Sony Vaio ventilátory na maxime

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Natrezim
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Sony Vaio ventilátory na maxime

Príspevok od používateľa Natrezim »

Ahoj Hojkáči,

mám tu notebook Sony VAIO, ktorý po upgrade z Windows 8.1 na Windows 10 nechce znížiť rýchlosť otáčok ventilátoru. Od momentu ako sa nabootuje Windows sa rozbehnú na plné obrátky a nechcú zastaviť. Stretli ste sa niekto s podobným problémom?

Internet som prehľadal no nič užitočné som nenašiel. Ak mal niekto aj podobný problém tak to oblo väčšinou 2 roky staré a riešenia nezabrali.

Ešte dodám, že je tam clean Windows 10 bez všetkého možného bloatwaru ... akurát neviem či niečo z toho by malo efekt na ventilátory.
jimmy_xp
King
King

Re: Sony Vaio ventilátory na maxime

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Nejaký Power Management software od Sony k tomu nie je? Prípadne nájdi aj pre Win 8 a nainštaluj. Ja som takto do Win 10 musel dať Lenovácky Power Management pre Win 8 a ide všetko ako má.
Natrezim
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Sony Vaio ventilátory na maxime

Príspevok od používateľa Natrezim »

No práve v oficiálnych softwéroch od Sony nie je. Najskôr bude zabalený v niektorom s tých iných ale žiaden nejde nainštalovať. Po spustení inštalácie vyhodí chybu, že novšia verzia sa už v počítači nachádza a pritom tam nič od Sony nie je. Neviem si už dať rady ... nedá sa to už vydržať počúvať ten notebook, keď je pustený.
Napísať odpoveď