Mr. Robot
Re: Mr. Robot
mna potesilo ze konecne sa aspon trochu zacalo vyjasnovat aku ma v seriali vlastne rolu, doteraz to bola len zahadna postavicka minimalne prepojena s dejom .. plus za zaujima nejaky jeho backround story, ako sa dostal na tak vysoku poziciu, ci je to sucast jeho planu atd ..
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak som si konecne pozrel S01E08. Uff, toto bol riadny mindfuck.
Neskutocne sa tesim na dalsie casti.
Dalsia čast vonku.
Spoiler
Elliot je úplne nedôveryhodný rozprávač
Ale veci už konečne dávajú zmysel (snáď) ..
Sakra musim cakat na titulky. Bez nich si to moc netrufam, v polke by som bol uz strateny 
Anglické už sú, teda aspoň ja ked som to dnes ráno pozeral cez popcorn time, tak tam boli anglické titulky.
najlepšie by teraz bolo nečakať na finále sezóny týždeň!!! 
Oh to uz je aj konec?
Spoiler
Tak teorie sa naplnili, ktovie, ci by som si to vsimol aj sam, keby som necital komenty inde.
Fight Club + American Psycho + Watchdogs, tie referencie su obcas az prilis napadne
Tesim sa na finale.
Tesim sa na finale.
-
Croven
Star
dopozerana 9. cast a total mindfuck
Spoiler
Cakal som,ze mr.robot bude imaginarny kamarat, ale v niektorych scenach mi prislo, ze proste imaginarny nemoze byt,ako ked komunikoval s ostatnymi clenmi tymu, no opak bol pravdou. Dalej som zvedavy, ze ako sa to bude rozvyjat s panom "Psycho" , a aj tak stale neviem pochopit alebo zistit,ze co za vlastne plan mal stou svojou zenou a tiez neviem,preco vytr*kal toho chala niekde v skorsich epizodach a tiez neviem preco isiel na hajzel za tou babou ktoru zabil
.
Ja nechapem naco si dal na konci latexove rukavicky
/jaj jasne
/jaj jasne
-
Croven
Star
no on si ich vzdy (1x) dava ked ide niekoho zmlatit,napriklad ako vtedy toho beztaka a podla mna Eliot nechcel dostat na papulu,tak mu proste vsetko povedal a ukazalwladas napísal:Ja nechapem naco si dal na konci latexove rukavicky
-
Soviet
Darca
No co spokojny s koncom 1ej serie 10tou castou? Kukam, ze tu nikto este nic nekomentoval k tomu. Trochu si neviem predstavit o com bude 2ha seria 
-
Croven
Star
no ja cakam na titulky
Celkom sa dalo, trocha slabsia epizoda ako obycajne, ale tak ok.
Spoiler
Som zvedavy co maju ten cinan a ten stary zalubom[ a kam zmyzol tyrell.
Finále bolo super, obrovské WTF?!
. Takže do druhej série máme viac otázok ako odpovedí.
-
Croven
Star
finale sa mi lubilo, ale nerozumiem tej scene po titulkach, na co to malo narazat.
Ja si myslím že
Spoiler
Na jednej strane bola otázka na toho vysokopostaveného pána že je nejako moc sebavedomý na to že sa mu celá firma a finančný systém rútido *****a potom bola narážka na Nera o ktorom sa domnieva že Rím nechal sám podpáliť aby to hodil na kresťanov , ja osobne som to pochopil tak že je tam možnosť že tí dvaja vedeli o tomto (možno cez dark army skupinu) a niečo teda chystajú
-
Croven
Star
tak co som cital komenty k poslednej epizode na imdb tak
Spoiler
v scene za titulkami kde sa ten boss evil corpu rozpraval s tym aziatom, tak ten aziat bol vlastne White rose, takze white rose asi spolupracuje s bossom z evil corpu a ked White rose vedel ocom ide, tak to potom vedel asi aj ten stary boss, toto si ja myslim
-
guess.whoo
Redeemer
Spoiler
nemyslim si, ze boss E-corpu vedel, ze ten aziat je White Rose. A strasne mi uz jeho schyzofrenia zacala liezt na nervy. Nieco ako Carrie v Homelande.