Nastavenie účtu Gmail
Nastavenie účtu Gmail
Dobrý deň. Mám prosbu o pomoc pri riešení nasledovného môjho problému. Po kúpe nového mobilu pre dcéru som jej ho v rýchlosti nastavil tak, že som jej ho aktivoval na môj už zabehnutý gmailový účet. Samozrejme bola to hovadina. Teraz v rámci synchronizácie, čo mám Ja má aj ona. Chcem to napraviť, má už vytvorený nový účet a chcem to čo najlepšie prestaviť. Prosím Vás o zrozumiteľnú radu. Ďakujem - Miro.
Re: Nastavenie účtu Gmail
Továrenské nastavenie. A pekné od nová 
Prípadne v Nastaveniach - Účty - nahrať nový gmail účet a vymazať pôvodný..
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, nechcem vytvarat novu temu, mam takyto "problem". Kedze sa pripajam na gmail aj ostatne maily cez klienta, a nemam rad zbytocne maily v dorucenej poste, tak spravu ktoru chcem si archivujem a ktoru nie rovno zahodim. No raz za cas potrebujem aj tie vyhodene spravy v kosi prehladat a nieco tam najst, na ostatnych serveroch mi to tam pekne ostava az do zaplnenia serveru, no na gmaile mi to po 30 dnoch vymaze neviete ako by sa to dalo nastavit popripade obist ? Dakujem
Ak si nenašiel také nejaké nastavenie v Nastaveniach, tak asi sa to nebude dať. Riešenie.. nevyhadzuj to do koša, ale vytvor si nejaký priečinok - Kôš 2 alebo podobne a miesto do koša to presúvaj do tohto priečinku. Prípadne si môžeš skúsiť spraviť filter, aby každý pošta z Koša sa Ti presunula do toho priečinka.