no toto je taka klasicka odpoved. ked ono to vobec nie je take lahke... je to ako keby vo mne boli dve osoby, jedna si cely den hovori "vecer konecne zamakam na tej hre, vsetko mam napisane, naplanovane, viem presne co robit, idem do toho". potom prijdem z prace, 3 hodiny stravim s malym a so zenou kym nejdu spat, sadnem k pocitacu a nic... proste sa mi nechce, radsej si zapnem nejaku hru, serial alebo film.sliaCan napísal:@aacid
K tomu co si pisal vyssie, ak chces na sebe nieco zmenit tak to proste zmen. Daj si nejaky plan ... e.g. kazdy den o xy hod budem kreslit pokemonov, zacnes to dodrziavat, po case z tobo bude zvyk a pojde to samo. Motivacne reci ti moze davat aj gandhi ak sam nezacnes konat tak to nema ziadny zmysel. Tlak na seba aby si plan dodrziaval mozes napr. tak ze kazdemu budses hovorit o tom o svojom plane, cieli a pod.
Zacni s niecim mensim a posrupne si davaj vacsie ciele.
a velmi lahko sa povie, ved tlac na seba, donut sa, bud silnejsi... proste to nejde, proste neviem ako. aj s tym ze kazdemu to hovor, aj to som samozrejme skusal, nic to nevyriesilo, akurat si zo mna kamarati robia srandu ze nic nedokoncim a manzelka sa uz pre istotu nad ziadnym mojim napadom nenadchyna, aby nebola sklamana...
ako som pisal hned na zaciatku, aktualne jedine riesenie vidim psychologa. neviem ci ozaj nieco vyriesi ale aspon to vyskusam, nic ine ma uz nenapada.