haliegro napísal:phuff to som az taka lama? o tomto systeme som este nikdy nic nepocula. ale pripada mi logicky a spravny... chcem povedat nenasla som na nom nic nespravne... preco sa to tu tak nerobi? asi preto, preco mame jedneho sudcu a nie porotu?
Volebny system v tomto smere s pravnym systemom- eurokontinentalnym vs. anglo-americkym common law nema nic spolocne.
Podla mna to ani tak nejdo o ludi ci chcu predcasne volby. Skor ide o politikov. Keby chceli predcasne volby polovica by sla sama proti sebe. Lebo oni nemaju 100% istotu ze sa tam dostanu aj na buduce volebne obdobie. A tak si tam este tak rok posedia, nahrabu si este pre sebe nejake love a tak mozu ist spokojne do dochodku.
Takze podla mna predcasne volby ani nahodou nebudu...
ni som proti predcasnym volbam...
predcasne volby su destabilizacny prvok pre ekonomiku, teraz eko ide vcelku dobre a rozbijat to kvoli tomu aby sa 150 sasov menilo za inychatychistych sasov povazujem za drahy spas...
takze normalne regularne volby su ok, u mna...
moj nazor ... naco by tu boli zase predcasne volby?Opizicia by sa dostala do koalicie a koalicia do opozicie a zacalo by sa to odznova! Musime to niejak pretrpiet