Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Príspevok od používateľa Pilifo »

Len tak BTW, spolužiačky z gympla, ktoré šli na medinu a už ju aj úspešne na MUDr. vyštudovali, tak sa všetky zhodovali v tom, že svojho partnera by pri pôrode nechceli v rámci zachovania zdravého sexuálneho života medzi nimi :lol:

Takže asi vedia, o čom hovoria :P
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

napis co na toho budu hovorit ked budu mat po porode :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

K teme " alfa klati beta platí? "
Alfa klati preto, pretože si žensku pozornost nekupuje drinkami a nelíška sa k nej ako malé decko a podobne o tom by sa dali litánie popísať.
Beta platí preto lebo platí žene všetko od drinkov po naušnice, atd ( to je normálne jedine v partnerskom zväzku).
Jednoducho prestan si ženy kupovat, byt voci nim hanblivý, priposratý a tak a chovaj sa mužne a sexuálne ( nemusí to byt ani alfa chovanie ) ale mat urcitu časť mužných vlastností a nie deckých ta posunie práve k tomu kláteniu.
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bezfrajerky »

Takuto diskusiu som fakt necakal. Preco clovek nechce deti? Preco asi? Hm???
Tu je zoznam velmi zavaznych dovodov, "ze preco"
  • Zabudnite na spanok. Ak sa necitis dobre po 6 hodinovom spanku, po decku to bude na 3+ rokov standard. Ten lepsi.
  • Zabudnite na financnu istotu. Vzhladom k tomu ze kvalitna vychova dietata stoji podla prieskumov (okrem samozrejme peclivosti a casu - a teda opportujnity costu) v BA priblizne 85.000 Euro+ (za prvych 18 rokov). Druhe je lacnejsie.
  • Zabudnite na cas na rozvoj svojich hobby. Novy jazyk. Novy skill. Startup :smt007 ? Dream on, bro :lol:
  • Zena strati na svojej sexualnej atraktivite (i ked mozno nejaky citovy vztah sa prehlbi, na druhej strane, nech ma neobvini dakto ze som necitlivy)
  • Vendor lock-in. Zena rychlo strati motivaciu (kedze zo vztahu sa neda vyjst), kopa ludi s ktorym budem mat uzky vztah (jej rodicia, surodenci) su mimo mojho vyberu
  • Dalsie naklady, lebo ak chcipnem oni musia jest aj tak a nechcem nekvalitnu proformu, takze + Zivotne pojistenie
  • Hypoteka a pocit nemoznosti zmeny bydlicka, resp. velmi drahej
  • Ak chcem cas sam alebo cas sam so zenou tak len vynimocne
  • Strach z postihnuteho decka.
  • Financne sa da dochodok naplanovat (pri 85 rocnej predpovedi dlzky zivota) ze pri optimalnom financnom planovani, ak clovek dokaze usetrit 50+% vyplaty, moze ist do dochodku uz o 17-20 rokov. Samozrejme nie s deckom/spoliehanim sa na stat
Dakujem, neprosim.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

wow... nemam slov...

dovidenia.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tvoji rodicia musia mat radost, ze obetovali spanok, peniaze, moznost uzivat si zivot a kopu dalsich "vyhod" aby vychovali tak rozumneho syna...
Mozno ked si budes uzivat ten dochodok, tak zistis, ze... No je to tvoj zivot a kazdy si ho zariadi podla seba.
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

kayko napísal:Tak za 1. Toto nieje moja téma, iba som vyjadril svoj názor k téme. Za 2.nevyjadrujem sa k diskutujúcim ani k autorovi, ale k téme. Za 3.do mojich rodičov a mojej osoby nikoho z tunajších diskutujúcich nič. Za 4.ak máš problém rozumieť po slovensky, tak navštevuj zahraničné fóra a nebudeš mať záchvaty úprimnosti kvôli môjmu spôsobu vyjadrovania. Veľa šťastia :wink:
Jeziis, velmi sa OSPRAVEDLNUJEM, zle som klikol, nechcel som samozrejme citovat teba ani na teba reagovat, vsetko smerovalo na autora temy. Prepac.

Bezfrajerky: Nemam naozaj slov na autora temy, navrhujem odchytit a zavriet do karanteny aby sa nahodou nerozsiril dalej.
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Budem sa opakovat, ale po jeho poslednom prispevku to uz je jasne ako facka. Je to naisto LeibnitzX. Pouziva presne jeho zmes vyrazov - anglicke terminy a niektore slova nevedomky pise v cestine (studuje v Prahe). Hlavne tie anglicke terminy su presne jeho styl (kto bezne pouziva slova ako "vendor lock-in"? atd. - on to ma z americkych webov, ktore sa tejto problematike venuju, pouziva presne ich terminologiu). A presne o "alfa fucks, beta bucks" sme sa bavili v jeho teme a zrazu tu je tema s takym nazvom od zahadneho autora. Viackrat spomina, ako sa boji o svoje financie a zena ho chce obrat o to a ako on celym vztahom utrpi lebo ponuka daleko viacej ako zena. Presne toto pisal LeibnitzX. Taktiez postoj k detom... Na vsetko ma radoby analyticky pristup a argumenty.

Akurat neviem preco ma potrebu nas takto trollovat, napriklad:
Proti disko slapkam nic nemam, zopar som ich dal a su to spomienky ktore ma budu hriat asi az do dochodku :D :D.
Pritom vo vedlajsej teme mal problem nadviazat akykolvek kontakt so zenami, okrem spytania sa otazky, ze kolko je hodin.

:nono: :nono: :nono:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

U Leibnitza (a.k.a. Bezfrajerky) nastal magický prerod a stal sa z neho razom disco kráľ :D

Seems legit :hmm:
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Vendor lock-in je bezny vyraz u programatorov. Neviem co riesis ale ja nikoho nemam potrebu presvedcovat, tu temu som cital, no riesi nieco ine ako to co potrebujem ja.

Mam pre teba 2 rady: 1) Argumentuj faktami (napr vyvraj mi vacsinu bodov) 2) Uz vypni toho Monka lol :lol:
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

LeibnitzX aka Bezfrajerky - argumentoval by som, ale poviem ti jedno. Ty za tie dovody skryvas len svoj hnev a frustraciu, ze nemas ziadnu frajerku. Ver mi, ze akonahle budes mat frajerku, tak toto vsetko budes brat inac. Ked zistis, ze je to osoba, ktora spravi pre teba vsetko, privedie ti na svet potomkov atd. urcite ta tie nazory prejdu :) .
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Bezfrajerky

"Tu je zoznam velmi zavaznych dovodov, "ze preco""... co ti na to povedat ... egoisti a lenivci vsetkych svetov spojte sa .... system mamicka hotel nam vychovava takychto "chlpov" ..nebodal ze ide vsetko do Pecka...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Bezfrajerky napísal:Takuto diskusiu som fakt necakal. Preco clovek nechce deti? Preco asi? Hm???
Tu je zoznam velmi zavaznych dovodov, "ze preco"
  • [1] Zabudnite na spanok. Ak sa necitis dobre po 6 hodinovom spanku, po decku to bude na 3+ rokov standard. Ten lepsi.
    [2] Zabudnite na financnu istotu. Vzhladom k tomu ze kvalitna vychova dietata stoji podla prieskumov (okrem samozrejme peclivosti a casu - a teda opportujnity costu) v BA priblizne 85.000 Euro+ (za prvych 18 rokov). Druhe je lacnejsie.
    [3] Zabudnite na cas na rozvoj svojich hobby. Novy jazyk. Novy skill. Startup :smt007 ? Dream on, bro :lol:
    [4] Zena strati na svojej sexualnej atraktivite (i ked mozno nejaky citovy vztah sa prehlbi, na druhej strane, nech ma neobvini dakto ze som necitlivy)
    [5] Vendor lock-in. Zena rychlo strati motivaciu (kedze zo vztahu sa neda vyjst), kopa ludi s ktorym budem mat uzky vztah (jej rodicia, surodenci) su mimo mojho vyberu
    [6] Dalsie naklady, lebo ak chcipnem oni musia jest aj tak a nechcem nekvalitnu proformu, takze + Zivotne pojistenie
    [7] Hypoteka a pocit nemoznosti zmeny bydlicka, resp. velmi drahej
    [8] Ak chcem cas sam alebo cas sam so zenou tak len vynimocne
    [9] Strach z postihnuteho decka.
    [10] Financne sa da dochodok naplanovat (pri 85 rocnej predpovedi dlzky zivota) ze pri optimalnom financnom planovani, ak clovek dokaze usetrit 50+% vyplaty, moze ist do dochodku uz o 17-20 rokov. Samozrejme nie s deckom/spoliehanim sa na stat
Dakujem, neprosim.
1 spat sa da aj v robote :D a na decko ste vacsinou dvaja, btw obaja bratia maju aktualne decko ktorim sa rata vek v mesiacoch a ani jeden a ani druhy nemaju tento problem krpate spia.
2 wau to je super potom poznam vela uspesnych ludi co 85k nezarobili hadam za cely doterajsi zivot lebo ako predavac v carefoure ci telekome monter bazenov taxikar casnik stavbar, pripadne ked kukam uz na vek 18 a viac tak rodicia mi zjavne daco zatajili a vhrali v lote :D OMG
3 a ake mas hobby ty ?? moje hobby su bike frisbee plavanie behanie programovanie vyroba robotov modelova zeleznica .... a na vsetko toto sa prave tesim ako to budem robit s deckom, ktore hlavne vnimam ako uzasneho partaka na aspon jedno s hore menovaneho a keby to nevyslo v tomto este sa venujem zachranarstvu a kynologii a tam sa to podari podla mna :D
4 to by si sa cudoval ako zena ziska po porode :D aj suseda po porode zo seba zacalo vyzarovat daco co ma sexualne vzrusovalo :D ono nadarmo neexzistuje pojem MCBP , tu je len vidiet ze si este nemal starsiu zensku :D
5 kravina totalny predsudok, ta zenska ma velku motivaciu koli zachovaniu rodiny a detom, prave keby nebolo deciek je 5x vacsia rozvodovost
6 zivotne poistenie treba tak ci tak lebo neber do uvahy len zivot alebo smrt mozes sa zrubat z utesu nezabije ta to len chrnies na pol tela
7 co ma hypoteka spolocne s deckom ? tu beres tak ci tak akurat viac rozmyslas de a ako , ja to riesim aktualne a hladam o to viac utulny domcek lebo cem tam vychovat deti, kolega zobral s tvojim postojom dvojizbak za cenu v akej ja kukam domceky, a uz sam zistil ze teraz je to fajn ale nema ani akm strcit bike a nebodaj ked pride frajerka daka nevie de ju tam natlaci :D
8 dalsia kravina okukana s filmov dieta sa vzdy da dakde upratat alebo dako upratat :D a starky sa vzdy potesia ked im to zavesis na par dni :D
9 no toto je jedina normalna obava ale verim dnesnej medicine a vcasnej diagnostike
10 super a co na dochodku pocitat rozky na ranajky :D ako nikto sa netesi na dochodok viac jak ja ale ja sa prave tesim na vnucata a pracu okolo domu :D ze rano vstanem zeberem drevo a ked sa vnucata zobudia budem s nima struzlikat napr hojdacieho kohuta abo co, proste vsetko to na co nebudem mat pocas deti svojich deti cas koli praci si chcem vynahradit pri vnucatach.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Ja povazujem za dobre, ze nechce deti. Je dobre, ze taketo nieco sa nebude mnozit......
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nerobne to, nereagujte na neho, ja som tiez mal uz v hlave prichystane odpovede na vsetky tie jeho genialne argumenty...

je to trol, on chce aby ste sa s nim hadali, reagovali na neho a nasierali sa, robi mu to dobre.

tak budte rozumni a nerobne mu dobre.
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

toto vsetko budes brat inac. Ked zistis, ze je to osoba, ktora spravi pre teba vsetko, privedie ti na svet potomkov atd. urcite ta tie nazory prejdu  .
Oh, aky najivny si chlapce. Viac sa mylit sa snad ani neda...
btw netrolujem. Za vsetkymi bodmi si plne stojim
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Bezfrajerky

nechapes ... prave tych tvojich 10 bodov ti odpoveda na tvoju otazku tvojej temy.... kto by uz chcel zit s takym egoistom??? zivot s partnerom nie je len sex... zena nebola stvoerna na uspokojenie tovjich potrieb... ale bola stvorena ako plnohodnotna bytost... zo svojim rodivym potencialom ... ako aj inymi prednostami ... jej rodina je jej svet ...ludia ktorych miluje a doteraz s nimi zila... egoisti maju jeden spolocny znak su sami ... cize aj bez frajerky...
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Ak si myslis ze sa nepodelim o plnohodnotne straveny cas tak si na omyle. A (aj) preto nechcem deti. Ano, dobre citas - ked sa opytas zien, po nejakom tom roku vo vztahu, ze co im najviac generuje radost, tak su to deti. Ak sa to iste spytas muzov tak povedia ze ich partnerky. Ona proste bude mat radsej decko ako chlapa.

Egoista rozhodne nie som
ak by sme sa mali radi a bol si dostatocne isty ze je uprimna, s radostou by som do nej signifikantne investoval (zafinancoval kvalitne vzdelanie, etc. - zasek s rozumom, kreditka na kabelky nikdy nebudem)

Neviem co tu ludia riesia, zena by mala podobne ako chlap mat pracu, aby sa neodtrhla z reality. Lenze praca = minus 17+ hodin denne zabitych (spanok, cesta, 8h fulltime) a investovat zvysny super cenny cas chodenim po lekaroch, skolkach a utieranim plienok ... vdaka, to nech robia ini. Moja cesta je 100% plnohodnotna. 100%.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

@bez frajerky
čiastočne maš pravdu ale uvedom si že peklo s deckom trvá približne 15r kedy je v puberte a nemusi ťa to trápiť až tak keď na to negativne pozeraš
ber tak niektore male deti chodia same domov su same doma niektore zase nie je to od vychovy a postoja rodiča..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Bezfrajerky

pokial nechces mat deti tak na tom nic nezvycajne nie je, v nemecku napriklad podla prieskumov chce zostat asi 30percent zien bezdetnych. Kto chce deti nech ma a kto nechce nech nema, niekto k nim vztah ma a niekto nie.. Viem ze aj v geenracii mojich rodicov boli ludia co nikdy dobrovolne deti nemali.
Napísať odpoveď