Project CARS

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Project CARS

Príspevok od používateľa Gothar »

94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Ooooo super, zajtra si to asi stiahnem, keď nie tak to bude tu takže sa to nestratí. Podľa videa trať vyzerá byť dobre spracovaná. Nie ako nektoré, že pri 60 a viac FPS mi trhá vozovka a dráždi mi to oči. A kvôli tomu sa mi nechce jazdiť niektoré trate ktoré nepoznám. Ale Tiago Lima má dobre spracované okruhy ako napríklad Yas Marina Circuit. Ale ten zas nejazdím lebo nikoho nevidím ten okruh jazdiť online :D

Autá dúfam tiež budú reálne spracované. Keď spravím podozrivo dobrý čas tak si to všimnem. Rekord bol ešte okolo polnoci prekonaný, vtedy bol myslím 3:18.5xx, či sa ešte prekonal to neviem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

A uz oznamili Project CARS 2, tak skoro neoznamuju snad ani nove Call of Duty :D
http://www.isrtv.com/project-cars/proje ... announced/
Ale aspon sa ukazalo, ze v prvom rade ide o biznis na ukor vsetkeho ostatneho, napr. doladenie existujuceho vydania. No som si isty, ze to zas bude kasovy trhak, oznamili vela noviniek a ziskali si dost fanusikov.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Strasne nesympaticke studio. Hra nedokoncena a uz hrabu dalsie peniaze a aj ten majitel ci co to je, neni nic moc, v komentoch ludom nadava do trollov a ze oni ich peniaze nepotrebuju, no katastrofa. Som zvedavy si sa vobec budu tie zisky rozdelovat, ako sa planovalo. A ktovie, ci bude taky velky hype, kedze teraz do toho investovat nikto nebude, kedze to nebolo moc legalne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Najlepsie je, ze v crowdfundingovej kampani na PC2 pytaju za najnizsi "program" 50 libier. A to je viac ako bude stat dokoncena hra. Tym uplne obratili system predobjednavok a early-access. Uz mi to pripomina apple :D
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Mám v pláne si kupiť tuto hru je knej treba internetové pripojenie alebo steam?
Chcel by som si ju kupiť na dvdčku v progamingshope
Išla by mi na intel pentium g3250 hd 6670 ram 2gb ddr3 windows 7 64bit
Oplaťí sa ju kupiť.Hral by som ju na volante
Gothar
Moderátor
Moderátor

Podla vsetkeho to internetove pripojenie a steam nevyzaduje. Ale minimom je 4 GB RAM:
CPU – 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
GRAPHICS – nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770
MEMORY – 4Gb RAM, 1Gb VRAM

Ber do uvahy, ze na AMD je to pomerne zle optimalizovane a aj ked dokupis RAM, tak budes rad ak ti to pojde ako-tak plynulo na minimalnych detailoch.
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

GothaR napísal:Podla vsetkeho to internetove pripojenie a steam nevyzaduje. Ale minimom je 4 GB RAM:
CPU – 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
GRAPHICS – nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770
MEMORY – 4Gb RAM, 1Gb VRAM

Ber do uvahy, ze na AMD je to pomerne zle optimalizovane a aj ked dokupis RAM, tak budes rad ak ti to pojde ako-tak plynulo na minimalnych detailoch.
Takže ak si ju kupim na dwdčku tak nemusím byť pripojení na internet a ani na steam netreba nič aktivovať,myslím tím že nainštalujem a hrám :) . 4Gb ram dokupím keby som mal gtx750 alebo 660 bolo by lepšie. Podla testou je g3250 lepšia ako q8400 :? čo som pozeral.
Inak dakujem za odpoved
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vcera som bol v obchode a takmer som si to kupil, ale odradilo ma od kupy to, ze nemam tu v Nemecku volant, a neviem, aka je hratelnost na gamepade, ktory si planujem doniest teraz cez vikend, kedze idem na Slovensko. Vedel by mi niekto z vlastnej skusenosti povedat, ze ci je to hratelne? Ci ma zmysel si hru kupovat? A aky kvalitny je Single Player? (Mam tu problem s netom, cize som donuteny na SP hry, inak by som ostal pri GTA: Online). Dik.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Síce nie zo skúsenosti, každopádne nakoľko je to hra postavená na Madness engine ktorý je primárne konzolový, a takisto hra je smerovaná primárne na konzolový trh (nech si vývojári hovoria čo chcú), tak ak máš niektorý z oficiálnych gamepadov tak nebudeš mať jediný problém. Viac by som sa obával toho volantu, túto perifériu určite nebrali ako primárnu (viď sťažnosti na FFB a pod).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Volanty su podporovane, ale FFB je zle spracovany. To je ale problem asi vsetkych "simulatorov". Hratelnosti na gamepade by som sa nebal, je to robene aj pre konzoly a pri danej fyzike budes s gamepadom mozno aj rychlejsi ako na volante.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

taktiez som fanda sims, alebo sim/arkad co sa tyka aut a tuto hru som si kupil po vydani, nechcel som alfu ale plny produkt, za 15 minut hrania som ziadal steam o refund, pretoze to s dokoncenou hrou nemalo nic spolocne a este ktomu za tie prachy :roll:

moja zostava Amd X6 3,3GHz, 8Gb ram, 270X OC 2Gb bola hra na medium nehratelna co tyka fps, pohybovalo sa to od 20-30 na med-hi nastaveni, po par sekundach zacali padat textury a ten kto hraval dayz este ako mod do army 2 tak presne vie o com hovorim...
Hra nedokoncena a nedoladena, pre mna velke sklamanie, nazval by som to alfou

Chalani ale co hravaju, tak odporucaju asseto corsa, ktora zdaleka nemala taku kampan ako cars ale vypada
lepsie http://www.assettocorsa.net/screenshots ... ttacolari/
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Jop assetto je asi best simulator momentalne co sa grafiky tyka + ani fyzika nezaostava + laser scanovane trate. Jedine minus je chybajuce funkcie v MP ako rolling start atd. Ale tak postupne to updatuju, ale ked na tom robi 7 ludi ci kolko, moc rychlo to nejde.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ano, cital som pros aj cons na Assetto Corsa, aj som to skusil. Ale vzhladom na to, ze to budem hrat na laptope a bez volantu, ako som spominal si prave preto vybral pCARS (a aj preto, lebo tam moja srdcovka FoFo RS). Cize gamepad by nemal byt problem. Dakujem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

AC a PC su z rozdielnych kategorii. PC je zamerane na arkadovejsich hracov, ktori chcu jazdit nieco co sa viac priblizuje simulatoru. AC je simulator so vsetkym co k tomu patri, ale len pokial ide o suchu trat. Byt rychly v AC vyzaduje vela treningu a dobre "nacinie", takisto ako v iRacing a rF2.
Rozpisal som to uz tu: post2162427.html#p2162427 a tu post2168678.html#p2168678
PC si urcite najde svojich hracov, ale skor to budu odchovanci z Toca race driver ako z Live for speed.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Musim povedat, ze SMD ma u mna neskutocne +... Prave mi prisiel refund za betu v plnej sume, kedze som sa rozhodol nekupit si plnu hru... Celkom fer jednanie, co som v dnesnej dobe vazne necakal

//autoeditácia príspevku (09 Sep 2015, 18:17)
Musim povedat, ze SMD ma u mna neskutocne +... Prave mi prisiel refund za betu v plnej sume, kedze som sa rozhodol nekupit si plnu hru... Celkom fer jednanie, co som v dnesnej dobe vazne necakal
Prílohy
Screenshot_7.jpg
Screenshot_7.jpg (8.52 KiB) 937 zobrazení
Screenshot_7.jpg
Screenshot_7.jpg (8.52 KiB) 937 zobrazení
Napísať odpoveď