Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
ja nemozem hrat MM
ale koncil som ako LEM
5 dni do Cologne!
Od dneska nove nalepky timov + ako novinka podpisy hracov.
Koho tipujete na postup ? U mna NIP, EnVyUs, Fnatic a C9.
Od dneska nove nalepky timov + ako novinka podpisy hracov.
Koho tipujete na postup ? U mna NIP, EnVyUs, Fnatic a C9.
Tie nalepky s podpisom su uzasne.
Skadoodle, Device aj n0thing sa k tomu vyjadrovali na reddite a ich nalepky budu opravene 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tuším ma čaká dovolenka
pekne
aký si rank?
SUPREME IS REAL
/90% solo hra, kto hovorí, že to nejde tak klame
/
Je to mozne, som ovela mensi rank na tom nezalezi, len chcem povedat ze vzdy si tu hru viac uzijem s teamom co komunikuje aj ked prehravame, jak s teamom co cely cas ani necekne
neverim oni aj banuju hracov?ja som si myslel ze to robia narazovo raz za pol roka ,a potom hned daju akcie na csgo
vieš čo čudoval by si sa ale zase Supreme/Global skoro v každom zápase nájdeš zapatého človeka ktorý ma napríklad WH a radí celému tímu pozičky on ma skóre 40 fragov a ostatní tak 10-8-7 ale tak s tým treba počítať vždy to je MMSon-Goku napísal: neverim oni aj banuju hracov?ja som si myslel ze to robia narazovo raz za pol roka ,a potom hned daju akcie na csgo
Inak chalani neviete je to mozne ovladat niekomu ping? Mozno hovorim somarinu a je to cisto serverova zalezitost, ale uz sa mi napriklad stalo ze raz pohode si hram 15 kol a od druhej polky proste ping 400, volam s kamosmi na skype a nelagujem im, zaujimave. Alebo dnes proste cely cas pohoda a zrazu sa ocitnem v situacii 1v1 a bum lag az do momentu kym nezomriem a to som pocas celej hry proste nemal problemy s pingom, jedine ked bola takato nejaka situacia ( 2 krat sa mi stalo), co si myslite je to cisto nahoda alebo ako?
možno ddos
-
r3mus
Medium Star
Ahojte chalani, na akom ranku ste začínali? Mňa to včera po 10 víťazstvách hodilo do MGE a to som ani poriadne nevedel čo robím 
tak to ti dalo teda dobrý rank na začiatok
, môj prvý bol silver 3, celkom trvalo kym som sa vytiahol zo silveru ale potom to už išlo lahko 
-
DeJF
Addict
Na prvom účte som bol tušim posledný silver po desiatich výhrach, a na učte mojej frajerky už keď som mal na maine legendary eagle tak mi dalo tiež orlíka, aj keď chvílu to vyzeralo na legendary eagla master keby som nepodrbal dva zapasy 
-
Nadeo
Guru wannabe
Mne to dalo DMG ked som presiel z 1.6 a odvtedy si to drzim, ale hram tak jeden competetive za mesiac takze.. 
Momentálne sú tie ranky v CS:GO tak rozbité, že je aj zbytočné sa baviť o tom, kto má aký rank. Ja som už dva mesiace Global Elite a niekedy dostávam do tímu takých hráčov, až sa mi chce plakať. Chápem, že nie každý má svoj deň a nedá 30 fragov za mapu, ale ak má niekto na konci hry skóre 2:23 a pod., tak je to na zamyslenie. Ich movement, crosshair placement, hádzanie granátov... to je niečo strašné. Preto nenávidím všelijakých boosterov, ktorí za pár skinov boostnu účet. Prípadne si títo "profíci" kúpia účet s vysokým rankom, aby asi mohli machrovať. Samotná hra je však na úrovni DMG, čo je dnes úplne low rank a dá ho hocikto. Potom takto vyzerajú aj samotné hry, kedy je zápas úplne nevyrovnaný.
ja som pred mesiacom zacal hrat po fakt dlhom case, pred zmiznutim ranku som bol gold 3, a tie ranky ktore so mnou hrali som si cely cas myslel ze su max silver kks a kukam nakonci mapy ze gold 4 mg 1, takze tak
-
r3mus
Medium Star
Tak, zahral som 3 hry a za mňa musím povedať, že to bolo príjemne vyrovnané. Ranky +/- 1 a výsledky +/- 3. Jedna hra skončila 16:3, to ma dalo k 4 premade a boli to neskutočné zvieratá
Zatiaľ teda výhry, uvidíme čo ďalej. Ak by chcel niekto zahrať, je mi jedno aký rank, budem rád
http://steamcommunity.com/id/r3musko