nie az tak ako GTA:SA ale bude to naval taktiez dufam ze to bude nieco viac ako underground2 co bol uplny shit podla ea je MW uplne niecim novym takze to trhak bude lenze kto vie ci to nedopadne tak ako aj s U2
kwn napísal:nie az tak ako GTA:SA ale bude to naval taktiez dufam ze to bude nieco viac ako underground2 co bol uplny shit podla ea je MW uplne niecim novym takze to trhak bude lenze kto vie ci to nedopadne tak ako aj s U2
no neviem kde zijes ale podla mna nic moc ocakaval som z toho viac pomaly U1 bolo lepsie ako U2 si vezmi ze keby bolo v U2 tolko rozsirovat kolko v U2 tak je isto lepsi U1
neviem odkial si to nabral ale oficialne poziadavky hovoria o 32MB grafike
a k hre: je to strasna nudna kravina s najprimitivnejsimi policajtmi akych som kedy videl a s evidentne podvadzajucimi supermi
grafika je uboha a HW naroky vzhladom na grafiku su strasne
uz sa tesim na MW2
Mike_LeRoi napísal:
a k hre: je to strasna nudna kravina s najprimitivnejsimi policajtmi akych som kedy videl a s evidentne podvadzajucimi supermi
grafika je uboha a HW naroky vzhladom na grafiku su strasne
uz sa tesim na MW2
ja vás ludia nechápem kua po 1. je to len demo takže ešte to nemôžte hodnotiť ako plnú hru a po 2. ak nechcete arkádu tak choďte si zahrať Live For Speed aj tak je podla mňa najpodstatnejšia hratelnosť a či vás to bude baviť hrať znova a znova
hovorim tam nieco o tom ze to je arkada?
to ze to je arkada by mi az tak nevadilo ale vadi mi to co som uz napisal a to s arkadovostou nema nic spolocne a plna hra sa nezmeni kedze vyjde za 5 dni a ta kopa balastu ako tunnig atd. je nic, pretoze to tu bolo uz od nfsu, takze ziadna novinka
Mike_LeRoi napísal:hovorim tam nieco o tom ze to je arkada?
to ze to je arkada by mi az tak nevadilo ale vadi mi to co som uz napisal a to s arkadovostou nema nic spolocne a plna hra sa nezmeni kedze vyjde za 5 dni a ta kopa balastu ako tunnig atd. je nic, pretoze to tu bolo uz od nfsu, takze ziadna novinka
Mike_LeRoi napísal:hovorim tam nieco o tom ze to je arkada?
hm no každému sa páči niečo iné heh a k HW nárokom čo si spomenul trochu vyššie no neviem keď to ja spustím na GeForce 4 MX 440 64 MB aj keď tam nie sú nejaké veci tak mi to vyhovuje a som rád, že si zahrám a zabavím sa a to je myslím najdôležitejšie