Prosím vysvetlite (www.freelancer.com)

Informácie o software, ankety...
artixt
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15
Registrovaný: 15 aug 2015, 17:02

Prosím vysvetlite (www.freelancer.com)

Príspevok od používateľa artixt »

Ahojte, prosím vás vysvetlil by mi niekto čo je to za stránka www.freelancer.com ? Ako chápem o čom to je, len mi nejako nedochádza na akom systéme je to založené. Či treba niečo platiť aby som mohol pracovať pre ostatných alebo ako :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6177
Registrovaný: 16 júl 2008, 20:29
Bydlisko: Pri PC
Kontaktovať používateľa:

Re: Prosím vysvetlite (www.freelancer.com)

Príspevok od používateľa Michaelo »

Das svoju ponuku na projekt a ak si ta vyberu, tak mas stastie. Ale pri vsetkych tych vypatlanych Indoch nemas takmer ziadnu sancu ze si ta niekto vyberie. Hlavne ked nemas na ucte par dobrych recenzii.

A nemusis nic platit, ale ak zaplatis tak mas moznosti ako spravit si test z nejakej veci (HTML, HTML5, CSS, PHP), pridavat viac ponuk a podobne...
artixt
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15
Registrovaný: 15 aug 2015, 17:02

Re: Prosím vysvetlite (www.freelancer.com)

Príspevok od používateľa artixt »

Aha, ďakujem.
Napísať odpoveď