PRIDTE NA POCHOD

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Z http://www.pozorovatel.sk/

Včera som sa zúčastnil na pochode proti násiliu organizovaného ĽPR v Bratislave. Odhady na účasť sa rôznia – ale 3000 ľudí tam zrejme aj mohlo byť. Na to, že o akcii informovala väčšina médií, dokonca niektoré k účasti priamo navádzali a vyzývali, jedná sa o malé číslo. Program otvoril Daniel Milo, šéf svorky ĽPR, moderovala Oľga Záblacká.

Vystúpili rôzni ľudia – najmä divadelné herečky, zástupcovia primátora Bratislavy, indický lekár žijúci na Slovensku, rodičia napadnutých skínmi a pod. Čo sa týka zúčastnených – šlo najmä o alternatívnu mládež, ale i starších boľševikov a nezanedbateľnú časť zhromaždenia tvorili militantní antifašisti – so zahalenými tvárami a nezriedka i kuklami na hlavách, čo nie je podľa zákona na zhromaždeniach dovolené, ale polícia to mlčky tolerovala.

Prítomní boli i viacerí pohlavári – najmä zo Smeru sa tam vynímal R. Kaliňák a jeho kolegovia, no vystúpiť nechceli, lebo anarchistická mlaď odmenila piskotom a hlasným nesúhlasom akéhokoľvek predstaviteľa moci, či komerčnosti – najviac zrejme schytal exfinalista súťaže Superstar cigán Konček, ktorý bol vyprevádzaný pokrikmi ZLODEJ!

Búrlivé ovácie zožal bombót mladej herečky, ktorá označila vládnu moc za spolok zlodejov.

Asi v polovici stretnutia k mikrofónu zúrivo priskočil tolerantný Milo a zreval na nejakého staršieho pána v dave, ktorý svoje nesúhlasné názory tlmočil zrejme príliš nahlas. Napokon bol vyzvaný, aby vystúpil, keď všetko komentuje, vraj máme demokraciu a nik ho nezbije. Z radov antifašistov sa ozvalo: „MY ŤA NEZBIJEME, MY ŤA ZABIJEME!“

Ďalej sa pokračovalo v rámci hesla „stop násiliu“. Prečítané boli formálne protesty, takže dav sa pomaly začal nudiť, až na občasné výkriky o tom, že fašisti nie sú ľudia a treba ich pozabíjať. Aké humanistické...

Napokon sa na tribúnu predrala slečna, ktorú moderátorka Záblacká najprv označila za chlapca – kto tam bol, vie, prečo, a vychrlila spŕšku svojich nevedomostí a historickej tuposti z mozgu zničeného THC. Najviac sa ušlo spomínanému staršiemu pánovi.

Potom sa zhromaždenie pomaly rozpúšťalo, no v samotnom závere sa na tribúnu predral mladý antifašista s kuklou a všetkým, ukazujúc svoje hánky, sa pochválil, že zbil neonacistu Izera z Plaveckého Štvrtku. Vraj nebýva tak vysoko, aby mu do bytu nevhodil Molotovov koktail a ďalej navádzal na krvavý a násilný boj proti nacistom – polícia nezasiahla.

Úžasný program pod heslom „stop násiliu“ – čo si asi po 5 minútach bezmocnosti uvedomil Milo a zhrozene vytrhol mladému antifašistovi z rúk mikrofón, vypli aparatúru a pobrali sa na pochod tolerancie... Ale ešte predtým sa vykľulo šidlo z vreca – Milo informoval o akcii SP 17.11. na tom istom mieste, a pozval všetkých na kontra akciu. Na adresu SP sa z davu ozývalo: POSTRIELAŤ!

Aj takto si niektorí jedinci predstavujú boj proti násiliu... Zvlášť smutná je skutočnosť, že polícia nepolapila zatiaľ vraha Daniela Tupého, taktiež nepotvrdila dohadu o tom, či vraždil neonacista, ale to neprekáža zmanipulovanému stádu, aby kričalo po zabíjaní nacionalistov.

:roll:
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

Toto ma byt nestranny prispevok?

len tieto 3 slová v nom spomenute napovedaju, ake zmyslanie ma clovek ktory ho pisal: starších boľševikov,cigán Konček,tuposti z mozgu zničeného THC...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ha a vsetky tie ostatne su samozrejme objektivne co? Je to pohlad nacionalistu, ktory tam bol a videl!

..okrem toho Koncek sam o sebe hovori ako o ciganovi :roll:
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Cigan je uplne normalne slovo a pouyivaju ho sami cigani. Aj Baron bol cigansky. Pozri si akukolvek encyklopediu najdes tam odkaz Cigan = Rom. Nie je na tom nic hanlive, len je to slovenske pomenovanie pre nich.
deeplook
Light Expert
Light Expert

Aryan Angel napísal:Ha a vsetky tie ostatne su samozrejme objektivne co? Je to pohlad nacionalistu, ktory tam bol a videl!

..okrem toho Koncek sam o sebe hovori ako o ciganovi :roll:
Tymto si co chcel povedat? To, ze niekto niekde- bol a videl- v ziadnom pripade neznamena, ze jeho vypoved je automaticky objektivna... Z toho clanku citit jasny nazor jednej strany..
PiT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiT »

Kód: Vybrať všetko

http://www.ta3.com/bezkomentara/
deeplook
Light Expert
Light Expert

woundgiver napísal:Cigan je uplne normalne slovo a pouyivaju ho sami cigani. Aj Baron bol cigansky. Pozri si akukolvek encyklopediu najdes tam odkaz Cigan = Rom. Nie je na tom nic hanlive, len je to slovenske pomenovanie pre nich.
Tu nejde o historicky vyznam slova cigan. Pravda je taka, ze v nasej spolocnosti toto slovo, bohuzial nabralo vyrazne negativny charakter, dalo by sa povedat hraniciaci s nadavkou..
Preto rom a nie cigan. Ak niekto pouziva slovo cigan prakticky dotycnemu nadava... Su ludia ktorim to nevadi a naopak ludia ktorim, taketo oslovenie vadi... S oslovenim cigan nebudem suhlasit pokial to slovo bude brane v tom zmysle v akom sa momentalne pouziva ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

deeplook napísal:Tymto si co chcel povedat? To, ze niekto niekde- bol a videl- v ziadnom pripade neznamena, ze jeho vypoved je automaticky objektivna... Z toho clanku citit jasny nazor jednej strany..
Preboha aky nazor jednej strany?? Moze to napisat tak, ze to znie pre teba ako "druha strana" (logicky) ale co to ma spolocne s faktami, ktore tam popisal?? Mimochodom ty si tam bol, ze si taky mudry, ha? Povec mi teda ten nazor druhej strany "ten objektivny", ale nie len vseobecne keci a propagandu ale presne k tym veciam co tam popisal on. Ja som tam nebol tak mi to prosim vysvetli vseveduci. :roll:
humanstorm
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa humanstorm »

Raz z toho vsetci vyrastiete a potom sa budete smiat aka nezmyselnost vas trapila. :)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

humanstorm napísal:Raz z toho vsetci vyrastiete a potom sa budete smiat aka nezmyselnost vas trapila. :)
Suhlasim, ale niektori su uz "vyrasteni" ale k.... zostali. Dufam len, ze nebudu mat takych potomkov, ktori pojdu v ich slapajach.
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Nejde o neymzselnost. A zvlast ochranca ludskych prav a emigrant pre ich porusovanie Les by to mal vidiet. Ide o to, ze niekoho zabili a narod ide lincovat viniika bez toho aby vedel, ci je naozaj vinnik. Trosku mi to pripomina zlu kovbojku.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

humanstorm
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa humanstorm »

woundgiver napísal:Nejde o neymzselnost. A zvlast ochranca ludskych prav a emigrant pre ich porusovanie Les by to mal vidiet. Ide o to, ze niekoho zabili a narod ide lincovat viniika bez toho aby vedel, ci je naozaj vinnik. Trosku mi to pripomina zlu kovbojku.
Njn.Ale je to premna nezaujimave.Akonahle bude poskodena osoba ktoru poznam vtedy to bude pre mna aktualne a budem sa o tom bavit.Keby som mal kazdeho tr*ka co xcipol lutovat tak by som asi cely den vypraval len o tom.A poxod antifa, neonacisticky komunisticky ja nefim aky mam tazko v <> ako aj rapperov technofilov punkacof a pod dementov.
Luky88
Novice
Novice

No koment

Príspevok od používateľa Luky88 »

Napríklad tesne pred týmto tragickým skutkom boli v tom istom parku z prostredia ľavicového extrémizmu napadnutí traja skinheadi. Boli ubití dosť brutálnym spôsobom," povedal Spišiak, ktorý tak vysvetlil zásah polície v kluboch, kde sa schádzajú ľavicovo orientovaní ľudia..... počuvajte sa ! čo trieskate nie su antifa take kvietky ako to s nich robíte
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ja som neutral , ale som viac naklonený k AFAkom ako k fašistom ! :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: No koment

Príspevok od používateľa Traktorista »

Luky88 napísal:Napríklad tesne pred týmto tragickým skutkom boli v tom istom parku z prostredia ľavicového extrémizmu napadnutí traja skinheadi. Boli ubití dosť brutálnym spôsobom," povedal Spišiak, ktorý tak vysvetlil zásah polície v kluboch, kde sa schádzajú ľavicovo orientovaní ľudia..... počuvajte sa ! čo trieskate nie su antifa take kvietky ako to s nich robíte
copy that, nemam to uz chut vysvetlovat vsade,...
zial, len ludia co trosku vidia do boja medzi pravicou & lavicou tomu chapu
Tomasito
VIP
VIP

Digital napísal:Ja som neutral , ale som viac naklonený k AFAkom ako k fašistom ! :wink:
V tom pripade nie si neutral :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tomasito napísal:V tom pripade nie si neutral :roll:
No joo noo :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Za vraždou Tupého neonacisti asi neboli

Davova psychoza vsak zafungovala a iste zaujmove skupiny, ktore tuto davovu psychozu vyvolali si uz beztak prisli na svoje...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tomasito: Presne na toto som chcel upozornit, avsak pokial som docital cele forum :lol:
Zamknuté