Telefón Samsung do 200 max 220 e
Telefón Samsung do 200 max 220 e
Zdravím,
potreboval by som poradiť nejaký najlepší Samsung v tejto cenovej kategórii. O iné značky nemám záujem (nie je to pre mňa, podmienka bola táto značka). ďakujem
potreboval by som poradiť nejaký najlepší Samsung v tejto cenovej kategórii. O iné značky nemám záujem (nie je to pre mňa, podmienka bola táto značka). ďakujem
Re: Telefón Samsung do 200 max 220 e
nefunguje ti filter na heureke alebo alze?
http://mobilne-telefony.heureka.sk/f:16 ... p:190-225/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/f:16 ... p:190-225/
čo by nefungoval. Ale ide o to že tam my vyhodí dosť mobilov, a ja by som chcel poradiť ktorý z nich je najlepší. poprípade aj nejakú vlastnú skúsenosť
. Ale každopádne aj tebe ďakujem za ochotu;)
Najlepsi je taky pojem, ze kazdemu sedi nieco ine. Ja som zastanca maly 4.3, v najhorsom 4.7 palcovych displejoch. Niekto si potrpi na kvalitnom fotaku. Niekto zase potrebuje velku ram, rychly procesor, ale displej je pre neho uz vedlajsia vec na ktorej si nezaklada. Ty si si dal poziadavku, ze chces Samsung, no tak si najdi tie 4 Samsung telefony co ti splnia poziadavku a precitaj si ku kazdemu recenzie, porovnaj si ich na Phone Arena v porovnavaci a rozhodni sa sam. V tvojom rozpocte by som to videl tak na novy Galaxy S5 mini z Bazosu alebo potom nieco od LG. Mozno este Z1 ci Z3 Compact od Sony.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Poprípade nový s4 mini.
Aj A3ka s kovovým telom môže vyzerať fajn, ak ide hlavne o dizajn a kvalitný predný foťák na selfie.. 
ďakujem všetkým za pomoc 
Pre aky si sa rozhodol?
Zvažoval som ten samsung A3, ale nakoniec som vzal samsung galaxy s5 mini. Trošku and rozpočet, ale tak uvidíme. ďakujem