztah ries kamaratstvo cize aj teraz to ries ako kamaratku a uvidis co bude. Teda kamaratku v tom zmysle ze nechod do toho ze vztah abo konec sveta, proste spoznavaj ju. A hej vytiahni ju von, neviem kolko rokov mas ty a kolko ona ale normalne ju zavolaj dade, ked nemas evra a nece sa ti ju pozvat dade tak proste na korcule alebo ked chces byt oreginalny tak ju zavolaj ci sa jej nece ist cakat na dalsi autobus a date rande na zastavke :D a to ze ti napisala do chatu co ju bavi neni absolutne ziaden problem lebo ta tema je nevycerpatelna len bacha ako budes na zivo viest rozhovor aby s toho nebol vysluch :D btw uz si sa bozkaval alebo este nie ?
:lol: ano uznavam ze som to zacal brat nejak moc vazne to jest chyba musim to zacat brat viac ako hru :)
Hmm to s tym autobusom a zastavkou si uplne zabil velmi originalne :). Ja som rozmyslal ze ju zavolam niekam tak ze si vypitam cislo a hned jej potom zavolam troska originalne tiez a cez telefon je to asi lepsie nez chat. Alebo mam este zatial cez chat?
Este som sa nebozkaval
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aby to oreginalne nebolo trapne na to bacha osobne osm nikdy nebol velky speaker do telefonu, teda jedine ze mi predavaju bambusove ponozky s nimi rad kecam napr po 10 minutach ze ale ja nemam nohy :)
inak moja infantilna otazka na cislo je (uz mozem zverejnit ja uz ju pouzivat nebudem :D alebo :( ) no proste : inak potrebujem od teba pomoct s jednou vlemi dolezitou vecou, ....., potrebujem 10 zazracnych magickych cisiel ktore ked natukam v spravnom poradi do zazracnej krabicky tak sa mi ozves ty , obcas to niekto nepochopi :D tak potom treba dopomoct :) ale zazracna krabicka je telefon a 10 cisiel je dlzka mobilneho cisla.
A to ze si sa nebozkaval s toho hlavne nemaj stres ak to bude riesit tak jej pipina a ked nie tak sa tomu zasmeje a svojim sposobom ju to potesi len sa hlavne potom nerozpusti :D ja som po prvom bozku 3 dni lietal v oblakoch :D
Napísať odpoveď